Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri listesi açıklandı. Amazon'un CEO'su Jeff Bezos, 177 milyar dolarlık servetiyle dünyada ilk sırada yer alırken, Türkiye'de ise Murat Ülker 6,3 milyar dolarlık servetiyle birinci oldu. Türkiye'de listede ikinci sırada 4,4 milyar dolarlık servetiyle Erman Ilıcak yer alırken, Rahmi Koç'un listede 5. sırada yer alması dikkat çekti. Öte yandan Türkiye'de dolar milyarderi sayısı son bir yılda yüzde 4 artışla 27'e ulaştı.
Türkiye'nin en zengini 6.3 milyar dolar ile Murat Ülker! Sen ne kadar zenginsin?
Rahmetli Ahmet Kaya ''Bugün de ölmedim anne..'' diyordu ya, biz yokluk ile varlık arasında terbiye olan kısımda git gel yapıyoruz... ''YOKLUK'' içindekilerin de hakkını savunmaktan kaçmıyoruz, her ne kadar onlar halinden bizden daha da memnun olsalar da...
Valla benim için farketmez kimin en zengin olduğu. Allah daha çok versin. Ama yeterki kazancı helalinden olsun. Boşuna dememişler zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış diye. Benim servetime gelince, Müslüm babanın şarkısında dediği gibi “Şu dünyada tek sermayem başımda külahım cebimde on lira”
Bugün mesaj attım inan ve sende en iyi görüş seçmiştir kahve soylecek kadar param var artık diye kabul edermi etmezmi bilmiyorum fakat kahve inan bahane olacak onu görmek bambaşka birsey anlatılmaz yaşanır dedikleri işte sadece HAYAT başka sözüm yok
Dün iş yerine bir amca geldi. "Kimse çalışarak zengin olamaz. Ben 35 senemi devlete verdim, bir ev bir araba ancak alabildim." dedi. :D Amca haklı. Keza ülkenin yönetimine bakınca (isim vermiyorum) bir yüzükle yola çıkıp, iğne iplik gibiyken bugün pekin ördeği gibi şişmiş, gemileri, şirketleri, dünyanın her yerinde evleri olan siyasiler var. :D Ha sarayları unutuyordum.
Ya 2 gece önce bir haber çıktı kızını okutmayan elektronik şirketi sahibi iş adamı onun 7 milyar dolar serveti var dediler nasıl 6.3 milyar dolar ile Murat ÜLKER 1. Oldu