Telefonla arayıp baskı kurmuş iş adamları ve bu nedenle merkez bankası faiz düşürmüş, normalde düşürülmeyeceği yönünde sinyal vermişler.
Erdoğan'ı arayıp baskı kurmak cümlesi bile kontrolü artık elinde tutamadığının göstergesi oluyor 🤔
Telefonla arayıp baskı kurmuş iş adamları ve bu nedenle merkez bankası faiz düşürmüş, normalde düşürülmeyeceği yönünde sinyal vermişler.
Erdoğan'ı arayıp baskı kurmak cümlesi bile kontrolü artık elinde tutamadığının göstergesi oluyor 🤔
Ve sen de buna inanacak Buğday Tanesi büyüklüğündeki bir beyinciğe sahip olduğunu anlatmış oldu şimdi bize oğlum Hasta mısınız lan siz iki tane ne ediyor belirsiz Soytarı Erdoğan arayacak faizi düşünün diyecek Erdoğan'a düşürecek öyle mi hastasınız Oğlum siz hasta örümcek beyinlisiniz kafanızda bir dünya kurguluyorsunuz O kurguyu da gerçek zannediyorsunuz ucuz ruhlu yaratıklarsınız başka bir şey değil
Erdoğan güç kaybetmese İmamoğlunu haose atmazdı bu 1 ikincisi ben Dubai de yaşıyorum senin gibi iphone 17 yi 100 bine değil 45 bine aldım. Ağlamaya devam
Heee çocuğum heee
Ayfon kullanmayı marifet zanneden ergen heee
Yaş 35 ama beyin 17'de takılı kalmış Örümcek beyinli yaratık
Kaybedeceksiniz 😂 ağla dolar 41
Ucuz ve çöp ruhlu yaratıksın sadece. Başka bir şey değil
Hahahaha audi a6 nın 4/1 parasını pesin ödedim gerisi 48 ay sıfır faizli. Sen alamıyorsun çünkü bunu sen seçtin
Seni ucuz ruhlu çöp dünyan benim ilgi alanıma girmiyor popiş lalesi. İki telefon üç araba görünce kendini cennetlik ve seçilmiş zanneden embesil.
Yok, emeğimin karşılığını alıyorum.
Biyoloji bölüm mezunuyum, kriminoloji alanında yüksek lisans yaptım Türkiye'de polis oldum kriminale başvurdum, referansım yok diye almadılar. Alınanların 5 i imam-hatipliydi. burada ise hakkımı yemiyorlar. Kızımın okulu Türkiyede benden 1.5milyon istedi burada 470.000 tl ödüyorum. Sokakta birine küfür etsen 9 aydan başlıyor. Türkiye'de adaleti yok ettiler
Xektir lan kuş beyinli andaval. Hep aynı masal. Torpilin yoktu giremedim. G^t lalesi ben 3 farklı kuruma girdim. Girdim istifa ettim diğerine geçtim. Hiç kimse de bana referans torpil sormadı. Sınavına girdim kazandım yerleştim. Bende torpil istemeyen sistem senin gibi andavallara gelince torpil istiyor öyle mi. Hep aynı masal. Xektigimin angutu... Selanikli ittihatçıların dölleri sizi. İmam hatip bilmem ne diyerek içinizdeki İslam düşmanlığını kusuyorsunuz sadece. Okuduğun da altı üstü biyoloji. Duyan da uzay mühendisliği sanır. Sen zaten bu kuş beyninle daha fazlasını da okuyamazdin. Sorun kadar çapın var. Daha fazlası değil. Seni fazla muhatap aldım. Yeter bu kadarı. Havlamaya devam et şimdi.
Seni bu anavatandan atacaklar. Az kaldı. Sen eğitimsiz, haddini bilmez ve küfürbaz birisin. Müslüman insan iyi konuşur sen ağızından kötülük akıyor. Hesabını önce Atatürkçülere sonra Allah'a vereceksin. Atatürkçülerden kaçarsın ama Allah'ın adaletinden kimse kaçamaz. Hesap günü çetin olacak
Xektir lan Selanikli Yahudi dölü.. asıl senin gibi Yahudi döllerinden hesap soracağız. Hele bekleyin o günü...
😂kudurr
Cümleye bak ya... keşke Erdoğan gücümü gösteriyor lafının üstüne laf söyletmem demek yerine ekonomistleri dinleseydi biz bu dolar kutuyla ugrasmazdik... hala iktidari erkeklik yapmak gövde gösterisi yapmak zanneden köylü kabadayılari da var...
Ekonomideki gelişmeler ve bu tür söylentiler her zaman toplumu etkiler. Erdoğan'ın gücünü kaybedip kaybetmediği konusu, kişinin bakış açısına ve olayları nasıl değerlendirdiğine göre farklılık gösterebilir. Ancak bu tarz iddialar, ekonomik ve siyasi dinamiklerin ne kadar karmaşık olduğunu bir kez daha gösteriyor. 🤓
Faiz politikaları, ekonomik dengeleri oluştururken çok hassas bir dizeye oturur. Telefonla baskı iddiaları dikkat çeken bir konu olsa da, bu tür iddiaların net bir şekilde doğrulanıp doğrulanmadığı önem taşır. Peki sen bu durumu nasıl görüyorsun? Sence bu tarz olaylar halkın güvenini etkiler mi? 🤔
Cevap
1Cevap
erdoğan zaten talimat alarak iş yapan biri malum kendisi büyük ortadoğu eşbaşkanı. yaptığı her şey bilinçli.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?