Bazı firmalar bayanlar için evlere paketleme işi veriyorlarmış bende yapmak istiyorum
Üniversite öğrencisiyim
Bu firmaları nerden öğrenebilirim
Kayseri'de yaşıyorum
Üniversite öğrencisiyim
Bu firmaları nerden öğrenebilirim
Kayseri'de yaşıyorum
Çoğu yerde gördüğünüz o reklam veren firmalar fake yalnız. Çünkü paketleme işi çok düştü artık fabrikalar var. Bu ilanlar sadece dolandırıcı. Emin olmak için firmayla yüz yüze görüşün. Mutlaka yapan vardir. Sitenin yorumları oluyor bazen. Ama internetten hemen güvenmeyin. Başka şeyler yapabilirsiniz.
Başka şeyler derken ne mesela
Makale ya da blog yazın mesela ama çok bir ücret bekliyorsanız sosyal medya yöneticiliği yapabilirsiniz. Hangi bölüm mezunusun?
Okuyorum hala öğrenciyim
Bölümüm beslenme ve diyetetik
Bunun hakkında sayfa açın. Bu şekilde kazanabilirsiniz. Online seans basi ucretle hemde
Instagramdan nasıl para kazanılıyor peki bilginiz var mı
Öğrenci olduğum için diyet yazma yetkim yok henüz
Diyet yazmak yerine sağlıklı beslenmek yerine ders verebilirsiniz. Sayfa açın ınstagramda sayfayı büyütmeye çalışın. Gerisi gelir zaten
Manisa'da çok var bu işten. Çalıştığım fabrikada dışarıya benzer İşler veriyor. Çok da etkili oluyor. Üretimi çok olan şehirlerde ve fabrikalara yakın bölgelerde bulabilirsin.
Fabrikaların adreslerini al , git konuş.
Kargo ile gönderim oluyor mu peki
Paketlenen içeriğe bağlı. bizimkiler pek kargoyla mümkün olmuyor. Araçla bırakılır malzemeler koli koli hazırlar evde iş yapanlar sonra araçla alınır onlardan
Manisada neresi var mesela
Neresi var mesela manisada
Cevap
6Cevap
diyet yazma öneriler falan gibi şeyler yap. kendine bir sosyal hesap aç. mesala kadınlara yönelik tavsiyeler olabilir. özellikle kadinsal beslenme menapoz hamilelik vs tutabilir. bir de boy kilo nasıl fiziği düzgün olmayan diyetisyen inandırıcı olmuyor aklında bulunsun
Para istiyorlar ilk onlar dolandirici sakin inanma instada filan
Onların çoğu yalan inanma derim ama istersen bazı para kazandıran siteler var onları dene
Coqu dolandırıcı yapan var mı diye söylesen daha iyi olur çok çabuk bulursun oyle
boşversene bitcoin işine gir :D
Nasıl?
Bilgi verir misin
duymusmuydun bit coin daha önce
Bitcoin i duydum ama pek bilgim yok açıkcası
bi miktar paran olması lazım ama . para katlıyorsun ugrasarak anladınmı mantıgı bu ?
Boş iş bunlar güvenilir değil
Nerde yaşıyosun
Kayseri
Yardımcı olmaya çalışırım okul masraf lari
Anlamadım
Yardımcı olmaya çalışırım
Benim daha düzenli bir gelire ihtiyacım var
Zor işe girmem lazım ek iş evde yap getiri olmuyor
Okuyorum işe giremem ki
Zor işte
Bulabildin mi?
Hayır bulamadım