Şeyma'nın aldığı yüzük ve evlenme teklifi olay oldu ama asıl olay Şeyma'nın üzerinde taşıdıkları bence. 🙄
Şeyma'nın evlilik teklifi esnasında giydiği elbisesi meşhur Jacquemus markasına aitmiş ve tamm 5.420 TL 😒 Cartier marka saatinin değeri 261.000 TL, Bulgari marka bilekliğinin değeri ise 24.470 TL 🤤Şeyma SubaşıSiz bunca paraya sahip olsanız ne yapardınız? Yine zengini malı züğürdün çenesini yoruyorr 🤣
Şeyma’nın günlük üstünde taşıdığı kadar paranız olsa ne yapardınız?
En son aldığım bilgiye göre, sevgilisi Şeyma'ya 800 bin TL'ye tektaş yüzük aldığını duymuştum doğru mu? Yüzük ve diğer tüm ekstraların toplam değerini 1,1 milyon TL olarak sayarsak, aklımdan bir sürü tercih geliyor. Lüks hayattan uzak mütevazı hayatı yaşayacağım. Öncelikle evimin kredi borcunu kapatırım, düğün birikimimi tamamlarım. Modeli eskiye yakın arabamı satıp; kendime biri klasik 2 (görselleri aşağıya bırakacağım), babama sıfır Hybrid araç alırım. Babamın eski evlerini satıp, sıfır yeni ev alırdım. Hayalimdeki arabalar:
2008-2010 Cam tavanlı Ford C-Max Titanium X.
Klasik kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal. Nadir rastlanılan en tatlı klasik.
Babama alacağım Toyota Corolla Hybrid. 10 milyon TL ve üzerinde param olsaydı, bunlarla birlikte 2 ev ve 5 araba daha alırdım. Evlerden birisi oldukça büyük olacak; ama garajında biri elektrikli minik (Yuki Tria), diğeri önden hasarlı römork kabinli pikap (Skoda Pick-up), sadece beyaz renk şartlı (diğer renklerini hiç sevmiyorum) orta kasa Renault 9 Broadway, römork kamyoneti çekecek Skoda Felicia Combi ve elektrikli aracı taşıyacak oto/ATV motor taşıma römorku, mini otobüs görünümlü Fiat Doblo XL (Nam-ı diğer Dobbix) araçlarım olacak. Kambur Kartal'la 3 ilimiz (İstanbul, Ankara ve Samsun) hariç tüm Türkiye ve Polonya hariç tüm Avrupa'yı dolaşmak istiyorum. Orta kasa Broadway ile Polonya, Ankara ve Samsun'u dolaşacağım. Römork pickup çeken Skoda Felicia ile Çekya'yı (belki ikinci kez), elektrikli arabayla sadece İstanbul'u dolaşacağım. Eskişehir'den oto taşıma römorkuna koyup Gebze veya Tuzla'ya götüreceğim. Elektrikli otomobili römorktan indirip, İstanbul'u komple gezeceğim. İşim bitince park yerine geri dönüp, yüklü bir şekilde Eskişehir'e döneceğim.
Mini otobüs görünümlü Fiat Doblo XL. Nam-ı diğer Dobbix.
En sevdiğim Skoda'lar.
Ankara , Samsun ve Polonya gezisinde kullanılacak tek renk şartlı orta kasa Broadway. Bu üç yerde araç sürücüleri çok berbat. Kambur Kartal ve Ford C-Max yasaklı. Kaza yaparsam, kaporta bulamama sıkıntım tavan yapar.
Yuki Tria elektrikli otomobil. Sadece İstanbul'da gezmelik. Memleketim Eskişehir'de ara sıra kullanacağım. Geriye kalan paramla köyden bahçem ve evimi alacağım, çocukların geleceği için birtakım masraflar yapacağım. Mahalleden dükkan alıp, kambur Kartal'ı ve Skoda'ları emekliye ayıracağım. Dükkanda fotoğraf ve video sergisinin olduğu mini müzeye dönüştüreceğim.
Bu kadının derdi para değil bence. Bu başka şeyler de istiyor. Acunda da para vardı ama bunun derdi başka. Acun exxen platformuna 600 milyon tl'lik bir bütçe hazırlamış. Bu adam fakir değil ki? Bu kadın problemli. Ben bu kanaate vardım. Var bi sıkıntısı belli.. Bu mısırlıda bunun hakkında bir şeyler söylemiş falan. Harbi harbi kadın sıkıntılı.. Akli dengesi bozuk çok belli..
Kendine ait nesi bar merak ettim? Ben 20 gr ile dünyayı parmağında oynatıyorsa demek ki sadece ülkemizde değil erkek milleti heryerde aynı Onun günlük cebinde taşıdığı parayı 365 gün ile çarpsa benim aracımın yarı parası etmiyor Para değil kişiliğine bakalım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsan beyni basittir ne kadar gelişirse gelişsin bir paraya bir cinse tav olur :) bu insanlardan ne bekliyorsunuz da konuşma gereği duyuyorsunuz bu öfkenizi neden tanımadığınız insanlara yöneltiyorsunuz herkesin hayatı kaderi bir mi yahu bu kadının seçtiği yol da buymuş kimsenin yargılamaya hakkı yok en çok eleştirenler en çok isteyenlerdir demişler :) bakın kadın o kadar eleştiri aldı ama hala başarıyor
Yahu, 'ey insanoğlu!' diye seslenesim geliyor arada vallaha. :) Boş verin Şeyma'nın kendine neler taktığını ya. İsterse 1000 gramlık 24 tane 24 ayar külçe altın taktırsın bir yerlerine. Ömrünüzü bu tür insanların hayatını stoklayarak geçirmeyin, buna değmez.
Niye gösteriş bu kadar hoşunuza gidiyor bir türlü bilmiyorum. 5.420 TL Jacquemus marka elbise, 261.000 TL değerinde Cartier marka saat ve 24.470 TL Bulgari marka bileklik mi, yoksa bunların içindeki insan mı daha önemli?
Sizin değeriniz 10 kuruş ise, üstünüze 10 milyonluk elbise ve takı taksanız ne fayda? O giysi ve takılar için size bakanlar onlar üzerinizde yokken sizi tanımaz bile.
Hayatınız boyunca mutlu olabilmeniz için size bir tavsiye vereyim. Gelirinize oranla, her durumda rahatlıkla alabileceğiniz, sizi asla zora sokmayacak giysi ve aksesuar alınız. Hiç kimseye kendinizi olduğunuzdan farklı veya daha zengin göstermeye ihtiyacınız yok. Elinizdekilerle mutlu olmayı başlardığınız gün, hayatınızda hep mutlu olursunuz.
Zengin değil. Bir kere bu kesin bişey. Ömrünü "Güzelliğini" kullanarak zengin kişilere 'kapak atmak'la geçiren biri. Burada yeni eşinin, Acun'un, Elon Musk ya da Jeff Bezos'un malını, parasını konuşuyor olsaydık harbiden de sadece çenemiz değil bünyemiz de yorulurdu 😀 ama mevzu Şeyma Parabaşı olunca... Cık, cık cık
@esoylu7 ya kes sesini once yabancı ol zengin erkek ol sonra gel karşıma su mısırlı kadar bile değilsiniz ezik şey seni kadın iyi yapmış gitmiş yabancıyla birlikte hem de milyoner. Ne yapsın ezik fakir Türk erkeklerini ahahahahahahaha
- Olduğunda araba ve yatırım olarak değerlendirdiğim gibi yine araba ve yatırım olarak değerlendiririm, değerlendiriyorum. Artık 300.000'e benim istediğim araba (lar) dan bulunmayabilir. Ondan, o parayla araba alacağıma yatırım yaparım şimdi olsa.
- "Cartier" saate 261.000 tl, "Bulgari" bilekliğe 24.470 tl vermezdim. Bağış, eğitim, araba, yatırım olarak değerlendirmekten yana olurdum.
O kadar param olsa hiç öyle enteresan şatafatlı şeylere gerek yok. Kol saatim 250 TL. Pazar eşofmanlarındaki ve şortlarındaki konforu hiçbir yerde bulamıyorum. Şortlarımı ve eşofmanlarımı pazardan alırdım gene de. Ps5 alırdım ve yanında bir sürü oyun. En kral TV'yi alırdım. 261.000 TL'lik saat'e vereceğim parayla bi tane beyaz Honda Civic alırdım. Geri kalan parayı da full boğazıma harcardım :d
Ben Şeyma Subaşı’yı zengin diye adlandıramıyorum yani hangi mesleği veya emeğiyle zengin olmuş? Erkekler onu paralarıyla istedikleri kadar yanında tutuyor sıkılınca nafakaya bağlıyor yani ne bileyim bir kadın için çok aşağılayıcı durumlar.
Şeyma'nın üzerinde taşıdıklarını maddi değerini yazmışsın ama 2 şeyi yazmayı unutmuşsun herhalde maddi değerleri olmadığı için olsa gerek. Beyni ve kalbi... Bu kadın için parmaklarımı yormaya bile değmez.
Yaa abi merak ediyorum aslında zerre kadar bir önemi olmayan kimseye ve dünyaya bir faydası olmayan birini neden böyle sürekli gündeme getiriyorsunuz? Anlamıyorum. Gerçekten anlamıyorum buna kadar gündem yapılacak çok daha önemli olay ve kişiler var. Vazgeçin şu işlerden.
Yatırım yapardım muhtemelen. Üniversiteden mezun olunca da Kanada’da yüksek lisans yapardım. Ne yaparsın bizim hayallerimiz de hep akademik kariyere çıkıyor. 😂🤓
Laf olsun diye demiyorum bugün arkadaşımla sohbet ederken de söyledim bu hayalimi eğitim konusunda sıkıntı yaşayan kim varsa yardım etmek isterdim. Özellikle kız çocukları ve kimsesiz çocuklar için harcardım. Benim bir şeye ihtiyacım yok çok şükür
ya şu kadını o kadar büyüttünüz ki gözünüzde hanımlar en vasat en çirkin en fakir olanınız bile bu boş kadından bin kat iyidir siz böyle dillendirdikçe paylaştıkça prim yapıyor yaptırtmayın allah aşkına 😏
3 trilyon dolar taşısam üstümde, onun gibi olmak istemem. Herkesin kendi tercihi tabi ama para için yapabileceğim şeyler sınırlı. Bunu kimseye ispat etmek zorunda değilim tabi. Saçma sapan görüşe yorum yapmayın sövdürmeyin ananıza
Brnde giyerdim ama saate milyarderde olsam o parayı vermem paramın olması ve rahatlığım sorun değil saat firmasına o parayı kazandırmam ben ne hediye alırım birine ne kendine alırım 3-5 binlik saatlerde oldukça kaliteli ve güzel
Şeyma gibi olmak kolay. Önemli olan Şeyma gibi olmamak. İsterse para giysin herkes onun ne olduğunu biliyor. Dikkatinizi çekerim şeymayı değil biz parasını konuşuyoruz ☺
Ameliyat olup cinsiyet değiştirip sen yapsana eminim iyi bir yolunda aş. olursun ☺ sen ve Şeyma ile önemsediğimiz şeyler farklı ben burda ne kadar anlatsam da anlamazsın çünkü beyin belaltında ve para odaklı iken bu zor ☺ istesem şu an seni satın alacak paralı biri ile de birlikte olabilirdim fakat başkalarının parası ile hava atmak bana göre değil.
😂 hahahahaha kedi ulaşamadığı ciğere mundar der güzel kardeşim. Benim beynimin bel altı olduğunu şurada nereden anladığını merak ettim. Ama şaşırmadım böyle birşey çıkartmanı, Türkçe yazmayı bilmeyen, Türkçeyi anlarken de sorun yaşar. 😂👍 sen olaya para ve bel altı olarak bakıp, gerçeği göremediğin sürece çok da ileri gidecek, para kazanacak kapasitelere ulaşabileceğini sanmıyorum Kardeşim 👍🙋♂️
Şeref, karakter meselesi ile alakalı bazı şeyler yoksun olduğun aşikar bu yüzden seninle oturup da bunu tartışmayacağım. Senle ben aynı kulvarda değiliz daha 40 fırın ekmek yemen lazım senin. Şimdi burda kendi kendine didinip durabilirsin ☺👋
Şeref, onur, gurur, haysiyet, dik duruş ne kadar değerli ve önemli kavramlar gerçekten. Parayla ölçülmemek paranın esiri olmayacak kadar özgür olmak bunlar muazzam işte.
Şeyma subaşını bende pek sevmiyorum ama onu linçleyenlere daha bir ifrit oluyorum doğrusu. Valla kursa bakmasın bu adamın çevresinde bir sürü kadın vardır zaten içinden şeymayı seçmiş demekki adam seviyor.
Pussisini çok verimli kullanıyor kadın max derecede verim alıyor 🍑 ama adamlarda kafa yok dünya alem bu karının ticari amaçları için kendini kullandığını öğrendi ama bazı angutlar hala uyuyor şekil a 😂
Adamlar da paralarını kullanıyo işte mezara mı götürecekler. Demek ki kadının farklı bi cazibesi var bizde olmayan, farklı bi şekilde etkileyip bağlıyor adamları adamlar mutlu oluyor demeki 😄
Şeyma subaşı ismi irite edici geliyor bana melekler kadar güzel bile olsa ki bana göre tipsizin estetik bebeğinin önde gideni kendisi sırf ismi için suratına işerim bu kadının o derece nefretlik birşey bu 😅 abi böyle birşey olabilir mi ya kadın alanen açık açık yedi düvelin ekonomisini sömürmek için dünyaya gelmiş gibi hareket ediyor aptal hemcinslerimde buna ölüp bitiyor 😂😂 enteresan ya valla izle izle gül 😂
Şeyma Subaşı güzel bence ve ondan güzel kız yok ortadoğuda inan Araplardan bile güzel hatta Tv8 reytinglerini düşürecek kadar etkili bir insan oldu.. Acun ılıcalı'yla hiç yakışmıyordu çünkü ona genç ve ateşli bir biskolata erkeği pardon Arap sabunu erkeği lazımdı😂😂
Ağabey asıl emin konuşan sensin benim gördüklerim 3 5 çapulcu değil ve İnsanoğlu nefsini terbiye etmedikten sonra ne söylerse söylesin, ne görürse görsün ve ne bilirse bilsin tekrar nefsi bir dünyalığa ulaştırır onu ve dünyalıktata en yüksek güç böyle şeylerdir. Hatta zina eden evliya bile var kıssadır bakabilirsin ikimizde birimizden üstün değiliz :)
@Darknssd yeğen herkes hataya düşer mühim olan düştükten sonra kalkmak. rocky balboa üstadın da dediği gibi önemli olan kaç vurduğun değil o darbeleri yedikten sonra ayağa kalkman. işte kazanmak böyle bişey yeğen
Yüce Allah'ın, dostlarının, ve peygamberlerinin dediğimi daha isabetli ya da rockyninmi hem evliya düştü diyorum normal bir insan demiyorum o bile düştüyse bizim halimiz nicedir. Bir düşersen kalkarsın ama bir kaç kerede istesende kalkamazsın.
Rocky nin söylediği mantıklı ama dediklerimin yanında bir hiç ve hem sen böyle adamları takip ediyorsan bilirsin Rocky dediklerini bilmem ama diğerleri benim söylediğimi destekledigine inanırım
Şeymanın günlük üstündeki kadar param olsa nonun gibi zengin koca avlardım. Şeymanın günlük ustumdeki kadar paramla da güzel elbiseler falan alıp güzel bir şekilde avlardım zengi kocayı. Sonra daha çok zengin olurdum. Onun gibi bosanip nafakami da alırdım. Kısacası Şeyma nin yaptığını yaoardim işte. Zekice
Düz hesap 300 bin diyelim ona gider 300 bin TL lik yeni çıkacak güvendiğim kripto paralardan birinden belkide milyon tane satın alırım aradan 4-5 ay geçer trilyoner bile olurum
Bence bu kadar abartılmamalı kadının hayatı bunu yaşadığını zirvede olduğunu kendisine söyledi mutluluk dilemek çokta zor değil neden bu kadar eleştiriyoruz?