Bi kağıt parçasına bu kadar anlam yüklemek salakların işidir dizilerin özenti tipleri bu soruyu sorar ya da böyle düşünür para için entrika her pislik her yol mübah sayılır parası olan zeki cool parası olmayan varoş kabul edilir ama bu tamamen aldatmacadır bu dünyada lüks yaşam zina para için büründüğün pislikler felan hiçbiri mutluluk getirmez bi kağıt parçasına mutluluk bağlayan herkes paranın peşinde koşarak bi ömrü tüketir mezarın içine girdiğinde zen gin olsada parayı bulamadan ölsede hayatının tamamen yanlışlarla dolu olduğunu görür asıl mutluluk bi banyodan sonra gelen ferahlık ardından abdest alıp ibadet etmektir kuran okumak felan bunu yapınca bi huzur kaplar o mutluluk verir ama tabi bende pisliğe battığımdan bunları sekteye uğratıyorum lakin doğru olan bu
Servet sahibi zenginler, servetlerini her an kaybetme korkusu ile yaşarlar, Hiç bir şeyi olmayan yoksul kimseler ise kaybedecek bir şeyleri olmadığı için, korkmalarını gerektiren bir şey de yoktur, zenginin serveti oldukça fazla ve yiyeceği çoktur, ancak asla paylaşmak istemezler, ama fakirin yiyeceği azdır ve serveti de yoktur, yokluk içerisinde oldukları halde, başkalarını kendi nefislerine tercih ederler ve az ile yetinir, elindeki azıcık nimeti dahi paylaşırlar. Zenginin ekmeği yenmez, paylaşmak istese bile gönlünden gelerek vermez ama, fakirin ekmeği helâldir, paylaşmayı gösteriş olarak değil, sırf RABBİ`nin Rızasını kazanabilmek için gönlünden gelerek ve severek verir.🙂 Aklınızda bulunsun arkadaşlar!!! Arkadaşlık görmekse, dostluk bilmektir. Arkadaşlık içindekini söylemek, dostluk ise yüreğini göstermektir. Arkadaşlık senin olanı feda etmekse, dostluk benliğinden geçmektir. Nice güzel dostluklara...🤗🤗🤗 Selâm olsun yoksulluk içinde yaşayıp, paylaşmayı sevenlere ve gönülden verenlere...🙂
Bu sorunun cevabı biraz kişilerin durumuyla alakalı. Devamlı yokluk gören insanlar için para muhteşem ve kurtarıcı gibi gözüküyor. Oysa doğduğundan beri şanslı olanlar için para sadece bir araç ve bu onların doğası olduğu için mutluluğu bununla ölçmüyorlar.
Para her zaman mutluluk değildir mesela çok paranız var selisiniz herşeyimiz var ama aldatiliyorsunuz mutlu olur musunuz? ya da şöyle düşünelim yine çok zengin sin ama tedavisi olmayan bi hastalıkla imtihan eşitliyorsun çok paran var ama tedavisi yok herşey para olmayabiliyor tabiki paran olmasa bi yere gidemezsin bisey alamazsın ama paran var sen yatağa mahkum bi hastasın ya da atıyorum başka bi hastalığın var tedavisi yok herşeye şükretmek lazım verende rabbim alanda🙏Rabbim bundan geri koymasin
İki sene önceye kadar para mutluluk getirmez derdim ama yanlış , para mutluluğu kesinlikle getirir. Paran varsa sevilirsin paran varsa sayilirsin paran varsa cirkinsen guzellesirsin paran varsa istediğin her şeyi satin alirsin..
Evet, öyle. Gerçekçi olmak lazım. Para varsa mutluluk var. Karnın toksa, sağlık harcamalarını rahatlıkla yapabilirsen, sosyal aktivite yapabilir ve gelecek kaygısı olmadan yaşanıyor ise mutlusundur.
Kesinlikle değil. Herşeyi parayla sağlayamazsın. İyi bir dost, seni gerçekten seven biri, sağlık, para ile satınalınamayan o kadar çok şey var ki. Para maddi sorunlarınızın çözümü ile anlık mutluluk verir. Gerisi boş
Klişe ama sağlık mutluluk demektir bilene ancak parada sağlıklı bir hayatı sürdürebilmek için gerekli bir ihtiyaçtır kendine bakabilmek ve mutlu edebilmek için bir takım şeylere ihtiyaç duyar ve bunun karşılığı paraya çıkıyor sonuç olarak sağlık para =mutluluk demektir benim için
Para için her şeyi yapar insanlar, aklınıza gelebilecek her şeyi yaparlar. Bugünün evlilik kriterlerinin de bir önemi yok bence, diz izine değil cüzdan izine bakıyor herkes...
Şimdi tek başına para demekte doğru olmaz. Evet para mutluluk getirir tabi ki sağlıkla birlikte. Sağlığın yerinde olmadıktan sonra milyonlarında eminim ki kıymeti olmayacaktır.
Kişiye göre değişir tabii ki ama belirli bir paranın olması lazım en azından ki mutlu olabilesin hiç parasız da mutlu olunmaz sadece parayla da mutlu olunmaz.
Para var mutluluk yok o ne olucak? ben 20 yaşımda daha mutluydum. En azından birşeyleri istediğim zaman onun için çabalıyor, elde edince de mutluluk duyuyordum. Şimdi oda yok!
Parayı seni mutlu edecek şekilde değerlendirirsen mutluluk getirir. En basitinden çok paran varsa ihtiyacı olan birine ver yine mutlu olursun. Mutluluk paylaştıkça çoğalır.
YANİ NORMAL BİR İŞİN OLURSA BİLEMEM EĞER SAĞLIKLI İSEN VE AİLENDEN BİRİSİNİ KAYBETMEDİYSEN GETİRİR BENCE İSTEDİKLERİNİ YEMEK YAŞAMAK GEZMEK İNSAN ZATEN BUNLARLA MUTLU OLUR AMA TABİ EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK AİLE