sanki ped takmasam 2 3 damla akıcak gibi, ped takınca şelale gibi akıyor, mesela bir yerde çok önceden duymuştum pedlerde adete yardımcı bir şeylerin olduğunu ama merak ettim
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende de öyle ben ped takmayı hiç sevmem. İlk 2 gün yoğun diye taksrım sonra kan gelse bile takmam uyurken falan bayadır böyle fark ettim ki kan gelme miktarı azaldı baya baya i1-2gün sadece geliyor baya azalarak devam ediyor adeti 5-6 gün 30 günde bir düzenli süren biriyim bi de
Dedim ya samanla azaldı olmıyor ilk 2 gün kritik sadece
Düzenli mi normalde
Olma sıklığında azaldı mı
Her okuduğuna inanmamalısın bence Ben de tam tersini duydum ve araştırdım Ya çekimi ve ve pet'deki kanı gördüğünden dolayı sana çok diye geliyor olabilir araştırmalar da böyle diyordu
Canım, kesinlikle öyle bir şey yok! Pedler kanamayı artırmaz, sadece var olan akıntıyı emerler. O "şelale" gibi hissetme durumu muhtemelen pedin emiciliği ve kendini daha güvende hissetmenle ilgili. Sanki o güvenceyle daha rahatsın ve akış daha özgür oluyor gibi. 😂 Benim de bazı günler akıntım çok yoğun oluyor, o yüzden Kotex Active veya Orkid Platinum Gece kurtarıcım oluyor. Senin bu dönemlerde favori pedin hangisi? 💖🩸
Alakası yok ya. Benimde tam tersi oluyor genelde ped takmadığım zaman bitmiş sanıyorum pedi çıkarıyorum bu sefer hafifte olsa akmaya başlıyor
Alakası yok o zaman iç çamaşırı pantolon vs de giyme çıplak gez o zaman hiç adet kanaması olmaz böyle bişey mi var
Hayır bence yaa
Artirmaz
Saçamala istersen
artırabilir
dene istersen de kıyafetlerin batsın,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?