geçen sene 7,70 , görmüştüm.. dalgalı kur çizer akaryakıt fiyatları hep.. 5,50 ile 7,70 arasında gezer sürekli yıllardır.. çok anormal bir durum değil aslında bu pencereden bakarsam.. ben yıllardır her gün benzin alan biriyim sonuçta.. ne zaman benzine zam gelse herkes ayağa kalkar.. benzin fiyatı düşünce kimsenin gıkı çıkmaz, bu hep böyledir.. sırf bu sitede son 3 senede en az 20 kez benzin zammı haberi okumuşumdur , herkes altına sövmüştür.. ama o benzin sürekli dediğim dalgalı kuru çizer durur.. insanımızın ya kafası çalışmıyordur , bunu idrak edemiyordur ya da art niyet vardır.. yönetimi kötülemek yani.. ne zaman o benzin 8 lira olur ve geçer.. o zaman katılabilirim bu görüşlere.. ama unutulmamalıdır ki , petrolü dışarıdan satın alıyoruz.. ve paramız değer kaybetti oldukça.. artı , petrol fiyatları da yüksek seyrediyor dünyada.. ve malum bir vergi düzenlemesi var.. fiyat değişmesi normal.. ama... insanlar şunu anlasın lütfen... bu sürekli konu edilen benzin.. son 3 yıldan beri sürekli 5,5 ile 7,70 arasında gezer durur.. benzin fiyatlarına zam geldi diye konu açanından tut da altına söven herkes, benzin fiyatları 6 liralara düştüğü zaman da , benzin fiyatları düşürüldü diye kocaman başlıklar atmaları gerekir.. o zaman samimi olur ancak :)
... bu yazdıklarım , soruyu açan arkadaşıma ithafen değildir.. yıllardır gördüğüm şeyi hazır denk gelmişken yazayım dedim.. o malum arkadaşlar kendilerini gayet iyi bilir :) isim vermeye gerek yok burada..
benzin 7 liradan 5,80 e düştüğünde kimsenin sesi çıkmıyordu :)16 Yorumla- +1 yıl
Hiç üzerime alınmadım, ki zaten çok güzel yazmışsın eline sağlık :)
Ben benzin fiyatlarını bilmem arabaya da çok nadir alırım zaten.
Ötv'de %50 küsür artış olunca sormak istedim.
Dediğin fiyat normal benzin fiyatı ise bu ötv zammı ile 8'i geçebilir belki :D
Yine de dediklerin çok doğru :) - +1 yıl
Aynen öyle :)
- +1 yıl
yönetimin hatası şurada.. bu zammı, benzin fiyatları gevşekken yapacaktı.. o zaman göze batmayacaktı.. zaten yüksekken ekstra 50 kuruş yapınca daha da çok göze battı.. ben bu tip şeyler yazdığımda yanlı diyenler oluyor bana , ama benim de düşüncem şudur ki , bizim insanlarımızın artık daha da daha da fazla vergilere değil, vergi indirimlerine ihtiyacı var artık.. yoksa yönetim seçimlerde bir anda dibe vuracak bu gidişle.. ama farkında mı değiller , anlamış değilim.. gerçi gelecek olan da farklısını yapmayacaktır ya neyse :))))
- +1 yıl
Zaten bir enkaz kalabileceği için mecbur kalınabilir.
Yalnız sen de yani çaktırmadan alma peşindesin 😂 - +1 yıl
doğduğumuzdan beri bu sistemle yetişmedik mi? üretim yok , fabrika yok , yeni teknolojiler üretip satmak yok.. ihtiyaç varsa yasla vergiyi gitsin mantığı.. hayatımız vergilere para ödemekle geçmedi mi zaten.. başka bir şeyi bilmiyoruz ki :D kaynak lazım başkanım ne yapalım dersiniz.. vergiyi arttırın :))
En İyi Cevaplar
+1 yıliyi oluyor iyi iyi, eskiden %3'e %4'e sesçıkaran kesim bugün %50'lik zamlara ses çıkarmıyorsa mikilmek hoşlarına gidiyor olmalı.. ya da tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin, ki onu da öğrenmişler görünüyor.. İyice şöyle kanırta kanırta devam etsinler, beter olsunlar. Bugün 50 TL'lik benzin alıyorum sorun değil diyen yarın eskiden 3 patates yiyebiliyordum ama bugün 2 patatesi zor yiyorum deyince ağlıyor. Hiç düşünmez bunlar yaa.. O duruma geldik zaten gözümün önünde yaşandı bu patates olayı.. Açlıktan gebersin banane..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim fööhöörst leydiim hermes çanta takmasın mı? Zam olmazsa benim föhöörööst leydiim koton'dan mı alacak çantasını. Herkes haddini bilsin. Davamız yakıt zamlarından daha büyük. Şu an 2999 yılında Türkiye'yi dünyanın tek gücü yapmak için çalışıyoruz. Siz hala nelerin muhasebesini yapıyorsunuz. Chp zamanında benzin bile yoktu , millet arabasını beline bağlayıp çekerdi. Biz neler gördük genç nesil bilmez. Vaytçaklıtmoka almak için kuyruğa girerdik köy meydanında hey gibi heeyyy.
311 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
mükemmel yorum, eig😂😂😂
- +1 yıl
@XSirenHeaDX Talebiniz alınmıştır.
Gerekli kontroller yapıldıktan sonra işleme alınacaktır 😂😂 - +1 yıl
hele şükür 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@XSirenHeaDX Artık birinin gerçekleri söylemesi gerekiyordu. Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
🤗🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılBu cevabım eig seçilirse , sitenin değerli kadın üyeleri için çakma hermes satan bir mağaza linki vereceğim. Saygı ve sevgilerimle.
- +1 yıl
Hahaha 😂
- +1 yıl
Bir gün doldu Hermes linkini hazırla 😂
Cevap sahibi+1 yılBizde söz senettir :D https://herwearshop.com/urun-etiketi/hermes-canta/
- +1 yıl
Haha güzel 😎
Biz hep 50 Liralık alıyoruz 😂
Ulann görüşümü anket seçeneği yapmışsın ayy koptum 🤣
Zamlar çok fazla.
Ama "hep 50 Liralık alıyorum" zihniyetinde ki insanların seçtiği insanlar tarafından yönetildiğimiz için her şey gözümde normalleşiyor..
Zamlar bu kadar çok çünkü kısa bir süre önce çiftçiye destek ödemeleri yapıldı.
Çünkü tam ekim zamanı, çiftçilik zamanı.
Çiftçinin en çok yakıt harcadığı zamanlar.
Bizim burda buna kaşıkla verip kepçe ile almak diyorlar 😊
Yakıt fiyatı en çok çiftçiyi etkiler.
Çünkü sen paran yoksa aracını çeker kenara toplu taşıma kullanırsın, bütçen kısıtlıysa arabana tüp taktırırsın mesela.
Zengini zaten etkilemez, hep 50 Liralık alan zaten görmez, duymaz..
Ama çiftçi öyle değildir. Otobüse binip ekim yapamaz, tramvaya binip tarlasını süremez..
Onun kazandığı hep azalırken harcadığı hep çoğalıyor.
Zengin hep daha çok zengin olurken çiftçi hep daha çok fakir olmaya devam ediyor.
Mustafa Kemal Atatürk der ki;
Köylü milletin efendisidir..
Köylü demek çiftçi demektir bu memlekette.
Bu memlekette köylü fakirleştikçe bu ülke yavaş yavaş yok olmaya devam edecek..31 Yorumla- +1 yıl
Haha 😂
Yaparım :D
Eline sağlık yine döktürmüşsün 🙏
Ata'm...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Para & Ekonomi konusunda 755 cevap paylaştı. Bana ne 50 liralık alıyorum,
Bana ne arabam yok.
Bunu düşünüyorlar. Sonra da niye taksiye , toplu taşımaya zam geldi , meyve-sebzeye zam geldi diyorlar21 Yorumla- +1 yıl
Doğru...
emekli ikramiyesi ödenekler nerden çıkacak halkın cebinden hala bunu bile anlamadı bizim andaval halk canım topluluğu bu halka zerre acımıyorum keşke benzin 20 felan olsa binen binemeyen belli olsa bunlar yüzünden bizde yanıyoruz ama olsun araba felan bize lüKS abi deveye binmemiz lazım bizim hala kafa 1400 lerde çünkü esnafta alsın 3 binini otursun beter olun
11 Yorumla- +1 yıl
Belki sert ama doğru...
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/4rF1ya6n5BAAbi sorun'dan sonra aklıma bu video geldi. Şu an arabam yok ama olunca 50 liralık alacağım, o yüzden zam beni bağlamıyor. 🤔😳
24 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Ah! Ne programdı be "olacak o kadar" zamımıza koydular abi. ( umarım, yorum hakaret sayılıp kaldırılmaz. )
- +1 yıl
Şu anda yapılamaz mesela o program :D
- +1 yıl
Ah uzun abiler ah! Boyları 5 metre uzun abiler, ülkenin zamına koydunuz be!
+1 yılZam değil yahu, fiyat güncellemesi ya da ufacık bir zamcık.
65 Yorumla- +1 yıl
😂
- +1 yıl
🙃🙃🙃🙃 izahı olmayan şeyin mizahını yapıyoruz ne yazık ki...
- +1 yıl
Tabiii, ufak girdi çıktılar bunlar ya 😀😀😀
Reis kadar kimse iyi öpemez 😊
Öp öp doyamadık😊😊
Yerinde başka biri olsa şimdi ye seçim de devrilirdi😊
Demekki o koltuk onun😊
Ama kolay değil
Filistin için savaş
Pkk ile savaş
FT yi besle onunla savaş
Pkrcik ile savaş
Bir de pelikan çıkmış onunla savaş
Faiz lobisi ile savaş
Savaş savaş savaş bende sevişin derdim ama savaşın yeri ayrı 😊
E arkadaşlar bunlar için para lazım sizde artık elinizi cebinize korsunuz😊12 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılBu halka 55 kuruş değil 55 lira zam yapacaksın hakedeni yiyeceksin brezilyada 50 kuruş zam yapıldı ki orda çok ucuz benzin halk sokağa indi zam geri çekildi bizde nerde bu olay
27 Yorumla- +1 yıl
@Paxeraxx Bir çağı kapatıp diğerini açan halkın torunları.
Birisi onlar için bunu yapmadı, kendileri yaptılar, o yüzden kıymetini biliyorlar çoğunlukla.
Bizim bilmeme sebebimiz bizim için yapılması...
Saygıyla...
Umarım kıymetini daha iyi anlayacağız bir gün. - +1 yıl
Üzerinde tr plakası varsa türkiye de üretilmiştir nokta 😂😂
- +1 yıl
Onuda çiğnemeden yutardık yeter ki vitamini içinde olsun ahahaha
- +1 yıl
Vitamini kabuğundaysa soyarız içindeyse yutarız
Benzine zam geldiğine göre diğer zamlarda kapıdadır sonuçta giderler artıyor firmalar boş durmayacak ya işçi çıkaracak ya da zam yapacak... bu yıl kaçıncı zam başımız dönmeye başladı...
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle...
Domino etkisi.
Para & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı. Çok fazla. Çünkü satınalma gücümüz düştü. Sıkıntımız arttı. Bu zam var olan sıkıntılarımızı daha da artırdı. Hükümet artık yönetemiyor
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılArtık 25 e düştü geçen 25₺ Lik aldık pompacı diğer adama 25₺ Lik dedi güldüler 😂 artık böyle 25₺ Lik alıyoruz hep 😂
Araba 800-1,000₺ mazot alqcak ama aylığımı mazot 25-50-10013 Yorumla- +1 yıl
Hadi yaa 😂
Bilseydim 25 yapardım.
Ben pandemide çok fazla yakıt almadım mevzuya uzağım 😂 - +1 yıl
25 TL aldık anca ona yetti zaten bugünde zam gelecekmiş 20 mi alırız artık 😂 her şeye zam geliyor
- +1 yıl
😂
Saygıyla...
https://youtu.be/lhkBB50_-L0
Güneş enerjisiyle gideni daha üretilmedimi yaa😏
Ben petrolün tüketilmesine karşıyım, doğayı sömürüyoruz...
Ama şu bir gerçek ki bizde akar yakıt pahalı.
Ya da gelir az😂13 Yorumla- +1 yıl
Evet ikisinden birisi :D
Elektrikliler gelecek ama bizim ülkede ne zaman yaygınlaşır kim bilir :) - +1 yıl
@Paxeraxx 😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe denir ki son duzlukteyiz zaten gidiciyiz iyi yolamadik biraz daha yolalim diyor zat-ı şahaneleri (!). Bize herşey mustehak son anketten bile bu adam çıkıyorsa az yapıyorlar biraz daha yapsinlar bu akilsizlara ama az kaldı 2 yıl diyorum başka bişey demiyorum.
20 YorumlaReis-i Cihan Sultan Tayyip Han Hazretleri zam bugı buldu herhalde çünkü ne zaman doğalgaz petrol bir şey bulsak hemen zam geliyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
Haha 😂
Cidden herkes öyle bir şey beklerken yine ters köşe 🤣
+1 yılAz bile benzin en az 10 TL mazot 8 TL LPG 6 TL olmalı ne öyle herkeste araba trafik rahatlar 🤣🤣😁😬
15 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'daki birisine trafik deme yaa 😂
- +1 yıl
🤣🤣 Sizi düşündüm
- +1 yıl
Haha evet ama yaraya tuz bastın 🤣🤣
- +1 yıl
Ülkede yara o kadar çok ki her türlü değiyor
- +1 yıl
Doğru söze ne denir...
+1 yılHer zaman ki gibi Vatan için yapılan çok güzel hareketler.
Maşallah müthiş uçuyoruz. Bu hızla Ayı geçip güneşe varmamız an meselesi12 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydi 😂
- +1 yıl
Bir kere de indirim yapsınlar VATANDAŞ için
+1 yılbırakın devletin kasasına 3-5 dolar girsin dedikten sonra herşey normal. pandemide bütün ülkelerde akaryakıt fiyatları düşerken bizde zam geliyor cidden beynim yanıyor artık. ama sarayın masrafları ağır. reis yazlık saraya tatile gitti :D
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılArtık hep 50 lira alıyorum geyiği bile hazin bir sona erdi.50 liraya 7 litre benzin alınıyor, yazı ile yedi, ingilizcesi seven...
Artık ben hep 100 liralık alıyorum demek lazım, 50 liralık benzinle 150 km gidilmiyor...10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Güle diken, bizim millete öpen yaranır... Durmak yok öpüşmeye devam.
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Tabanway, zamanimizin altini, ayaciklariniza iyi bakin.
Benzin almayin, krem alin!12 Yorumla- +1 yıl
Haha 😂
Bu çok iyiydi :D
Hibe dağıtacağım dediği andan itibaren böyle bir şey olacağını bekliyordum zaten 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Görünen köy diyorsun :)
+1 yılmerak ediyorum Türkiye hariç. bu kadar veya daha kazık bir ülke var mı . akaryakıt konusunda..
bence kesinlikle yoktur.
baska sömürge ülkesi yok çünkü 😂10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHibe verirsen esnafa kimin cebinden çıkar tabiki halkın. Ben 50 TL lik alıyorum nede olsa sıkıntı yok diyim de az keyfim yerine gelsin 😅
16 Yorumla- +1 yıl
Yapacak başka bir şey yok galiba :D
Cevap sahibi+1 yılBir anca bu kadar zamcık koymaz bize 😂topla tüfekle geliyorlar dedik füze atmaya başladılar
- +1 yıl
Haha 😂
Cevap sahibi+1 yıl😅Kendine iyi bak günaydın bu arada
- +1 yıl
Günaydın, sen de 🤗
Cevap sahibi+1 yılEyvallah 🙂
- Para & Ekonomi konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılDolar son 6 ayda en az 1 lira daha yükseldi. Bu ara zam olmalı. Üstüne gelecek daha. Sigara ve alkole de tabii ki.
10 Yorumla ya abi bi şahis nakliyecilere bakın yurt dışı çalışan adam sadece tr den 500dolarlık mazot alıyor ama iranda 500dolar lık mazot 12.000l yapıyor
10 Yorumla
+1 yılAz bile olmuş seçeceğine oy Verenler el Arabası kullananlar
10 YorumlaTürk milleti sevdiği dikermiş 🤣 sevildiğinizi bilin
10 YorumlaEsnafa verilen desteği nasıl geri alacaklarını sormuştum, cevabını aldım.
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla ya gerçekten çok fazla her ay çok rahat 500 veriyorum benzine bıktım artık
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılEkrem imamoğlu nın dediği gibi zam yapmadılar fiyat güncellemesi yaptılar
10 Yorumla
+1 yılBiz insin diye çabalıyoruz bunlar daha fazla zam yapıyor
10 Yorumla
+1 yılAz bile olmuş. Benzinin litresi 20 tl bile olsa bu millet akıllanmaz
10 YorumlaÜlke yaşanmaz hale geldi bu iktidarın bir an önce defolup gitmesi lazım belli ki ülkeyi yönetemıyorsunuz..
10 Yorumla
+1 yılSokucam artık böyle vaziyete arabayı satıcam bunların yüzünden zaten köpek gibi yakıyor it oğlu it
10 Yorumla
+1 yılSon seçenek ülkenin durumunu iyi özetliyor 😃
21 Yorumla- +1 yıl
:D
benzin litresi 7 değil miydi
16 Yorumla- +1 yıl
7,10 küsürlerdeydi, şu anda 7,70 küsür :/
- +1 yıl
Yaşadığın yere göre kesinlikle tercih edilebilir :)
Hem tasarruf, hem daha az çevre kirliliği hem de sağlık için :D
+1 yılÇok pahalı diye şikayet edenler toplu taşımaya binsin
10 YorumlaHazırlıklı olun bence, sağlam sivri yağlı güncellemeler gelecek.
10 Yorumla
+1 yılBen hep 100 liralık alıyorum 😌
12 Yorumla- +1 yıl
Ooo zenginsin :D
- +1 yıl
Ne demezsin :)
Gizli Üye(18-24)+1 yıl%25 göz hakkı vergisi
21 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılAllahtan dün arabanın benzini fullemişim😬
11 Yorumla- +1 yıl
Ooo muhteşem zamanlama 😂
+1 yıl1 litre kendimize 1 litre devlete al ne güzel iş
30 YorumlaMilletin anasını s/ktiler
20 YorumlaZamlara alıştık normal karşılıyorum
10 Yorumla
+1 yılReisimiz iyi skkmis yine
10 YorumlaTabana kuvvet diyorum. 😏
10 Yorumla
+1 yılarabayı sattıcak o olcak anca 😄😄
10 Yorumla
+1 yılYeter ya bıktık artık
10 Yorumla
+1 yılArabası olan düşünsün😄
10 YorumlaBenzin kullanam ben üzgün😔
10 YorumlaSatılık at arabası var mı?
13 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😂
Adalar'daki faytonlar yasaklanınca ne oldu bilmiyorum, bir araştır istersen :D - +1 yıl
Bu da çok iyi ya 😂
Saman da ithal, yani olmaz diyemem 😂
Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı. Esnafa para verceklermiş ya nerden çıkacak?
10 Yorumla
+1 yılZama da zam!
30 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu halka az bile en kötüsünü hak ediyor
10 Yorumla
+1 yılGerçekten abarttılar
20 Yorumla
+1 yılŞaşırmıyorum ki
10 Yorumla
+1 yılKanattılar tek kelimeyle 😂
10 YorumlaAlıştık bu zamlara 1 ay dolmadan yeniside eklenir
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla
10 Yorumla
+1 yılİçimizi kararttınız a q
10 YorumlaSömürge ya. Halk sömürgesi.