Varlıktan yokluğa düştüm, bu durumu nasıl aşabilirim?

- Eğer baban yaptığı işte iyi ise ilerde yine başarılı olur. Fakat benim anlamadığım aile durumun iyi iken sen neden iş hayatında yerini almadın. Paran olması işe başlaman için sebep değildi. Bundan sonra yapacağın sabırlı olmak. Aileni desteklemek yanlarında olmak sizi bir arada güçlü tutar.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
- arkadaşların niye öyle?
çok sıkı bir yakın arkadaşın yok mu seni anlıyabilcek, mekanlarda hesabı sana ödetmicek. ya da sana borç para verip sen ödüyormuşsun gibi yaptırcak bir en yakın dostun yok mu canım0|00|0Görüş hala geçerli mi?Borç al ozaman senin için hesap ödenmesinden hoşlanmıyorsan. Sonra geri ödersin yoksa borçta istemekten hoşlanmazmısın en yakınından
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Rica ediyorum üzülme lütfen bu dönem bile nekadar güzel şeyler öğretecek sana belki çok aşırı klişe duyuluyor ama hakikatten bazı şeylerin değerini daha iyi anlicaksın Allahın izniyle... daha önce anlam veremediğin şeylere daha güzel anlam vericeksin
- Soran9 gü
Evet mesela şu an bazı arkadaşlarımın gerçek yüzünü gördüm arkamdan konuşuyorlarmış babası işsiz kalmış gibisinden neyse Allah’a şükür ne insanlar var çöpten ekmek topluyorlar biraz evdeki kavgalar da üzüyor beni açıkçası her gün aynı şey konuyu değiştirmeye çalışıyorum annem biraz anlayışsızdır nabıyo ediyor babama yükleniyor
Biliyorum bende yaşamıştım o kavgaları ortamları çok yani seni anlayabiliyorum çok can sıkıcı bir durum ve doğdürüst bir çözümüde yok çünkü anne babaları napsak durduramıyoruz biz çocuklar. Neyseki çok şükür müslümanız ve biliyoruzki her üzüntü ve kederde günahlarımızdan dökülüyor yani dünyasa kaybetsekte hakikatte kar dayız herzaman. Hem efendimiz sav de diyor mümin kul ya hastalık çeker, ya malı eksilir ya da elinden para gider. Allah bizi temizlemek için, ahirette günahsız çıkmamız için burda küçük belalar ile temizliyor. Bu inşaAllah kısa bir dönem olcak senin için ve herşey düzelcek, sıkma güzel canını
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
512- Ayağa kalkamayacak kadar bitkin ve yaşlı olduğunuzu düşünmüyorum. Düşünce ayağa kalkmak zordur evet ama imkansiz degil. Düşünmeden sırf marka olduğu için alınan bir telefona simdi 5 ay çalışınca ulaşabilmenin zorluğunu tahmin edebiliyorum. Umarim toparlanabilirsiniz tekrar. Bu arada arkadaşlarını ve dostlarını bu dönemde seçme fırsatın olacak bol bol.1|00|0
Ya onlar paraya ihtiyacın varsa söylemessen yazıklar olsun diyorsa sıkışık olduğumu biliyorlar demekki sen onlardan istemeden onlar düşünüp vermeleri gerekirdi elden vermek hoş olmaz diye İBAN ına yollamaları gerekirdi
@soran iyi eğitim kurumlarında eğitim aldığını söylemişsin ve acikcasi bundan dolayı zaten bunun karşılığını verebilmek için iyi bir yerde zaten çalışıyor olmalıydın diye dusunuyorum. Neden çalışmıyordun?
Teşekkür ederim ama buda benim sonradan öğrendiğim bir hareket oldu. Ben yurtta kalmıştım birzamanlar orda durumu sıkışık olanların dolabına isimsiz habersiz koyardık ordan kalma öğrenilmiş bir incelik
Anladim. Şu an bulunduğun seviye emin ol ulke standartlarından yukarda dahi sayılır. Planlarının durması tabi ki üzücü ama emin ol bir cok kişinin planları hep plan aşamasında bekliyor. Annenin tepkilerine cok uzuldum. Kazanirken iyi olan durumlar kaybedince kotu oluyor ve senin yüzünden diyorsa babana bu durumda annen hic hir zaman babana bir eş olamamış sadece iyi gün arkadaşıymis. Kendimden örnek vermek manasız olabilir ancak ben 13 14 lu yaşlarından sonra tamamen aile desteği almadan ilerledim. Neredeyse kendimi bildim bileli her aşamada sadece ben karar vermek zorundaydım. En azından yaşına göre kişisel gelişimini iyi bir seviyeye getirdiğini dusunuyorum. Baslangic için iş konusunda geniş yelpaze sana fayda sağlayabilir. Karamsar davranmamaniz ve ayağa nasil kalkabilirsiniz bunlara odaklandiginizi umuyorum.
- Soran9 gü
Tabikide bunlara odaklanıyorum gidip babama mı ağlayacağım kuaför param yok diye asla öyle bir şey yapmam tamam durumumuz iyidi ama ben babalardan mütevazı yetiştirildim olan oldu ben önüme bakacağım ama babama üzülüyorum çokça arkadaşları habire arıyor ne zaman vereceksin borcumu diye adamın psikoloji çok kötü annemde yangına körükle gidiyor kendisine bişey yapmasından korkuyorum
Annenin bakis acısı gerçekten çok üzücü. Babanın yerinde olmak istemezdim. İşler hep yolunda gidecek diye bir kural yok. Ki bu dönemde babandan kaynakli degil pandemiden kaynakli bir cok kişi bu durumda. Annenin bu durumu sadece babana bağlaması cidden cok üzücü. Surekli babanın yanında olman çok onemli
- Açıklamayi ve detayın ilk cümlesini okudum da haram kazandiysaniz demekki bir yerinizden böyle çıkıyor olabilir :)
Haramdan kastım işçilere ağır iş yüklemek vsvsvs0|00|0 - Hahaha welcome to the fakirs vallah bende aynisini yaşiyorum Şu an ama gecici olacak ☺ metrobüse falan binmedim binemiyorum da
Ya ufff hatta bu cevabi gizli üye olarak veriyorum utaniyorum fakir olmakdan 😔 eskiden giderdim 50 bin euroya rolex alirdim. simdik 😂 saat kalmadi hepsini sattim pandemi ağir vurdu ama. düzelecek insallah sende de düzelecek
Dertleşelimi biraz?0|00|0- Soran9 gü
Dalga geçiyorsun galiba benimle ama ben burda mızmınlanıp ağlamıyorum niye metrobüse biniyorum diye sadece çok ağır bir durum evdekiler çok tartışıyor ayrıca en sevmediğim insan tipidir aldığının fiyatlarını söyleyen çok sonradan görme oldu etrafımda utanmalısın durumumla dalga geçtiğin için ben burda saçıma bakım param yok ağlayacağım demiyorum bu durumun nasıl üstesinden gelebilirim diye sordum sadece Allah kimsenin başına vermesin Çünkü çok zor bi durum
Ben dalga gecmiyorum tek yazmaya başlasam bunun sonu gelmez sonradan görme mi? Birdaka. canim hiç calişmiyan baba parasi yiyen sensin ☺ ben yurt dişindan turkiye gelip. herseyi kendim yaptim en aşağdan en yukara simdik de düştüm bu gercek şaka değil bence sonradan önceden görme ile alakasi yok insan göstermeyi sever ama bunu nasil yapar o önemli ☺ dünyanin zenginleri coğu sonradan görme elinde altin kaşik la doğmuyor herkes ☺ ve ben eski hayatama özeniyorum Şu an napim? Ve kesinlikle senin yaşadiklarini benzerini yaşiyorum beni yargilayamasin bende seni yargilamiyorum bu yaşa geldin poponu kaldirmadin diye ve simdik babanin kartlari bloke oldu diye sacina bakamiyon diye ☺
*türkcem cok iyi değil yazmam*
Umarim. anladin ve yanliş anlamadin seni incitmek istemiyorum tek. turkcede bazen kendimi iyi ifade edemiyorum- Hepsini Göster Daha Az Göster
Kirilgan insan değilim ama hayat bazen ağir darbeler vuruyor önemli olan düşmek değil önemli olan gene ayağa kalkmak ben eminim sen zekisin ve akilli ama bu rahat duruma alişdin bence bu düşmen kötü olmadi simdik kendini göstererek sifirdan başliyabilirsin ☺ fransizca güzel iyi kullanişli sana yolunda yardim edebilir ingilizce zaten dünya dili aslinda değeri yok ama türkiyede cok değerli ☺ bunlari değerlendirebilirsin tabiki arkadas konusunda bende bunu yaşadim ama senin kadar ağir sekilde değil cünkü ben insanlari hayatima birakmiyorum kolay kolay ama bendede hic tahmin etmedigim durumlar oldu sana yazma sebebim seni cok iyi anliyorum diye 😔 ve senin icin de üzülüyorum cünkü cok zor ve aci verici bi sürec olabiliyor ben kime konuyu acsam anlamiyor ki ya da umursamiyor senin sac bakimini bile anliyorum metrobüse binmeme istemeğini cok daha iyi anliyorum ya zor 😔 hatta dolap uygulamasi dedin ya ben 3 gün önce kayit olsum dolap. uygulamasina ☺ ... ve sen ailenin yanindasin benim silem yurt dişinda ben ona baksan yanlizim akrabalar falan var işte
Benimki kolay zamana bağli ben geri dönicem ☺ o garanti zaten. bence senin işin zor ve yorumlari okudum iş başvurular yap aaaa bunlari yapamicaksin ve hic ama. hic işine yaramicak 4-5 bin tl kazanmak biraz vizyonlu ol otur düşun turkiyede para kazanmak gibi kolay ülke ğörmedim yok tabi düşmek ve kalkmakda cok hizli olabiliyor ☺
Neyse kafa şişirmim kendine cok cok iyi bak ☺ babana destek ol en önemlisi o kizini dimdik yaninda görsün ☺.
- Zor Zor Zor 😔 anliyorum seni ve sana ve özellikle babana en iyisini diliyorum insallah düzelir ☺ icini dökmek istiyorsan herzaman yazabilirsin0|00|0
Eeee sen ne bekledin insanlar böyle yerde olana bide tekme atarlar kalkmasin diye ☺ ben o teklifleri her gün aliyorum napabilirsin ki?
I try it she dont hear what i say 😅 cansuyum ☺ ich geh schlafen gute nacht cano
- Soran9 gü
Evet maalesef düşüne bir tekme daha misali Allah’a çok şükür ne insanlar var ekmek bulamıyorlar ama gerçekten çok zor bi durum yaşadığım insana koyuyor bide annemin babama öyle davrandığını görünce babamın kendisine bir şey yapmasından da korkuyorum bakalım tek umudum şu an iş bulup çalışmak hem kendime hem de aileme destek olmak
Anenin babana karşi davranişi korkunc 😨 bu babana cok ağir gelmeli simdik anen babanin arkasinda olmasi gerekiyor aslinda 😟 anen diye yorumu derinlemek istemedim
@Geri-dönüşüm-Kutusu hayvanlaşma😠 düzgün konuş!
@soran ben senin yerinde olsam naparim düşünüyorum gercekden cevab vermek kolay değil yaşamadan önce ne diyebilirimki? 😦 en cok arkadaşlarina üzüldüm insan arkadaşlarini iyi secmesi lazim@cns-cansum35 tamam be 😠
Du kannst auch deutsch? Wow almanca da biliyorsun ☺ bana yaz elimden geldiği kadar yardim etmeye calişirim bildiğim. bi sürecden geciyorsun ☺ und was arbeit angeht habe ich viel bessere vorschläge als bewerbungen zu schreiben wo du nichtmal genug geld verdienst um dein hunger zu stillen ☺lütfen ne demek ☺ hepimiz kötü zaman gecirdik ama sana nasil yardim edebilirim şahsen bilmiyorum senin gibi dillere sahib degilim ve egitim. konusunda da benden üstünsün ☺ onun icin sevimsizi yoruma kattim ☺
Ben halen o durumlarin icindeyim bakma sen profile onlar eskiye özenti ☺ zaten sana yorumlar yapmişdim sen beni yanliş anladin im the. anonym user with the 50 thousand rolex comment my friend cansu💜 see you comment and invite me 1 more time 😂 she dont know that im the anonymous user
Bizim insanlar kötü jenetik mi bilmiyorum ama hep cikar peşinde ☺ onlara faydan yoksa seni tanimazlar derdini dökemiceksen dostluğun ne anlami var ☺ arkadaş kötü zamanda yaninda olur iyi zamanda zaten lazim değil
- Soran9 gü
@Geri-dönüşüm-Kutusu haklısınız doğru söylüyorsunuz inşallah başvurduğum işlerden yanıt alırım olumlu anlamda 🙏 annem şakasını diyor seni evlendirsek mi dizilerde oluyor ya diyorum anne sus yeter şu annemin konusunuda aşarsam inşallah bende çalışırım babam da çalışır annemi bilemeyeceğim o çalışmazsa kesin var gücümle destek olacağım inşallah 🙏
@Geri-dönüşüm-Kutusu yabanci dile gecmeyin 😠
@soran sende 😠 ikinizide cizerim 🙅
Tabiki alakasi var benden o konularda daha üstün birisine ne anlatabilirim ki ☺ ama derdini dinleyebilirim icini dökebilirsin banaCalişmak evet yap ama senin basvurduğun işler sana değil onu sana anlatmaya calişiyorum ☺ ben bi kac saat yatsam. ikinizin iziniyle istersen bana yazabilirsin ben kendi yolumu sorunlarimi ve cözümleri anlatirim sende seninkilerini birbirimize yardimci olabiliriz ☺ zaten dertleşik arkadaşim yok bu konuda... tabi istersen
- Soran9 gü
Mutsuzum açıkçası hiç gelecek kaygısı düşünmeyen ben bir anda yarın nabacağım seneye nabacağım arkadaşlarım yarın inşallah aramaza döndüm şu yaşıma kadar yokluk görmedim attan inip eşeğe binmek deyimi var ya tam onu yaşıyorum kafamda bin bir soru var akrabaların sadece iyi günde yanımızda olduğunu anladım annemin tarafı çok zenginler hepsi sadece teyzemler babalarının haklarından verdiler anneme oda laf getire getire evlenmeyecektin abla eniştemle babam kaç kere uyarmıştı seni al bak yaktın kendini de kızınıda kimse babamı düşünmüyorum çok korkuyorum kendisine bir şey yapacak diye valla çok düşünüyorum 1 yılda bin yaş aldım...
Bende de 16.01.2020 başladi bu durum yani 1 seneden biraz fazla ve evet 1 sene 10 sene gibi vurdu akrabalarla hiç başlama 😠 ben sormadim ama farkettimki düşenin dostu YOK AKRABASI YOK cok sinir edici bi noktaya geldin 😠 bizim. millet. okadar nankör bencil ve egoist ki kusasim. geliyor
Muhtemelen gene türkiyeden taşinip geri avrupaya ya da baska bi yere gidicem. yani dşünüyorum. onu ciddi. ciddi biktim bu insanlardan ve inan ayağa kalkicam gene bu garanti ve ozaman hepsi geri gelicek ama ben unutmicam 😉 kötü zaman dostum olmayanlari aile olmayanlari anene hic birsey demiyorum cok üzücü bi tavir veriyor !!!Wegen arbeit sei schlau herhangi bi işe girip kendini rezil etme 3 kuruşa dayanamasin ingilizceni fransizcani kullan ya ben yatmam laziyim.😢 uykumu aldin 😧 ben sanada güzel ve tatli ruyalar dilerim inan bana senin kalbin tertemiz yazmandan belli sen kendini kötü insanlardan koru sana güzel yol gene acilicak her gecenin bir sabahi da var good night 💆
- Gizli Üye9 güselam bakin ne dicem size.. onemli bisey soylicem size?0|00|0
- Tam 6 kez sıfırın altına battım bugun e kadar. Son toparladım çok şükür çok iyi durumdayım. Düzelir toparlanır0|00|0
- Durumunu kabul edip uyum sağlayarak. Önce kabul etmekten başla. Benim hayatım şu an anlattığın gibi bir hayatla geçti. Gözünde büyütme yeter0|00|0
- Insan bu dünyada yokluğuda varlığida herşey yaşar önemli olan her durumda ayakta kakmayı başarmaktır0|00|0
- İşe gir öncelikle kendi paranı kazanmaya başla. Türkiye'ye hoşgeldin0|00|0
- benim de başıma gelen birşey babam dolandırıldı herşeyimizi kaybettik0|00|0
@medreselideistharun welcome to turkey
Allah yardimciniz olsun insallah düzelir hersey 😔
- Gizli Üye9 güTürk dizisi loading..0|10|0
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş