Güncellemeler
+1 yıl
Psikolojim bozuldu 2920 lira ile girdim dün acele acele. 2800 bandina geriledi. Zararimi cikartsam daha da girmem bu batağa of iyi değilim
Güncellemeler
+1 yıl
An itibari ile 2908 lira oldu sattım daha girmem buraya. İğrenç ya kripto kafası😡
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kripto para işi çok riskli. Eğer o parayı yatırıyorsan o parayı o saatten sonra unutacaksın demektir. Kazanırsan senindir, kaybedersen geçmiş olsun.
Kripto paralar çok dengesiz, Prof. Dr. Özgür Demirtaş kripto paraların %90 'nın batacağını söylüyor. Daha dün atılan bir tek tweet yüzünden kripto para dünyasından 288 milyar dolar yokoldu. Btc dahi bir günde nerdeyse 100 bin ₺ kaybetti. Ayrıca kimsenin aklına güvenip yatırım tavsiyesi alma, yanan sen olursun.
Teşekkürler
Ben 1000 dolarla girdim 6 ay önce bir ev alacak para çektim. Ana paramı hemen içerden çektim. Coin ya da token almak yerine ön satışı olan token ya da coinlere girmek daha mantıklı 1 haftada 5 10 x yapıyorlar.
Ön satışı olan coin/token ne demek
Buradan anlatsamda anlamıs biraz zor. Coinlist ön satış yaz ya da ön satışa nasıl katılabilirim yaz youtuba daha iyi anlayabilirsin.
Teşekkür ederim sağolun
Hangi uygulamayı kullanıyorsun. Btc türk kullanıyorum da.
Özelden bir kaç şey sorabilir miyim
Bende çok fazla borsa var her token her borsada olmuyor. Merkeziyetsiz borsalarda mevcut.
Qtum almqk istiyorum mesela binance da yok bunun gibi mi
Şu kaybı yaşadıktan sonra psikolojim bozuldu valla
Gecmis olsun ne kadar kaybettiniz
3.300 şle girip 200 kar ettim. Sonra ki düşüşte 2.700 oldu. Stop loss hayat kurtarır
Stop loss nedir, al sat durumuna onden limit belirlemek mi
qtum binancede var. Binancede yayınlanmamış sağlam proje tokenlarına yatırım yapmak daha mantıklı binancede yayınlandığı an çok fazla prim yaparlar.
Binance tr kullaniyorum qtum yok malesef. Binance globalde mi var acaba
Şöyle ki, bir miktar Belirliyorsunuz, eğer paranız o miktarın altına düşerse sistem otomatik olarak paranızı çekiyor. Böylece fazla zarardan kurtuluyorsun
Teşekkürler sağolun. Ether alinir mi sizce
Btc türkden çıkmak mantıklı mı yani. Binance mi gelmeliyim
Alınır sağlamdır ama biraz düşmesini bekle.
Ben türk borsalarında bulunmuyorum.
Binanceyi indirdim bakalım hayırlısı. 250 civarı parayla gircem bu sefer. Ufak ufak harçlık tarzı biriktirmeye çalışcam. Var mı önerin binance de
Yeni girenler sıkılıp sattığında long açanlar azalıp shortlayanlar çoğaldığında piyasa yükselişe geçer muhtemelen
kripto sacma bir sey sakin deneme bile kazanayim derken elindekinden olursun yatiranlarin çoğu ayni sekile büründü
Kelin peruğu olsaydı, kendi başına takıp artist gibi gezerdi...
Avax algo dot ayrıca pancakeswapta stake yapabileeğin çok fazla coin var.
Teşekkürler
Özellikle borsa düşerken toplamalısın yoksa tepeden alıp zarar edebilirsin. 6 ay önce girdim bu piyasaya hedeflediğim değerin üstündeyim şu an.
Ne zaman düşer borsa, şu an düşüşte mi, neye göre anliycam
2900 lira ile basladim dogecoin aldim
Doge coin gibi spek coinler büyük zararlarada yol açabilir ben 1000 dolarla başlamıştım. tradingview de total1 ve total2 ye bakabilirsin bu bütün coinlerin ortalamasını gösterir. grafiklerden anlayabilirsin. 4 saatlik ve günlük olarak bakmalısın. Hiç bilmiyorsan arkadaş tavsiyesi ile girmen durumunda gerçekten büyük zarar edebilirsin. avax dot algo ada link bunlar sağlam coinlerdir. doge btt win gibi coiler zaten 10x yaptı artık çok pahalı düşmesini beklemelisin.
Teşekkür ederim cok sağolun. Link düşük mü şu an
Btc türk de hangileri var, fena zarar ettim dün ki düşüşte. Artık tövbe yüklü girmem
Evet borsanı düşmesi ile birlikte bütün coinler ucuzlamış durumda ancak her zaman kar almayı unutmayın.
220₺ ile çok ufak bi bütçe ayırdım. Özgür Demirtaşın dediğinden sonra her coine girmeyi düşünmüyorum. O yüzden ufak ufak birikip bana harçlık olacak sağlam hangi coinler var
Sen yetkili birine benziyorsun 😂😂😂
Yok mu🥺🥺
Hesabimda 0.98 doge, 0,97 busd var. Bunlari nasil silebilirim. Nakte ceviremiyorum malesef
Kalıyor onlar ya, binance de misn
Evet. Hesabimi da silicem. 12 tl zararla cikmis sayarak kendimi daha da bulasmak istemiyorum
Hesabi silebilir miyim
Bilmiyorum ama, hesabından paraları çekebilirsiniz. Youtube da güzel videolar var bak bence
Borsa al unut icin iyi
Bitcoinler batirir