kısa çalışma ödeneği 30 hazirana kadar uzatıldı, normalde çalıştığım işletme avrupa kapalı olduğu için işçileri yani bizleri :D işçiyiz biz işçi kaldık :D 10 ar günlük isteğe göre ücretli ve ya ücretsiz izne çıkartıyordu. ücretli izinde gelecek senenin izinlerini düşeceğim dedi, ben ücretsiz istedim tabii olarak seneye tatile giderim 2 yıldır zaten evde tıkıldık niyeti ile, kısa çalışmanın uzatıldığını öğrenen patron mayıs ayı için başvurusunu yaptı kesinleşsin büyük ihtimalle mayıs ayına yarısı devletten yarısı patrondan maaş alırız geçinir gideriz ne yapalım...
yok bizi zorlamıyorlar öyle bir zorlama yok dileyen ücretli izine çıkabiliyor, ücretini alıyor ama izin günleri kesiliyor. Ben tercih etmedim çünkü tatil planlarım var
Erdogan sadece goz boyamaya calisiyor. En yakinimdan ornek vereyim; kizkardesimin kirtasiyesi var ve bir yildir cok perisan oldu. Her ay kira, Bag_kur , stopaj, vergi derken mahvoldu ve dun kapatacagini soyledi. Olmuyor abla, kar edip hayatimi kazanacim yerde iyice zarar ediyorum ve bu gidisle de ortaligin duzelecegi yok. İnsanlar bunalimda , borc bataginda ve perisan. hicbir destek yeterli degil ve olmaz.
Kendisi tamamen algi yaratiyor. Mukemmeliz, harikayiz, Uzay' a cikiyoruz diyerek buz daginin sadece birazini gormesini sagliyor halkin. gorsel ne demek istedigimi acikliyor.
Çanakkale de tüm cephelerde savaşan atalarımız hiç destek paketi istemedi yanmıştık sizler gbi ol saydılar. Bizlerin canı destek paketi bu vatan a farkımız bu
@sendeye27 Ben ortaklıkları sevmiyom kardeş, ben tek takılırım. O ona ip atıyor, cumhurbaşkanı olamaz diyor, sonra adayım o diye açıklıyor. O ona zürriyetsiz diyor, bozkurtları değil itleri var diyor. Sonra el ele tutuşuyorlar oy istiyorlar. Bana bu işler hem samimiyetsiz geliyor, buna sebep hiç bir partiyle işim olmaz
Bu memleket hepimizin merak etme, hükümetin de değil. Onlar da bir gün gider, biz yine kalır yine bu memleket için ölürüz. Hükümet ile vatanı birbirinden ayırmayı bi öğrenin artık be :)
Hükümeti eleştiyoruz birader, haşa peygamber mi bunlar her dediklerine eyvallah diyeceğiz. Millet zor durumda, destek bekliyor. Destek bekleyen hemen fetocu mu oluyor, ne kadar sığ kafaya sahipsiniz...
Elhamdülillah her daim yollarındayız, bu vatan için de gözümüzü kırpmadan ölürüz... Hükümeti de sevmek zorunda değilim hatta hiç bir siyasi partiyi ve parti liderini, memleketi sevmek bana yetiyor...
Çocukluktan bu yana bunu dava edinmiş ve ocakta büyümüş bir adama hain diyen biriyle muhatap olmam bile buna işarettir birader :) Ben kral çıplak ise çıplak derim, kimseden korkmam... Bu devlet öyle büyük çabalarla öyle büyük fedakarlıklar ile kuruldu ki, sanmayın birileri giderse yıkılır, bizler varken kimse yıkamaz bu vatanı korkmayın. Biz derken sen de varsın bunun içinde yanlış anlama, ben kimseyi ayırmam senin gibi. Yarın cepheye koşacaksan yanında beni de göreceksin emin ol, ama o desteklediğin adamlar ilk uçakla yurt dışına kaçacaklar buna da emin ol...
O adamlar Erdoğan ve bahçeli soylu ölümüne vatan diyor. Can koydular vatan a onun için seviyoruz. Tüm Türkiye İslam düşmanları bu adam ları yok etmek için ugrasıyor Güçlü Türkiye dedikleri için