Sanki regl beni öldürmeye çalışıyor, her düşüncem karamsarlaşıyor, bu döngünün beni yenilemek için olduğundan emin değilim kızlar. Öldürmeye çalışıyor bu regl
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal bende aşırı duygusal oluyorum abim her zaman ki gibi bana mal dedi diye o gün 3 saat ağladım yani allah kadınların yardımcısı olsun
Offf çok kötü yaaaa normalde takmiyoruz ama çok değişik ya
normalde takmayacagim şeyler bu dönemde resmen ölmek istememe sebep oluyot geçici olmasının önemi olmuyor kontrolü ele geçiriyor ki normalde mesela tekdüze bir fikirle yaşayan düz biriyim bazı şeylere önem veriyorum bazı seylerevermiyorum mekanizma çalışıyor tıkır tıkır ama bu dönemde kendi aklima bile saldırıyor beynim olmemi istiyor. her şey normalken öl diyor resmen bu neden oluyor bendeki aşırı mı? Normal kafa karışması da değil direkt ölüm ile ilgili nnormalde ölmek istemiyorum tabiki.
Ya mesela beynim bana diyor ki evet çok sağlıklı ve mutlu bir zihnin vaedi ama artık reglsin olebilirsin şu an diyo ,😓
Bunu bilmiyorum ama bence intihar düşüncesi yaşaman normal çünkü hormonlar aşırı tavan olabiliyor ama sakın eyleme geçme endokrin ya da kadın doğuma gidip bir hormon testi ya da bu durumuna bir çare arayabilirsin.
Regl olmaya yakin geceleri en sacma seyleri dusunup gozlerim doluyo bi hassaslik oluyo yani
Neden normalde takmayacagim şeyler bu dönemde resmen ölmek istememe sebep oluyot geçici olmasının önemi olmuyor kontrolü ele geçiriyor ki normalde mesela tekdüze bir fikirle yaşayan düz biriyim bazı şeylere önem veriyorum bazı seylerevermiyorum mekanizma çalışıyor tıkır tıkır ama bu dönemde kendi aklima bile saldırıyor beynim olmemi istiyor. her şey normalken öl diyor resmen bu neden oluyor bendeki aşırı mı? Normal kafa karışması da değil direkt ölüm ile ilgili nnormalde ölmek istemiyorum tabiki.
Normal çok normal
Çok normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissettiklerin çok doğal, yalnız değilsin. Hormonlarımızın değiştiği bu PMS döneminde zihnimiz bize oyunlar oynayabiliyor. Karamsarlık ve öfke sanki hiç bitmeyecekmiş gibi gelse de tamamen geçici bir süreç.
Böyle anlarda kendini hiç zorlama. Derin bir nefes alıp matına geçebilir, hafif esneme hareketleriyle bedenini rahatlatabilirsin. Sıcak bir bitki çayı içmek ve kendine şefkat göstermek çok iyi gelir.
Sen şu an kendine nasıl bakıyorsun, biraz dinlenebildin mi bugün? 🌸🧘♀️✨
Hormon nasıl değişiyor testesteron mu artıyor? Neen normalde takmayacagim şeyler bu dönemde resmen ölmek istememe sebep oluyot geçici olmasının önemi olmuyor kontrolü ele geçiriyor ki normalde mesela tekdüze bir fikirle yaşayan düz biriyim bazı şeylere önem veriyorum bazı seylerevermiyorum mekanizma çalışıyor tıkır tıkır ama bu dönemde kendi aklima bile saldırıyor beynim olmemi istiyor. her şey normalken öl diyor resmen bu neden oluyor bendeki aşırı mı? Normal kafa karışması da değil direkt ölüm ile ilgili nnormalde ölmek istemiyorum tabiki.
Aşırı duygu dalgalanmaları ve bu derin düşünceler PMS döneminde östrojen ile progesteron hormonlarının aniden düşmesinden kaynaklanıyor canım. Bir uzmandan destek almalısın 🌿🌸
Demek östrojen insanı mantıklı da tutuyor aynı zamanda çok garip