Kripto parayı aranızda duymayan yoktur. Ülkemizde de bunu ciddi bir yatırım aracı olarak kullanan birçok insan var. Aranızda kripto para siteleri kullanan var mı? En güvenilir kripto borsa siteleri hangileri?en güvenilir kripto para siteleri
Kripto para piyasasına girenler yatırımlarını yaparken aynı zamanda güncel haberleri de takip etmeleri gerekiyor. Haber takibi göz ardı edildiğinde istenmeyen sonuçlar doğabiliyor. Bu gibi durumlar için borsalar dışında haber sitelerine de göz atılmasını tavsiye ederim. Benim bunun için severek takip ettiğim kendine has üslubu olan anlık haber sitesi ektedir. kriptoup. com
Kripto paralar son zamanın popüler yatırım aracı. Yeni bir mecra olduğu için herkesçe merak ediliyor. Güvenilir yerlere yatırım yapmak mühim bu konuda. Neticede insanlar dişinden tırnağından arttırdıklarıyla yatırım yapıyor. Ben sana güvenilir kripto para siteleri önereyim, sen de gönül rahatlığıyla yatırımını yap.
En Güvenilir Kripto Para Siteleri Hangileri (Popüler Borsalar)
kripto para borsaları
Kripto para alım-satım yapabileceğin güvenilir, popüler kripto para siteleri:
1) Paribu
Son dönemde çoğu kullanıcının en iyi kripto para sitesi olarak nitelediği Paribu, 2017'de kullanıma sunulmuştur. Türkiye’nin en hacimli kripto para borsası olan Paribu, Nisan 2021'de 2.3 milyar ile kuruluş tarihinin rekorunu kırmıştır.
2) Binance
En güvenilir kripto para borsası denilince ilk akla gelenlerdendir. Binance, dünyanın işlem hacmi bakımından en büyük kripto para alım satım sitesidir. 2021 Haziran verilerine göre işlem hacmi 29 milyar 833 milyon dolardır.
3) Btcturk
Türkiye'nin Türk lirası tabanlı ilk kripto para alım satım platformudur. 2013 yılında kurulan site, İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı Eliptik Yazılım ve Ticaret A. Ş. tarafından yönetiliyor ve Türkiye Cumhuriyeti Sanal Pazaryeri Hukuki standartlarına uygun olarak 100.000.000 Türk Lirası sermaye ile hizmet veriyor.
4) FTX
2019 yılında kurulan FTX, Binance ile ortaklığı bulunan, vadeli işlemler açısından dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisidir. Vadeli işlemler, opsiyonlar, spot alım-satım, kaldıraçlı token, 101x’e kadar kaldıraçlı işlemler yapabileceğiz bazı işlemler.
5) Huobi
2013 yılında kurulan kripto para sitesinin toplam cirosu 1,2 trilyon doları aşmıştır. 8 yıldır piyasada olan Huobi, dünyadaki kripto para ticaretinin neredeyse yüzde 60’ını kontrol ediyor.
En güvenilir kripto para sitelerinden 5 tanesini önerdim. Umarım faydalı olmuştur. :)
altına benim de güvenim tam. güzel bir yatırım aracı. ancak evde saklamak yerine altın hesabı da oluşturabilirsin bankada daha pratik oluyor. tavsiye ederim :)