"ERİYOR LİRALAR MARK KAP DOLAR AL RAP RAP"
https://youtu.be/1osoqpA4i9o
Super guc ABD bile RTE bizim bolgesel cikarlarmiza ters dusuyor. Onu iktidardan indirmeliyiz muhalefeti desteklemeliyiz diyor. Bizim bazi muhalif kesimler hala ne dis gucleri diyor.
Ya akil tutulmasi yasiyor bizim insanimizin bazi kesimleri de ya da onlarla isbirligi icindeler veya bu konulara uzaklar
@aozdemir2019 Gercekten bu kadar basitmi diyorsun.
Dostum, ben ABD'ye hiç gitmedim. Ama ABD'ye yerleşmeyi çok istiyorum. Bu yüzden ABD'nin ekonomisi, politikası, kültürü eyaletleri tarihi her konusunu yalayıp tutmuş biriyim. Ben Türkiye'de bazı Amerikalılarla tanıştım. Adamlar bana en son ne zaman ABD'ye gittiğimi hangi eyaletine gittiğimi sordular gitmedim diyince de inanmadılar anlıyor musun beni? Şimdi sen ne yapıyorsun biliyor musun? Bilmediğin konulara burnunu sokmuyorsun. Her siyaset tartışmasında da ABD'yi günah keçisi ilan etmekten vazgeçin artık. Erdoğan ABD askerlerine dua ederken konuşacaktınız onu. Şimdi sen bir daha Amerika diye bir kelimeyi ağzına almıyorsun, bilmediğin ise de burnunu sokmuyorsun.
@aozdemir2019 Zaten sorun gercek Amerikalilar degil.
ABD yi esir altina almis senin de dedigin gibi Ermeni ve Yahudiler. ABD nin basinda bile onlar var zaten. Bu cografyamizda ki kirli emellerini daha kolay basarmak icin RTE onlar icin bir engel.
Benim kastettigim western filmelerin de izledigimiz ABD liler degil.
Bizde biliyoruz gercek ABD lilerin Türkiye'den bir haber olduklarini.
Halilim, dedigin dogru. Sana cevab veren arkadaş iyice saçmalamış.
Bizim bir kisim insamiz kendi ulkesinin tarihine bu kadar uzak olursa. Elin yabancisinin tepemize bomba atmasina bile gerek.
@dede_korkut3 Son yorumum sanaydi.
Cevap
2Cevap
Tek kelime İZLE
Herkes tarafından izlensin
Haklısın elinde olsa düşürür fakat elinde olmaması hata zaten 20 senedir yapamıyor o yüzden başka bir iktidar şart artık
Başka iktidarın doları düşürmesine "Global güçler"izin verecekler mi? Verseler de ne kadar sürecek?
Global güçlere karşı koyabilecek bir iktidar şart o iktidar da bu iktidar değil ve diğerlerini denemeden de bilemeyiz
Sizin daha çok ekmek yemeniz ve çok ögrenmeniz lazım
Haklısın sen yedin biliyorsun o yüzden bu haldeyiz
Ülke umurlarında değil ki tek dertleri tayyip😂
Kardeşim şunu kabul edin artık. Erdoğan Müslüman DEĞİL
Nereden biliyorsun?
Ya adam ülkeyi soydu. Ayrıca bak, tamam sana göre soymamış olabilir. Ama ülkede yoksulluk çeken birsürü Müslüman var. Erdoğan Müslüman olsaydı, Müslüman kardeşleri yoksulluk çekerken 2000 odalı Saray'ında rahat yatabilir miydi? Erdoğan Müslüman olsaydı Filistin, Doğru Türkistan, Yemen bombalanırken tüm bunlara sadece susmakla ya da “eyyy İsrail” demekle mi yetinirdi? Dünyada tek bir tane bile Müslüman devlet başkanı yok.
Sen onun yerinde olsaydın mutlaka daha iyi yapardın degilmi?
Peki , bunları yapmana "Global güçler" izin verirmiydi?
~Ali İmran Suresi~
﴾173﴿ Birtakım insanlar onlara, "İnsanlar size karşı asker toplamışlar, onlardan korkun" dediler de bu, onların imanlarını arttırdı ve "Allah bize yeter, O ne güzel vekildir!" diye cevap verdiler.
Global güçler falan beni durduramazdı. Ben, "Allah bize yeter, O ne güzel vekildir!" der ve elimden ne geliyorsa yapardım. Her Müslüman da böyle yapar.
Ya seni adnan menderes gibi hizmet edemeden asarlarsa?
Global güçlere karşı çıktın diye savaş çıkınca. Türk halkının yüzde kaçı seni destekler, kaçı savaş çıkardın diye aleyhine döner?
Allah cc tedbirde emretti ama?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar