Kişilik & Karakter Sizin bu kadar paranız olsa ne yapardınız? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gorselde ki gibi mi yoksa çok daha uçuk hayalleriniz var mı 😅Bir bavul dolusu okadarda çok değil sanki ama shhsjajaha gerçi gördük mu bu kadar parayı bir arada 😅 Sizin bu kadar paranız olsa ne yapardınız? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Instagramı satın alırdım 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl ilk yatırım yaparım para'nın devamlılığını getirecek şeylere malum hazır para çabuk biter😂sonra yine ortada kalmim 2 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Aynen 😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sabah kalkar işe giderim 1 4 Yorumla heyybenesra +1 yıl Ahahahah nedenn Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Birden ortadan kaybolursam anlarlar zemin hazırlamak lazım ahah Yorumla heyybenesra +1 yıl Hahah haklısın 😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ee öyle sonra taak, topuk Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Fakire Fukaraya Erzak Yardımı Yaparım Bu Kadar Parayla 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bi kızla erkk gibi ilşkiye girer ve onu mutlu etmk için harcadım hepsini 1 3 Yorumla heyybenesra +1 yıl Sn bir kizsin ama? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsterdim Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kıyafet ve ayakkabı alırdım 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Bende bende 😂😂 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Steam dükkanındaki tüm oyunları alırdım 1 0 Yorumla
mervexxcd Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Lösemililere bagislardim 2 3 Yorumla mervexxcd +1 yıl selam heybenesra Yorumla heyybenesra +1 yıl Selam Yorumla mervexxcd +1 yıl Naber Yorumla
sessizölümmeleğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yatirim 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl En güzeli Yorumla sessizölümmeleğ +1 yıl Neye yatirisin Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Dolar yapardım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Instagramı satın alırdım
ilk yatırım yaparım para'nın devamlılığını getirecek şeylere malum hazır para çabuk biter😂sonra yine ortada kalmim
Aynen 😂
Sabah kalkar işe giderim
Ahahahah nedenn
Birden ortadan kaybolursam anlarlar zemin hazırlamak lazım ahah
Hahah haklısın 😂
Ee öyle sonra taak, topuk
Fakire Fukaraya Erzak Yardımı Yaparım Bu Kadar Parayla
Bi kızla erkk gibi ilşkiye girer ve onu mutlu etmk için harcadım hepsini
Sn bir kizsin ama?
Olsun
İsterdim
Kıyafet ve ayakkabı alırdım