Ayda 1200 TL maaş çok mu az?

18 yasindayim, ailem artik reşit oldun bir işe başla kendi paranı kendin kazan diyor. Ben de onlara hak veriyorum, artık anneme babama destek olmak istiyorum. Hal böyle olunca küçük bir restoranda komiliğe başladım ve haftada 300 TL olmak üzere ayda 1200 TL alıyorum ama sabahın 8inden akşamın 6sına kadar günde 10 saat için ayda 1200 TL bana az geliyor. Siz ne dusunuyorsunuz? 1200 TL çok mu az? (Şunu da söyleyeyim patronum komiliğe yeni başladigim icin simdilik ayda 1200 TL verecegini ama ilerde bunun 2000'lere hatta garsonluğa terfi ettiğimde 3000'lere kadar çıkacağını söyledi).
Evet çok az
Çok az değil ama az
Az değil, normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlariniz icin tesekkur ederim bu işte KESİNLİKLE calismicam benim 2 haftami caldilar. Güya sadece komilik icin işe alinmistim ama 2 hafta boyunca hem komilik yaptim hem garsonluk yaptim hem bulaşıkçılık yaptim hem restoranin temizligini üstlendim ama aldigim sadece 600 TL. Helal etmiyorum.
Şu ana kadar hiçbir işte calismadigim icin maaş konusu hakkinda hicbir bilgim yoktu o yuzden bu soruyu sordum. İyi ki sormuşum, sayenizde saf yerine konuldugumu anladim, yorumlariniz icin tekrar tesekurler
Ayda 1200 TL maaş çok mu az?