Uzun vadeli yatirimlarda var 5yil sonra birakip gidenler var ama kucuk parayla baslayabilirsin uzun vadeli yatirimlar icin ozamanda fazla kaybetmistr olmassin
Bu abimize katılyom iddaada en azından 100-200 tl lik kıpon yapıyoz. Coinlerdr ise 10-15 binlik yatırım yapoyoz en az. Bende 10 binden fazla yedim lanet olsun
@MoneeLiqht kazanan elbetde kazaniyor ama ben kaybediyorum iddaadan keyif aliyorum en azindan gol olunca falan heycan oluyo uzak durmanizi tavsiye ederim bu kardes gibi:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
3 hafta önce yatırım yapıp 2 bafta önce cıkıp nakitte kalan biriyiö pismanım cıkmasaydım Şu an param ucmustu
Bu isler boyle ilerliyor iste sabretceksin
Sabır hiç yok lanet olsun ya. Millet nasıl 10-20 kat kazNyo bu işlerden ya
Iste sabretceksin hemen olmuyorki bu isler bekle goz at surekli
1-2 sene lazım kafadan dimi
Uzun vadeli yatirimlarda var 5yil sonra birakip gidenler var ama kucuk parayla baslayabilirsin uzun vadeli yatirimlar icin ozamanda fazla kaybetmistr olmassin
En iyi coin Çin paraları inan bana uzun vadede çok kazandıracak
Hangileri
Red li bir para var
Decred mi diyosun
2 sene önce Ethereumu 180 dolarda alip 240 dolarda satan ben bi de 25 dolarda solana alıp 44 dolarda satan ben. Öyle pisman oldum ki ahahahah
200.000 TL üzeri kar kaçırdım ardından uzun vade bekleyişe geçtim. Altcoin sepeti yaptım hedeflerimi bekliyorum
Bi araba parasi yedim bidaha girmem bana göre degil
Yedim derken kaybettin?
maalesef o yuzden iddaa oynuyorum keyfi:)
Haram haram
Bu abimize katılyom iddaada en azından 100-200 tl lik kıpon yapıyoz. Coinlerdr ise 10-15 binlik yatırım yapoyoz en az. Bende 10 binden fazla yedim lanet olsun
@MoneeLiqht kazanan elbetde kazaniyor ama ben kaybediyorum iddaadan keyif aliyorum en azindan gol olunca falan heycan oluyo uzak durmanizi tavsiye ederim bu kardes gibi:)
Yok haram oldugu icin ben fazla bulasmak istemiyorum yakinda evlencem zaten biyerden cikar o para Elhamdullilah muslumaniz
Oyle tabi benim bi tanidik bu yoldan kazandigi parayla araba aldi 2 kere park halinde araca vurdular şimdi zararda sen dusun
Yani bak bunu bile bilede oynamak akillica degil
O yuzden birak diyorum:)
Doge den de shiba dan da iyi vurgun yaptım btc de beklemede
Babydogeye üç bin dolar bastım attım cüzdana 😄