Pmyo ya ilgisi olanlar bilgi verebilir mi?

çok istiyorum polis olmayı lise hayatım karışık geçti biraz 11. sınıfımın 1. dönem karnemi aldık şehir değiştirdik şehir değiştirdiğim yerdeki okulda sarmadı sarmayıncada gitmedim doğal olarak gitmeyince sınıfta kaldım falan açık lise geçtim 3 tane zorunlu dersim kaldı 1 hafta sonra sınava giricem inşallah ama bildiğim kadarıyla o 3 sınavı geçemezse seneyeki yksye de giremicem başvuruya yetişemiyorum çünkü geçemezsem martta yine sınava giricem bilmiyorum geçerim inşallah pmyo konusunada gelirsek çok istedigim bir bölüm fakat babam üniversite göndermem diyor açıkçası cahilce konusuyo bazen annem arkadam o istiyor okumamı ama babam yok annem sen kazan belki ikna ederim çalış diyor ama motivasyonum yok çalışsam kazansam göndermezse emeklerim çöp olcak diyorum kendi kendime motivasyonum sıfır o yüzden bir de hadi çalışıp kazandım diyelim önceden parkura hazırlanmak gerekiyormuş sınavı kazandıktan sonra 1,5 ay süreden sonra parkur falan çağrıyolarmış sanırım o sürede zor hazırlanırsın falan diyorlar ben de ilçede oturuyorum oturdugum yerden yarım saatlik uzaklıkta pmyo parkur hazırlık yeri var ama babamda üni göndermem diyor zaten ben onu nasıl açıklıyım birde parkura gitsem sınavı kazanamazsam parkura çalışma emeklerim boşa gidicek bilmiyorum napıcağımı en büyük hayalimde o inşAllah o üniformayı giymek nasip olur
Pmyo ya ilgisi olanlar bilgi verebilir mi?