AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Sürekli Şeyma Subaşı ile ilgili sorular görüyorum. Bırakın yaşasın istediği gibi. Başkasının hayatını konuşmaya bu kadar meraklı olmayın lütfen. Bu lafım size özel değil, genel anlamda söylüyorum.
Nefret ediyorum şu karıdan ya, gereksiz insanları ünlü yapıp duruyoruz
İnsanlar seymayi konusmayi birakirsa bir numarasi kalmaz.
Çenemi yormaya değmez
Maddiyata o kadar önem verseydim, fazlasına sahip olurdum
Katılıyorum
🙏☺️🙏
Tabi olurdun dünya zengin etmek için seni bekliyor zaten
@sorusormaklazım çocuk eğlendirecek değilim, az ötede oyna
Türkbükünde 3 yıl çalıştım, anan yaşındakilerin tekliflerini duysaydın veya ailemi düşünmemiş olsaydım veya oro*punun biri birikimlerimi çalmamıl olsaydı kuracağımız eğlence merkezinde yıllık bir milyon civarında cirom olurdu.
Şimdi fakir edebiyatı yapma bana. Kolay para kazanacak ticari yolları bilmiyorsan, ekonomi oku, turizm oku, işletme oku, iktisat oku.
Oku ama ve ticari zekanı geliştir.
Sus kız seni zengin napsın almaz seni kendisi gibi zengin ister
Kadın gidip 5-50 yaş küçük biriyle olmuyor kadın evli olup metres yapmıyor. Bu kadından beter erkekler var ama onlara linç yok erkek oldukları için
Bu kadın metresti unuttun mu? Babası yaşındaki acunun metresliğini yaptı yetmedi metresliği göğsünü gere gere saklanmadan yaptı, evli adamdan çocuk doğurdu, karısını devamlı taciz etti kan susturdu nispet yaptı.
Şeymanın haltlarını ne çabuk unuttunuz pes
Metres ne? Kadın metres var ama erkek yok? Evli adamın başka kadınla işi ne neden başka kadınla çoçuk yapıyor? En suçlu o evli erkek
Evli adamdan çoçuk zorla yapmadı iğrenç öyle evli erkekler onlar cezayı hak ediyor
Ben acun suçsuz mu dedim acaba? Ayrıca evet karısını aldatıyordu acun ama çocuğu istemedi ilk hamileliğinde çocuğu aldırttı acunun zoruyla, sonraki hamileliğinde ise mahsus gizledi aldırılacak zamanı geçince söyledi kıyamet koptu ama mecbur kabullendi acun. Rezaletin 1. suçlusu şeyma ikinci suçlusu acun.
Nasıl utanmadan şeymayı savunabiliyorsun?
Yuh bu nasıl kafa? Çoçoğu aldırtıyor ama suçlu Şeyma oluyor. En suçlu evli erkek iğren ya böyle bir şeyi savunanlar da kötü.
Siz evli erkeğin başkasından çoçuk yapmasını nasıl utanmadan savunuyorsunuz ve çoçuğu aldırtmasın nasıl savunuyorsunuz? Birde kadınsınız (belki erkeksiniz) EN SUÇLUSU ERKEKTİR. E o zaman evli kadın da başka erkten çoçuk yapsın normalse
Birdaha yazmayın böyle iğrenç bir şeyi erkeklerin aldatmasını savunan biriyle tartışamam hadi
Sen mall mısın yoksa şeyma özentiliğinden kafayı mı yedin?
Acun karısını aldattığı için suçlu tabi ki ama evlilik dışı çocuk istemedi bu daha büyük rezalet çünkü. Ama şeyma hem evli adamın metresliğini yaptı hem de çocuk istemeyen adama zorla gayrimeşru çocuk doğurdu. Niye çünkü acuna yapışmanın hayatını garanti altına almanın başka yolu yok.
İkisi de rezil ama şeyma daha yüzsüz arsız
Çoçuk istemiyorsa sevgili yapsaydı. Karısını aldatıyor ama çoçuk istemediği için suçlu olmuyor kafaya bak. Tamam senin kocan da sevgili yapsın normalse. Şeyma evli değildi bu yüzden o erkek daha suçlu yüz vermeseydi başka kadına
Lan Şeyma'yı komple satsan o kadar etmez. Şunu da kim begenip kari diye alir ya?
Şeyma adamın Malı. Eşyası. Mal olarak kullaniyor
Ya o kadar param olacak da mis gibi kadinlar varken su kadinla evlenecegim? Evlenmeyi gec seks bile yapmazdim.
Cekememezliginde boğuluyorsun kardeşim 😂😂😂😂
Seyma'yi cekememek icin dangalak olmak lazim. Onun yalakaligini yapmak içinse uber dangalak.
😂 sen oturdugun yerde bu kadını konuşmaya devam et kardeşim, sadece konuşursun zaten. 😂😂😂😂😂
Niye mk niye? Seyma'nin yalakasi da ancak boyle sacmalar. Soru onume gelmis yorum yapmisim. Goren de bunu dert edindim sanir.
Şeyma'nin yalakası mi 😂 siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Ben kadını takip etmem ne yaptığını bilmem evleneceğini buradan öğrendim. 😂 Baya baya dert edinmiş ve kadına ettiğin hakaretle de kudurduğunu kanıtlamışsın. 😂 Allah kurtarsın, Şeyma gibi karılar sizi baya baya kudurtuyor.😂😂😂
Onu bilmem de mal oldugun su goturmez bir gercek.
😂hahahaha ddevam edin kadına kudurmaya mal olan belli 😂
Ya hadi ordan .
Valla katılıyorum üzülerek kadınların çoğu Şeyma ya bir sürü laf atmışlar. Karekterini sevmemek olabilir bende sevmiyorum ama bu kadınla seks bile yapmam nedir Ya 😀herşey güzellik mi demekki adamın kafasına da uyuyor adam seviyor ki evleniyor yoksa zaten adamın çevresin de bin tane kadın vardır belki daha güzeli ama adam şeymayı seçmiş
Saka gibiler 😂 kadıni gündemde tutuyorlar başka anlamı yok. 😂
@esoylu7 sen su adam gibi milyoner ol önce saymayı söyleyene kadar Allahını ezigi 😂
@alonedarkkk11 evet gayet de yapmazdim. Guzel degil o ayri mesele ama asiri derecede itici, asil sebebi o. Kimsenin Seyma'yi ipledigi de yok, ne mal olduğunu bildigimizden soyluyoruz. Tabii siz pembe gotlu olduğunuz icin herkese deger vermemiz gerektigine inaniyorsunuz. Seyma'ya neden saygi duyalim ki?
Hahahahah 😂😂😂 bunlar komik kanki, ciddiye alma gül gel 😂😂😂😂 komedi filmi çeksen çekilir bunlara. @alonedarkkk11
Bir laf var yazarken utanıyorum "Qm suyu ile gelen , sel suyu ile gider"diye...
Yazar burda ne demek istemiş
TOEFL kursuna ve Almanca kursuna yazılırım bide bolca vodka alırım
Bir taraftan insanlar açlıktan ölüyor diğer taraftan insanlar para eziyor.
Şu pisliği haber yapmayın Allah aşkına, ülkeden sürülmeli bu kadın hatta recm edilmeli. 🤮
Şeyma sizin sayenizde bu serveti kazandı. Onu siz zengin ettiniz. O size hayal satıyor sizde alıyorsunuz. Uyanık kadın ama bana göre mühim biri değil
Hiçkimsenin "cüzdanının" Şeymanınki kadar gireni çıkanı bol değil...
290.890 bu fiyata 2 tane gördüğüm ucuz evler var çok güzeldi 2 sini de alırdım kiraya verirdim.
Hiç sevmiyorum bu kadını çok itici, aptallar tarafından pohpohlanmış şımarık ukala bir tip
Bı yandan paramın üstüne para eklerken bı yandan da sokak ta kimsesiz bırakılan çocuklar için güzel ve faydalı çalışmalar yapardım
Fakir fukara doyururdum 3 günlük dünya ya varız ya yokuz sonra bir rakı açarım İzmir de Seferihisar da bir ev alırım
Cinsel organıyla zengin olan kadınlardan nefret ediyorum
Dünya kadar malın olacağına diye bir sözümüz vardı :))
Peki siz neden o adam gibi milyoner olamiyosunuz ey tc erkekleri!!!
Doktorum ama o kadar zenginlik zor yani
"Bilmiyormuşum gibi çek" pozu olmuş. Şeyma umarım ağlamamıştır :/
Ben kabullendim, yarın gidip Kitabını okucam.
😂😂 çok iyii
Şeyma olmak için hangi bölümü okuyorduk?
Oxford Koca Sanatları Fakültesi
@bybilge89 Acun Bey burs verirse olabilir
Tam burslu kazanmış
Üzerinde bir ev taşıyor
Kaşarın malı Tc kızının agzını yorarmış
Ahagahagd
Hep para olsa kaç yazar gözüm tok böyle şeylere
Adam çok çirkin öğtt kara arap adam
Dünyada gezecek yer bırakmazdım herhalde
Kadın bi kutudan nerelere geldi ne kutuymuş
Erkeklerin aptal olduğunun kanıtı 😂
Ne güzel kudurtuyor kadın sizi ama 😂😂😂
Max 1 yıl evli kalırlar görürsünüz 😄
Onlar olmayınca olmuyormu gösteriş yapıyor
Elbisesine bayıldım ya
dünya kadar malın olacağına fındık kadar... olsun
Çeneni yorma. o kadar param olsa sana verirdim git sende böyle haber ol
O kadar param olursa düşünürüm
Bir şey değişmezdi...
ıhtıyacım yok param var
O kadar param olursa düşünürüm bunu.
Gider hayvanları tedavi ettirirdim
ne yapacaktık gidip harcayacağız.
Bu bilgilerle evrenin sırrını çözeceğiz biz
Sxp coin alırdım.
😂😂
Kendi mi kazanıp almış
2 gün sonra ayrılırlar.
gelde bak şeyma bırakır mı adamı sldfjksdklkfl
Ne güzel cekemiyorsunuz ama seymayi 😂😂
@esoylu7 hiç işim olmaz ünlülerle. Ne bakarım ne takip ederim. Onları takip edecem diye, kendi hayatımı kaçıramam. İlgilenmem hiç. Burda öyle denk o yüzden yorumladım okadar.
@Rawad_dem bırakır bırakmaz banane. Öylesine yorumladım.
Peki işin olmazsa neden onlar hakkında yorum yapıp gündemde tutuyorsun? 😂
@esoylu7 ilk defa yorumladım ya.
Gündemde tutanlar düşünsün
Sen yorum yaparak sen tutuyorsun kardeşim 😂
@esoylu7 ay tamam ya
üstündeki ütüsüz gibi mq
Cekememezligin başka boyutu 😂 kıyafeti eleştirmek
@esoylu7 tamam api öyle olsun
👍😂
@esoylu7 su cekememezlik yazan arkadaş sen su adam gibi milyoner olmayı becerde biz Şeyma gibi oluruz merak etme
😂😂 kanka ben seymayi savunmuyorum, Şeyma mal siz ayrı malsiniz
@esoylu7 bi akıllı sensin zaten koca dünyada
@esoylu7 sen daha ayrı bi malsin saymayı soyleyecegine adama bak onun kadar zengin ol sana da bakarız merak etme gerizekali 😂🤣
Hahahah kuduruuun laan 😂😂
@esoylu7 sen kudur sen ezik fakir
Fakirlikten kuduran sensin lan 😂😂😂
@esoylu7 he he kesin 😂
Kuduurrr 😂😂😂
Off neler neler yapardım var ya
o saat parasına ev alır otururdum
Motosiklet almam lazım
Bıktım şu kadından artık 😃Harcardım ne yapacağım.
İnsanlar 2 ye ayrılır kaşmerler ve onurlu insanlar
Kadın olmak vardı şimdi
Bizde sözde yaşıyoruz 😀😀😀
Bir karavan alır dünyayı dolaşırım.
Hayat boş birşey. Sağlık önemli olan
Araba alırdım ne yapayım başka
Biz izlemeye gelmişsiz sadece
Olmayacağı için düşünmüyorum
Bu kadında ne buluyorlar anlamış değilim.
Bunun ki altindan kaplama falan herhalde