Sevgilinize aldırtmayacaksınız lan o zaman! Sizin gibi bencil önyargılı anlayışsız yaratıklar için o poşet konulmuyor. Kuz hastayken sevgilisinden istediğinden erkek gidip aldığında senin gibi ÖNYARGILI anlayışsız insanların ağzına düşmemek için var o poşet. O poşeti de kullanmak zorunda değilsin! Gelip burada milleti kışkırtmaya hakkın yok bencil insan seni.!
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne bencili ya? bir kere bir erkek yaratık diyosa kadına almasın daha iyi. Böyle cahil nasıl buyuyosunuz? Asıl böyle devam ederse o on yargı devam edicek unutma bunu. Tek isteğim ve duam sen ve sizin gibiler biraz kendine gelebilsin. Ve biraz daha çağdaş ve herseyin farkında olarak yaşamaya başlasınlar.
Benim gözümde egolu bencil anlayışsız yaratıklar yaratıktır. Kız veya insan diyip hakaret edemem. Cahil büyüyen sensin. Biz zaten kendimizdeyiz. Sadece senin bu ön yargılı tavrına çok sinirlendim! Biz herşeyin de farkındayız zaten sen merak etme. Adet olmak genetik bir hastalıktır. Rahimsiz kızlar haricinde her kız kadın istisnasız adet olur. Bunu biliyoruz. Bir kadının gidip ped almasını kimse takmaz kimsenin de umurunda olmaz. Ama bir erkek aldımı dalga geçilme iffetine laf yeme vs bir çok muameleye maruz kalıp güzel kardeşim damgasıyla öldürülebilirler çünkü. Benim sevgilim veya kız kardeşim yok. Ama olsaydı gıkımı çıkartmadan alırdım. Onun sağlığından önemli mi? Senin anlamadan ön yargıyla yaklaştığın şey bu. Türkiyede erkek olmanın zorluklarını görmek dahi istemezken sağda solda biz zorluk çekiyoruz diyorsunuz. Kos koca memur adam elinde ped karısına götürsün. Hiç sormadan basarlsr dedikoduyu. Adamın kariyeri biter. Bunu düşünmeyecek kadar acizlere yaratık diyorum ve diyicemde!
İsteyen istediği poşete koyuyor bacım. Açıkçası bende siyah poşet varsa ona koyarım. Daha rahat ederim. Herkwsin görmesine gerek yok. Aksine çok ince bir davranış. Daha önce hiç karşılaşmamıştım. Çok hoşuma gitti.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cahıl olmayın kardesım bu kadar boyle olursanız daha cok ötelerler kadınları erkekler neden prezervatıf alırken saklamadan elınde sallayarak gayet rahat alıyo da bız saklanıyoruz hıc dusundunmu
ben öyle almak istiyorum herkesin adet olduğumu bilmesine gerek yok ve bakkal siyah vereyim diyince de asla yanlış anlamıyorum onu bir erkeğin aldığını düşün
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya allah aşkına sen ne kadar gizlerden gizle zaten herkes biliyo bu ayıp bişey mi sen kanamazsan o erkek ler nasıl dogucak biz kanamazsak regl olmazsak insanlık nasıl devam edicek.
Normal poşete koyuncada bön bön bakıyorlar o yuzden siyah daha iyi
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen bu gerçekten kaçıp ogretmezsen tabi bakarlar. Kendine güven biraz baksınlar ne olucak. O bakanlara inat her zaman gayet rahat bir şekilde normal ses tonuyla ped diyerek kasada gayet normal bişey gibi soruyorum. Biz böyle yapmazsak herşey daha kötü olucak çünkü
En İyi Cevaplar