Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, İstanbul'un değerine değer katacak Kanal İstanbul Projesi için imar planlarının onaylandığını ve askıya çıkartıldığını söyledi. A. A. Lale Bildirici 27.03.2021BİST te son günlerde yaşanan düşüşlerle birçok hisse tarihi diplere yaklaştı. Bu haberle bir çok hissede değer artışı bekleniyor. 💵 Bölgede arazi yatırımı yapan şirketleri ve bölgeye lojistik anlamda yakın olan çimento şirketlerini iş hacmi ve ciro bakımından olumlu yönde etkilemesi bekleniyor. Proje ile ilgili bölgede arazi yatırımları olan yani Kanal İstanbul'da yatırımı olan hisseler ve proje bölgesine yakın çimento şirketlerinin hisse kodları ise şöyle;
EKGYO IHLGM TSGYO HLGYO KLGYO CIMSA AKCANSA AFYON Çimento OYAKC Oyak Çimento Grubu: MRDIN – ADANA – UNYEC – BOLUC – ASLAN (Bu grup tek çatı altında birleştirildi.) YESİL Grubu: YESIL – YGYO – YYAPI – KPHOL
Valla hisseden falan anlamam da şehri yarmak hiç mantıklı gelmiyor. Bir tane bile program yapıp halka jeologlarla birlikte bunun faydasını anlatmadilar. Hiç birşey bilmiyorum bu konuda sadece dışarıdan aşırı saçma duruyor.
En azından Çevre ve Şehircilik Bajanlığının resmî sayfasından bu tür eleştirilere cevap niteliği taşıyan Bilgi ve belgelerin yayınlanması yerinde olur. Kamuoyu yeterince objektif aydınlatılmasını kanaatindeyim.
Bravo. Soruma ilk mantıklı cevap senden geldi. #OYAKC zaten güçlü hisse. Temel ve teknik analizlerini de inceledim pozitif. Hikayede yeni geldi, geleceği parlak. Hatta geçen hafta bazı gruplar toplamaya başlamıştı. 👑 💰 💸 ⚡️ 🤑🌸😎
Ben sürekli borsada yatırım yapıyorum. 9 adet farklı hisseden oluşan portföyüm var.#AFYON çimento bu haberdennolumlu etkilenecek gibi görünüyor. Ayrıca #ISFIN ve #ISGYO da var elimde. Hayırlısı. 🙏