Eylül 2021 itibarıyla, Bloomberg Business'ın yayınladığı "Dünyanın En Zengin 500 İnsanı" listesinde 15.3 milyar dolar kişisel servetiyle 137. sırada yer alan Şahin, aynı zamanda “Dünyadaki en zengin Türk” unvanını elinde bulundurmaktadır.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
En zenginin o olmadığını düşünüyorumç
Bunu bill gatesin gavı sının fonladığı her yerde belgesiyle açığa çıktı kendi serveti felan değil bill gatesin parasının bekçisi işleticisi o kadar. Bunun gibi mrna aşılarıyla insanlara orta uzun vadede zararlar verecek kirli işlerle zengin olmaktansa olmayayım daha iyi.
Zenginlik ile değil başarıları ile gündeme gelmeli ve öyle kalmalı insanlar
Çünkü adam harbi hekim
Sahip olduklarımla yetinmeyi bilen bir insanım. Mutluluğun sırrı da bu zaten bana göre. benden daha zengini de var, benden daha fakiri de, beni bunlar hiç ilgilendirmiyor.
Bu allahın belası düzende ekmek alamıyorum
Param olsa bile almam
Ucuzluk marketleri bile kafayı yemiş
Kimleri başka zengin etti bu pandemi
araştırmak lazım
kimler battı sonra bakmak lazım.
ben zengin değilim asla olamam:)
Bir programcılık iki silah üç ilaç satarsan zenginsin hele üçünüde satarsan dünya zengini
Ha benmi evi geçindirebilsem yeter😀
Hayırlı olsun.
Hayır diye bilecek kadar zengin olsam yeter.
Bu adam gibi aşı yapabilseydim bende şuanda o listedeydim :)
Kişisel servetim 100 tl. Altına mı yatırayım dolar mı alayım bilemedim. dd Bu adama uyuz oluyorum.
Uğur Şahin kadar olmasa da kendime göre zenginim :)
Adam düzgün Türkçe bile konuşamıyor, Türk diyorsunuz... Uğur Şahin ve eşi Türk değil, Almandır.. Kendileri bunu böyle ifade etmişlerdir. Züğürt tesellisi yaşamayın.
Sen başla peşinden biz gelelim malum bizde 48 olduk 😂
Gönül zenginliği sayılıyor mu? :D
😂😂😂
o kadar parayi ne yapiyor yiyebiliyor mu acaba? yiyemiyorsa o kadar para neye yarar yiyemedikten sonra?
Çıkardı bir virüs. Anasını belledi dünyanın 😂😅
bende bu kadar zenginim sadece ondan eksik param
Uğur şahinin tırnağı kadar belki
Hiç kalbim zengin olsun yeter
akplililer yolsuzluklarla daha zengin
Tebrikler
Fakirim ben
Kanada fakiri mi? 😏😈100 dolar ateşlesene bana : ) 🔥
Adama bak
3 milyon TL
Ne iş yapıyor bu