Dostlarım merhaba yeni bir işe başlıyorum ve okuduğum okul baz alınaraktan 12 saat çalışma karşılığı gece 12, 1 de evimde olmak suretiyle 3500 tl maaş artı sigorta verdiler 5 sene okuyup bu kadar saat çalışıp bi bayan olarak özellikle sanki bana azmış gibi geldi ücret sizce az mıdır genel piyasaya göre iş şevkim biraz kırıldı gibi hiç yoktan iyidir ama sizin görüşleriniz neler?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Buna şükür diyebilmen için verilmiş bir kölelik aidatı.
Hiç gitmesem hiç kazanamicam ama acaba biraz daha mı taleb etmeliydim asgari teklif ediyordu görüştüğüm heryer
Masabaşında kazanılır bu tür şeyler. Sen şu an masabaşında kaybetmişsin. O anda kopardın kopardın, koparamadın kaldı.
Ben asgari ücret 11 saat çalışacaksın diyorum. Pazarlık yapmayanı işe almıyorum. Niye pazarlık yapıp da emeğine saygı duymuyorsun diye soruyorum. Cevap yok. İyi günler diliyorum deyip yeni adayı çağırıyorum
İş verenim bana ne istediğimi sordu ama aç gözlü görünmek istemedim
Açgözlü mü? Herkesin bir fiyatı ve ederi vardır. Onu vermek isterse verir, istemezse vermez ama sen fiyatını belirle.
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yorumladığın için deneyip göreceğim artık iyi akşamlar dilerim
Yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana. İyi akşamlar güzel insan. Allaha emanetsin
Sende çok teşekkür ediyorum tekrardan
Bence 0 tecrübe için normal bir sayı ama çalışma saati biraz fazla bence
Evet eve dönüşüm gece 1 i bulucak uykuyu da aşırı seven biriyim
Zamanla artar.. Sıfır tecrübeye göre fena bir sayı değil.. Peki okulun ile alakalı bir iş mi?
Tek motivasyonum onlara göre tecrübesiz görünüşüm sonuçta kimse işini bilmediği birine yatırım yapmaz diye bende öz eleştiri yapıyorum iibf mevzunuyum çalışma pozisyonum muhasebe
Tamam alakasız değil.. Güzel iş.. Bak çok değerli.. 2 sene sonra cv çok güçlü olacak..
Yaşım genc motivasyonum bu sadece işletme restoran olduğu için geç saatte kapanış vereceğim ve bir gün izin biraz kendime üzülüyorum ama sanırım günümüzde bu ücrete şükretmem gerekiyor gibi sanırım
Acı gerçek şu, okul bitmeden kapağı atman lazımdı.. Çok iyi derecede mezun olmadıysan, yani yıldızlı bir derece değilse bu iş vasat olacaktır.. Şu halde vasat senin için en uygunu..
Teşekkür ederim kıymetli görüşlerin için
Sert bir ifade oldu biraz.. Kusura bakma. Rica ederim 🖐️
iş şans işi biraz lise mezunu daha fazla kazanabiliyor
Yanlış anlaşılmasın insanların eğitim durumu benim için asla önemli değil ama o kadar emek verip bu şekilde bi ücret almak da ne bileyim garip aç gözlü görünmek de istemem ama hakkım bu mudur
Ne aç gözlülüğü başıma gelen bir olayı anlatıyım komple binası kendisine ait olan bir şirket lise mezunu eleman arıyor ve şartları çok iyi bende üniversite mezunu olarak başvurdum senin ne işin var burada dediler cv diğerlerine göre çok iyi bende piyasanın kötü olduğunu verdikleri maaşı alamadığımı söyledim bana dedikleri 2 gün sonra işi bırakırsın çünkü daha iyisini hemen bulursun dediler öyle bir şey olamayacağını söylesemde işe kabul edilmedim ve hala o işyerindeki lise mezunlarından daha az maaş alıyorum orada keşke üniversite mezunu olmasaymış dedirtiler.
İnan hiç başlamak istemiyorum hak ettiğim bu değil cunku biliyorum
BU ülkede kaç kişi hak ettiğini alabiliyor
Önyargılı olmadan sanırım bana sunulanı değerlendirmem gerekiyor teşekkür ederim zaman ayırıp fikir verdiğin için
Rica ederim. Bulurum diyorsan çalışma birde şunu yapanlar kazanıyor 3500 veriyorsa 4500 aşağısına çalışmam kabul ediyorsanız başlayım diyebilirsin 4000 anlaşabilrisin kabul etmezlerse başka iş bakarsın
İnan fakültemle alakasız isler bile aradım bulamadığım için burası en uygun ücret veren yer oldu dilim var dış görünüşüm de gayet iyi ama bi türlü olmadı hiç biter buraya şükredeceğim artık
12 saat? 4 gün mü
6 gün bir gün tatil
Bana göre az
Deme ya
Ne ki mesleğin?
sehir onemli de 12 saat icin az herturlu
Şu zamanda baya az
5600 de ben alıyorum malesef bu devir kötü
İstanbuldaysan az
Mersin
Yani idare eder