Pcos muyum (lütfen detayı okuyup ona göre görüş belirtebilir misiniz)?

Reglim düzenli öncelikle. Asla gecikmedi. Hatta gününde değil, hep erken gelir. Ama sanırım 21 günde falan gelmesi normal. Daha önce doktora gittim. Kan testinde testosteron hormonu mu oluyor hatırlamıyorum şimdi. Biraz yüksekti. Buraya falan attım, yapay zekaya sordum ihtimal var dedilerdi anlayanlar. Ama doktor sıkıntı yok dedi kontrolde. Sürekli ağız çevresi, dudak üstü, yanak sivilcelerim çıkıyor bu bölgede ve kaş ortası. Biraz yağlı besleniyordum yalan yok ama kestim artık, biraz da stres var ve zoretanin kullanıyorum 2. ayın sonlarındayım ama hâlâ çıkıyor oralarda. Ve tüylenmem var maalesef doktora dedim çıkabilir dedi ama. Genital bölgemde 9 yaşında başladı maalesef bilinçsiz bir annesi olarak beni götürmedi doktora. Koltuk altı da 10-11 sanırım. Her insanda kıllanma olur ama bende biraz fazla sert ve koyu gibi. Hadi bu bölgeleri geçtim. Fazla oluyor bu arada. Ama göbek göğüs aramda falan var. Ve küçükken açık kumral şu anda koyu kumral, beyaz tenli bazı kol kıllarımın bir kısmı sarı çıksa da diğerleri böyle olduğundan baya kolu sert ve inatçı... Bu arada şey endokrinoloji kliniğine gitmiştim. Aslında orada tiroidlerime bakıyorlardı. Lütfen anlayan varsa yardım edebilir mi.. Başka doktora gitmeli miyim..

Pcos muyum (lütfen detayı okuyup ona göre görüş belirtebilir misiniz)?