😂😄paralarıma sarılarak ağlıyorum))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
😂😄paralarıma sarılarak ağlıyorum))
Para, birçok insan için yaşam standartlarını iyileştirebilir ve bazı konforlar sağlayabilir. Ancak, para mutluluğu garantilemez. Araştırmalar, maddi refahın belirli bir noktaya kadar mutluluğu artırabileceğini, ancak bu noktadan sonra mutluluğun artışının daha az belirgin olduğunu göstermektedir. Yani, temel ihtiyaçlarınızı karşıladıktan sonra ekstra para kazanmanın, mutluluğunuzda büyük bir artışa neden olmayabileceği görülmektedir.
Mutluluğun asıl kaynağı, kişinin içsel durumuna, ilişkilerine, duygusal refahına, amaç ve anlam bulma yeteneğine dayanır. Para, belirli bir yaşam standartını sağlayabilir veya bazı olanakları artırabilir, ancak mutluluğunuzun anahtarı olmayabilir. Örneğin, sağlık, aile ilişkileri, sosyal bağlar, hobiler ve kişisel gelişim gibi faktörler de mutluluğunuzu etkiler.
Sonuç olarak, para önemli bir araç olabilir ancak mutluluğun tek belirleyicisi değildir. Mutluluk, yaşamın birçok farklı yönünden etkilenen karmaşık bir kavramdır ve sadece maddi refahla değil, içsel memnuniyetle de ilişkilidir.
Mutluluk dediğin şey geçici dünya hevesleri değil mi bundan bahsediyorsun? Bu kişiye göre değişir herkesin mutluluk anlayışı farklıdır ve para araçtır sana bazı mutlulukları getirebilir yani amaca ulaştırabilir örneğin sma hastası olan bir annenin en büyük mutluluğu çocuğunun iyileşmesidir ve burada para aracılığını kullanıp o anneye ve aileye en büyük mutluluğu getirir.. ama diğer bir örneğe bakalım, rahmetli sakıp ağa ne demişti engelli evladı için neye yarar o binemedikten sonra araba fabrikaların olsa ve sakıp ağaya getirmedi mutluluğu araç olan para!!!
Cevap
17Cevap
Evet para mutluluk getirir. paranın alacağı getireceği şeyler daha çok
İnsan yapısı doğası gereği daha lüksünü daha iyisini daha fazlasını ister. Daha iyi bir yerde tatil yapmak daha iyi evde oturmak daha iyi arabaya binmek daha iyi kıyafetler giymek daha iyi mekanlarda yemek içmek elbette herkesi mutlu eder. Burada gösteriş ya da şatafatlı hayattan soz etmiyorum maksadım bu değil sade bir hayat da yaşasa insan daha fazlası her zaman daha çok mutlu eder
Yaşam kalitesini artırır
Ama duygusal vb konularda getirmez.
Benim ihtiyacım olan para miktarı çok çok yükseltir yaşam kalitesini direk mutlu olurum diğer konularda pek sıkıntım yok huzuru da bulurum öylece ;))
Pek çok sorunu çözüyor.. asıl önemli olanlar hariç.
Tabi açgözlü insanoğlu bunun farkında bile değil.
Kalbi ve ruhu kirleniyor.
Bana henüz getirmedi. Durumlar değişirse bilgilendiririm
Para su zamanda çok önemli benim için bir araç mutluluk değil kullanmak gerektiği için kullanıyorum
Para kitapları ve yalnız bir evi, kitaplarile huzur da mutluluğu getirir
Paradan çok Allah’a şükredip zenginliğini paylaşmak daha çok mutlu ediyor beni
şu an ki şartlara göre bir tık fazla kazanıyor olabilirim ve bu duruma göre bana mutluluk veriyorsa daha fazlası daha fazla mutluluk galiba 😂
Kimse görmeden 😀 birazcık alsammı nasıl olsa fark etmez
Orada 2 milyon ₺ var ve Şu an hiçbir kıymeti yok
Bencede öyle Volvo xc40 alacağım için bendede kalmayacak
Anladık xc40 alıyorsun. 🤪 bu kadar basit olmayın bence sadece benim haftalık ödemem 1milyona yakın oluyor. Bu kadar kasmaya gerek yok yani
Tamam işte benim arabam olunca bu kadar para elimde olmayacak diyroum tamam sen büyüksün güzel para kazniyormussun😂✋🏻
Değeri yok diyorum. Umarım idrak edebilmissindir. 1 milyon bugün 35bin $ etmiyor yani bi çuval parayı iç cebinde taşımak acı yani
Bende aynısını söylüyorum bir araba alacağım bitecek hayır senin anlamadigin ne tamam zenginsin anladık senin için hiçbir şey para ama benim gibi bir memur için bir şey sana haftada kazandığın bir milyonunla. mutluluklar))
Peki sen haklısın
Getirmez sadece araçtır
İbadetin %80 bile parayla
Para mutluluk getirmiyor diyen tüm arkadaşlar paralarını bana verebilir
Getirmez
Kesinlikle getirmiyor mütevazı bir hayat isterdim mutlu olduğum
Allah sağlık sıhhat huzur versin
Evet hatta seks bile getiriyor
Gözyaşını sil onla
Üzerine aktı bir kaç göz yaşım olur mu)
Olurr olur
Getiriyor