Duydunuz mu millet 2 TL olan simit 2.5 TL olmuş hadi bol bol simit yemeler.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Almasın kimse bak nasıl düşüyor bizim halk hem şikayet edip hemde pahalı bulduğu şeyleri neden alıyor simit çok ta gerekli birşey değil bir süre kimsexalmasin bak nasıl inecek
Nasil inecek un pahali ülkede bugday yetişmiyor ithal ediliyor elektrik bir yılda yüzde 50 60 zamlandi 5 lt yag bir yılda yüzde 50 zamlandi. Ozaman ac kalalım hicbirsey almayalım düşecek mi bu mantikla.
Emin ol düşer merak etme çoğu dafirsatcilik
Sen almıyor musun?
Hayır almam küçük simit e o para verilmez aynı şey araba vs diğer şeylerde de geçerli ülkede protesto yok alma emin ol düşer
Ekmek zamlaniyor almıyor musun? Elektrik dogalgaz yuzde 70 arttı kullanmıyor musun? Bu mantıkla hicbirsey düzelmez
Bu arada İnternete ki vergide arttirildi ama internet kullaniyorsun. Telefonunu şarj etmek için elektriği kullaniyorsun
Simit ile internet elektrik aynı mi onlar mecburi simit yem3k veya bir bisküvi yemek çok u gerekli simiti yemesende olur
Avrupada birseye zaman yapıldığı da halk tepki veriyor almıyor ya da eylem yapıyor u ülkenin halkı köyün gibi herşeye boyun eğerse herşeye zam gelirrr
Tamamda sadece simiti düşürmenin ne anlami var ki ozaman zam yapılan elektrik nasil düşecek?
Halk eylem yapacak sokağa inecek
Senin dediğin demokratik hukuk devletinde olur burda ne olur herkes terörist olur.
Desin ne yazar
Ne mi yazar bir sabah gelirler alırlar 3 5 yil yatırırlar
Şiddet içermediği sürece birşey olmaz bu kadar korkak olmayın boğaziçi eylemlerine kaç kişi katıldı kim içerde böyle korkak olursanız burda sorarsiniz ancakk
Kac kisi icerde iyi takip et. Onlar şiddet mi uyguladi niye icerdeler?
Gayet iyi biliyorum o içerde onlarlar örgüt üyeleri diğer herkes serbest sen biraz takip et
Gezi parkı eylemlerine katıldık kimse birseye sıkmadı çok korkasın ancak burda sor ne diyimm
Dosyalarını mi inceledin? Sen cik senide atsınlar iceri herkeste sana diyecek bu iceri atılanlar orgut üyesi diye.
Arkadaşların vardı o okulda içeri alınmadılar oyuzden biliyorum boşa konuşmuyorum iyi otur ne diyimm
Sunu anlamadın hala herkesi almazlar zaten 10 20 kisi alırlar atarlar arkadakilere gözdağı verirler.
Zamanında osmanlıya isyan ediliyordu bu şekilde sunarsanız olur başka diyecek birsyeim yok oturup kabul edin ozaman
Benim birseyi kabul ettiğim yok senin mantığınla birsey düzelmez onu diyorum.
Ülkede birseyin düzeleceğine de inancim yok en kısa sürede çıkıp gidicem ülkeden.
Bizler bunada alışırız öbür zamlara alıştığımız gibi
Ne zamlara alışmadı ki bu millet... yakında aç kalmaya da alışacak...
Aynen öyle simitin çok eski fiyatını düşün o zaman anlıyorsun farkında olmadan mecbur olduğumuz için alışmışız
Cay simit hesabini cok iyi hatırlıyorum da simdi cay simit hesabı yapınca t. r. r. st ilan ediliyor millet. Ekmek yiyorsalar ac değiller mantığıyla tokuz..
Maalesef öyle
Birde bizi destekle cennetten yeriniz hazır mantığı varya bittim banada verseler keske cennetten bir bölüm 😀😀
Keşke 😂😂