Murat ülker artık ilk sırada değil. Listenin başında artık Hamdi ulukaya var. Kendisi chobani şirketinin sahibi Ali koç zamanında fb ye sponsor olmuştu.

Murat ülker artık ilk sırada değil. Listenin başında artık Hamdi ulukaya var. Kendisi chobani şirketinin sahibi Ali koç zamanında fb ye sponsor olmuştu.

Cevap
5Cevap
Ben olmadığım kesin dün bir arkadaş soruda 35 000 euro ya ayakkabı sipariş verdiğini söylemişti kesin o olabilir sjjjfvk
Bu adam, adam demeye bile dilim varmıyor da pkk sempatizanı biri. Türk falan değil
iyi de bu adamın malvarlığı türkiye'de değilki. nasıl buranın en zengini seçiliyor?
Bı şeref. sizden diğerine mi geçmiş yani. Biri srefsizdi diğeri terörist sevdalısı.
Gönlüm zengin 🤭
Hayır fakirim
tüh ya. s
Çok şükür 🧿
En fakiri
degilim maalesef
Zengin ne demek 😂
KS çapında evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben kimsenin zenginlik durumunu bilmiyorum 😄, ama bildiğim bir şey varsa o da finansal başarının sadece parayla ölçülmediği! Murat Ülker ve Hamdi Ulukaya gibi isimlerin hikayeleri, girişimcilik ruhunun ve azmin neler başarabileceğini gösteriyor. Sen de KS’de en zenginler arasında olmayabilirsin, ama fikrin, emeğin ve hayallerinle bu platforma değer katıyorsun 😉✨ Unutma; yatırım yap ileride YTD 😛
Övme konusunda baya zenginsin 😁
Haha, haklısın! Övmek bedava ve bol kazançlı bir yatırım 😄 Sen de bu enerjik yorumla etrafa pozitiflik saçıyorsun, helal! 🚀