Bu kriptolar çok moda oldu. Benim ergen bi kardeşim var 18 yasinda. İşi yok, okumuyor baba parasi yiyo yani. Ama nasil olduysa kriptoya yatiriyo tamam bunda sorun yok ama para 300 dolar oluyor. 300 dolar da 2500 tl gibi bisi ediyo. Bu 300 dolara ulasmak icin nasil bi para yatirmis olabilir ya? Aklim almiyo yani cok para gerekmez mi bunun icin? Bi bit yenigi var gibi degil mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
2500 1 maas yapar.. borc alip bir esya satmistir telefon bilgisayar vs
500 tl ile bile yapilir bitcoin.. azi cogu yok
ama tek kagida oynarsa kaybeder
7 8 cesit almali ve al sat yapmadan tutmali
Ya iste tl yatirip dolar almak kolay degil dimi
tl yatirip tl aliyorsun ya.. dolar ile alakasi yok
sitede dolara cevirebiliyorsun hesabini kolay yapabilmek icin.. yoksa bir gereklilik degil
kripto para parayla alinir zaten.. ayni altin alir gibi
ha dolarla ha tl farketmiyo
illa dolar isteyen siteye uye olmussa eger
banka hesabinda dolara cevirebilir parasini rahatlikla yuklerken
Tamam da 300 dolar parasi nasil oluyo yani atiyorum 500 tl yukledi. Bunu tl olarak katlar ama dolar olarak katlasa bile ne kadar artar ki? Diyelim cevirdin nasil artar
yani baska parasi var 5000 tl ama 500 diyor
2.500 okunca 500 ile yaptim diyor
cakallik ya
yalan konusuyor
5 e katlamasi 1 2 sene sürer oyle yatirma cekmeyle olmaz
illa ki bir yalan var ortada o kadar katlayamaz kisa sürede
500 tl ile 5 bin tl yapabilir ama kaldirac kullanmasi gerek
1 yatirip 100 yatirmis gibi islem yapmak
eger 1 tl bile inse fiyat 100x yani para dakikalar icinde çöp olur..
eger 1 tl yukselirse 5 bin tl olur
cok riskli ve bunu herkes yapamaz 50 bin tl olmasi gerekli ki 100 x kaldirac kullansin
oda 50 binin 20 bin tl çöp olma ihtimali var
beklemesi gerek.. karisik geldiyse kaldirac yaz arastir
Yok yok anladim ben seni. Var bi bit yenigi zaten anlamistim 500 mu yatirdi kac yatirdi bilmiyorum yani bi arkadasiyla yapti da arkadasi da bildigin culsuz yani hic parasi yok ufak tefek harcliklarla da zor.
bence var bisiyler kanka ya inanma
Hiç anlamadığım işler ama sanırım son günlerde herkes zarar etmiş bu borsa kapatıp kaçan birileri varmış ondan dolayı anladığım kadarıyla
Ya o turk yapimi olan da dolar kazanmak icin dolar yatirmak gerekmez mi
Hiç bilmiyorum ki 🙄 dolar yatırıp kripto alıyorsun sanırım sonra onu satıp Türk lirası oluyor ama iştr ne zaman satıyorsun nasıl yğkseliyor yükselmesi için bişey yapman gerekiyor mu o kısımları bilmiyorum
Yok kendi yukseliyo dusuyo da dolar kafami karistirdi sadece
Onlar kolay yapılıyor. Ben de 300 TL yatirmistim. Onu 20 günde 2.700 TL kusur bir miktar yaptım. Ama iş bilmek önemli
bu kadar kolaysa kimse çalışmasın çok saçma değil mi
Kolay değil. İşi bilmen lazım, sürekli piyasayı takip etmen lazım. Biri düştüğünde anında ordan çıkıp başka coin'e yatirman lazım. Sonra iyi hesap yapman lazım vs vs. Tabi bunlar için eğitim gerekmez ama piyasayi iyice öğrenmek gerekir. Ve düzgün yerlerde yatırım yapmak gerekir. Aynı zamanda kaybetme riski de var. Mesela ben rahat kazanirim, çünkü piyasayı falan iyi bilmiyorum ve sürekli takip ediyorum.
Guvenilir siteden oynarsa her turlu kazanir iyi paralar kazaniyorsun
Dolar kazanmak icin dolar yatirmak gerekmez mi? Tl yatirip nasil dolar kazaniyo?
Tl yatırıp dolara dönüştürebiliyorsun
Tamam onu da anladim da dolarin karsisinda tl ne ki?
TL yatiriyorsun dolara endeksli kripto para var onu aliyorsun sonra o kripto para dolara endeksli oldugu icin elinde dolar olmuş oluyor, sonra o dolarla istedigi bir kripto parayi satin alabiliyorsun kripto paralarin Tl, Dolar, BTC, ETH vs gibi istedigin kripto para parametrelerinden satin alabiliyorsun dolar oynadiysan kripto para yikseldiginde elinde dolar yukselmis oluyor dolar yukselince de TL ye çarptigin zaman iyi para kazanmis oluyorsun. Mesela 100 dolar yatirdin bir kripto paraya%100 artis gosterdi elinde 200 dolar oldu bunu TLye donusturdugun zaman kur farkı olduğu için baya kazanmiş oluyorsun
He yani ben 50 tl yatirdim dolara endeksli kriptoya. Sonra o oldu sana 50 dolar. Bu kadar kolay mi
Dolar kuruyla düsün
Tm da 50 tl ede ede 6 dolar falan ediyo sonra bu mu artiyo
Evet
Kolay yoldan zengin olmaya çalışan herkesin başı 💩dan kurtulmuyor
Evet o mantikla gidiyo
Yok ya cok büyük rakamlar dönüyor orda ama iyi analiz bilmesi gerekir. Ben 17 doları 250 dolar yapmıştım
Tamam da issiz gucsuz, 18 yasinda bebe, dersaneye gidiyo harcliklarla mi katlicak? Benim sasirdigim bu. Bi isi gucu olsa anlarim
İşe gerk yok dediğim gibi 200 tl koysa eğer analiz biliyorsa katlar rahatlıkla.
Tek işlemde 5 dk içinde 130 dolar kar gördüm ben
Tamam da bilmiyo hicbir sey
Belki bilen arkadaşı varsa ondan yardım almıştır
Ne kadar yatırımla başladı ilk
Bilmiyorum pek konusmuyoruz da tek bildigim kucuk paralarla basladigi ama iki arkadas yaptik diyodu sahi
Bilmeden olmaz. Büyük ihtimalle vadeli işlemler açıyor spotla o denli katlayamaz katlasada uzun sürer. %5 ters harekette tüm parası sıfırlanır yani
Dogru diyon ya belki arkadasi falan biliyomustur aman ne diyim kazansin. Ben kotu bi ise girismis midir diye dusundum ondan
Belki de kötğ bişey yapıyordur bilemem onu ama orda iyi paralar katlayabilir.
Tek bi işleminde bütün parayı da batırabilir
Yok kripto olayini biliyorum canim piyasadan o kadar haberimiz var da iste dedigim gibi kotu bi ise girmis midir diye merak ettim sadece
Pazarlıyor olabilir de 😂
Neyi pazarliyor olabilir?
Karı 😂😂
Şaka yapıyorum ya. Ama iddia oynamışta olabilir
Ay deme oyle ya
Valla deli para var o işte 😂
cidden, cok para kazandiriyormu
Ben de 300 TL yatirmistim. Onu 20 günde 2.700 TL kusur bir miktar yaptım. Ama iş bilmek önemli. Kazanınca iyi kazanırsın
@ecemeda ciddenmi
Evet yapılıyor, doğru zamanda doğru coin'e para yatirsan çok rahat yaparsin
Borsa gibi düşün. Ordan da birden çok kazananlar oluyor. Bide zaten burda kayıp etme sansin yok. Çünkü TL sürekli değer kaybettiği için, paranı TL dışında neye yatirsan yatır kazanırsın 😂
Özelden yaz istersen sana Binance'yi falan anlatıyım. Bu coin işini
@ecemeda tamam da benim kardeşim hiç okumadan çalışmadan küçük bir işte birkaç ay çalışıp o parayı katlayıp ömrünün sonuna dek çalışmamayı planlıyor. Bu kadar kolaysa herkes maaşını yatırıp zengin olsun aw çok saçma.
Mümkün de, kazanlar olduğu gibi kaybedenler de olacak. @soran. Kazanırsa ne ala ama peki ya kaybederse
@ecemeda ya işte doğru dürüst işe girmeden kalkışmak akıl kârı değil kim ne derse desin.
Hiç güvenilir değil onlar yaaa
Dimi iste kafam karisti dolar alabilmek icin dolar yatirmak gerekmiyor mu
Yoo normal para yatırıyosun
Para yatirdin da dolara cevirince sonucta tl dolara gore degersiz ya aman ne biliyim of cok riskli
Aynen riskli hiç girmemek lazım o işlere
Girmem ben de sasirdim bi tutturmus 18inde zengin olcam zengin olcam daha uni sinavi dersane borcu oduyoruz napicaksa parayi
😂😂 boşver yaa 1 saat sonra işe gidicem daha hiç uyuyamadım uykusuzum asıl ben napiyim
Ahahhahaha sonra uyursun
Mesele şu ki artık hiç uyuyamıyorum uyumak istemiyorum elimden gelse 1 hafta uyumam 😂
İlginc ya hepten sapittik valla iyice biktik
Evet bu korona bize yaramadı 😂
Kaldıraçli işlem actiysa ve şansida varsa büyür
Yükselen coini bulmuştur