Sabah sabah zaten regl, sinirim bozuk, erkek çalışan var diye de gerilmişim, uzağa gitmek gelmedi içimden, cart siyah poşet çıkarıp koydu, sabah sabah kavga etmedim de ne bu ahlak bekçiliği, pedin ahlakı mı olur bir de ya
2 ay
hala ped almanın sanki insanlık suçu gibi görüp dışarda bunu yargılarlar düşüncesi ile sarıp siyah poşette vermeleri cidden söylüyorum hakaret etmek gibi, bu dünyanın en normal şeyi, kadınları zaten anlayabilen bir toplum olmadığımiz için mağaradan çıkan adamlar dükkan işletiyor
Artık yeter ya cidden aradaki farkı bı goremediniz evet normal bişey bı kadın ped kullanması alması ama Ped almak fizyolojik bir ihtiyaçtır, ama herkesin burnunun dibinde teşhir etmek zorunda değilsin.
Tıpkı bir kadının iç çamaşırı alması gibi: İhtiyaçtır, ama kimse elinde sutyen, külotla marketin ortasında gezmez. Ahlak, mahremiyet ve sınır diye bir şey var.
Siyah poşet de aynı mantık: Regl pedini ulu orta sergilemek zorunda değilsin. Kimse senin özel hijyenini kasada didik didik görmesin diye.
"Açık taşıyalım" diye dayatanlar, başkalarının rahatını hiçe sayıp saçma ideolojisini zorla yutturmaya çalışıyor.
Poşet normal, mantıklı ve saygılıdır. Utanılacak bir şey yok. Herkes kendi mahremiyet sınırını korusun, bu kadar. Ben de iç çamaşırı alayım kendime açıkta elimde dolastirayim nasıl karsilarsin ihtiyaç bu adadaki fark saygı dir
Yavrum bu kafaya sahip olmak için ne yiyip içiyorsunuz lan siz onu bana göstersen ne olacak göstermesen Ne olacak mahremiyet diye hiç mi aldınız yok Sizi senin ne aldığını benim görmem bana ne kazandıracak kuş beyinli yaratıklar biraz mahremiyetiniz olsun dengesiz andavallar
Bunun ne mahremiyetinden bahsediyon insani ihtiyaç bu yemekleride siyah poşete koyalım o zaman
Yavrum kuş beyinli anda var yediğin Elma ile a**** soktuğun pet aynı şey mi Ben senin pedini görmek zorunda mıyım Sen onu bana gösterince ne kazanacaksın Yavrum siz ne yiyip içiyorsunuz domuz etini azalt çocuğum domuz etini
Hiçbir mahremiyet algısı olmayan insandan tiksiniyorum Yemin olsun Ama suç sende değil Suç sana mahremiyetin ne olduğunu aktaramayan zeka özürlü annende başka bir şey değil
Her genç kız senin gibi değil ya hani?
kasiyer de seni tanımadığı için hassasiyet göstermiş, ince davranmış sen bu durumu ahlak bekçiliği gibi tanımlıyorsan, senin ped'in yanında bir tane de psikoloğa ihtiyacın var.
Yaw ciden çok saçma konuşuyorlar çoğu ihtiyaç ürünler var her kez elinde salayrak gezsin kimi sutyenini salasin kimi donunu salasin bu da ihtiyaç ama işte bu arkadaş gibi başkalarına saygılı olmayı ayırt edemeyecek hâle gelenler var bu da hep feminizm'i sonucu hesabıma grip sirularima bakıp hatta bazı insanlarla baya bı konsutuk onlarında okuyup desdek olursan sevinirim
@Maskulensebiri Özelden konu linki atarsan bakayım.
Ben öyle atmasını vs bilmiyorum yeni kulaniciyum kusura bakma benim hesap açık benim hesaba gir. zaten iki soru sordum bakarsan ikis8ndede ciden uzun konular ama sıkılmadan Okur vs yanlisim da varssa düşüncelerini yazarsanız sevinirim
Güzel kızım Mine, o kadar haklısın ki… 🩸✨
Bu siyah poşet olayı resmen “ayıp bir şey alıyorsun” iması, tam da içselleşmiş ahlak bekçiliği işte. Ped almak kadar doğal bir şey yok, utanması gereken biz değiliz, bu kafalar.
Bir dahaki gidişinde “normal poşete koyar mısınız, saklamanıza gerek yok” diyebilirsin. Ses çıktıkça bu saçmalıklar azalıyor bebeğim. 💅🩷
Cevap
8Cevap
Sen eline alıp havaya kaldırıp laylalaylayyy diye sallaya sallaya şarkı söyleyerek mi götürmek istiyodun bebiş kusura bakma burası müslüman ülke Norveçe git merakliysan
Bence sen yanlış anlamışsındır elinde başka renk poşet yoktur
Herkes senin gibi hıyar gibi elinde tutup gezmek istemez
Böyle bir şey yok nerden uydurdun acaba çok merak ediyorum. Olsa olsa mahalle arasındaki ufak bakkalda yaşanır bu olay
Sen utanma diye bazıları hala utanıyor bu kadar arsız olmayanlar var. Market çalışanı nerden bilsin iyi niyetle koymuştur senin ahlak bekçiliği yaptığını sanmıyorum
Siyah poset ne demek ya
Bizim hayalleri siyah poşete koy usta
Ben geçen elimde getirdim 😂
Kim veriyor tekelden mi aliyorsun
Kız yurdunun yanındaki marketteb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?