Genelde zenginler zenginlerle ve fakirler fakirlerle takılır. Yani eşinin mesleği olmayan ve eşine baktığını iddia edenlerin de maaşı zaten beş binin üzerinde değil hatta çoğu asgari ücretli ve genelde eşinin ailesi ile aynı maddi seviyedeler. Gene de her yetişkin birey kesinlikle kendi parasını kazanabilmeli.
Onun dışında öyle güzel kadınlarla gezen zenginlerin gezdiği kadınlar sanmayın ki fakir :D Hepsi bizden zengin gene iki araştırınca çıkıyor genelde manken oluyorlar.
Öyle çiftlerden biri zengin biri fakir gibi şeyler sadece filmlerde olur. Bu insanların çevreleri bile çok farklıdır maalesef zaten karşılaşmaları pek mümkün değil. Ayrıca kültürleri de çok farklıdır zaten anlaşmaları da çok zordur. (Kastettiğim şey gerçekten zengin olanlar öyle biri beş bin biri on bin alan iki kişi değil.)
Hisseden ağır geri kafalıdır. Aynı şey kadınlarda olsa yani kadın çalışmasa ya da erkekten daha az maaş alsa hiç de kadın kocasını kıskanmaz tam tersi mutlu olur eve daha çok para giriyor diye. Erkeğin de pozitif düşünmesi ve karısını tebrik etmesi gerek fakat neredeee tam tersi işten çıkartır sebebi de "kendini güçsüz hissetmesi"
Ben Umursamam Yeter ki kadinim edepli inançlı ve fani/ölümlü olduğunun idrakinde olan bir mü'mine olsun... Ama bunu her erkek kaldıramaz.. Bu da bilinmeli...
Hissetmem ama parasıyla beni ezmeye kalkarsa altında kalmam bir süre sonra dayanamam ayrılırım. Kimsenin parasında değilim iki tarafta bu konuda birbirini ezmemeli tam tersi bundan güç almalı.
Ben ne hissederim bilmiyorum. Sanırım her şey aradaki aşka, sevgi ve saygıya bağlı. Jeff Bezos karısı: MacKenzie Bezos için yeni sevgilisi bir okul öğretmeniymiş. Oluyor dünyada öyle vakalar.
Kadın sahip olduğu maddi güç ile erkeği ezmezse sorun olmaz bence, aynı hayatı paylaşan kişilerin sahip oldukları her imkân her ikisi için de iyi bişeydir sonuçta.