Regl döneminde ki bir kadına nasıl ne yaparak destek olmak gerekir

Regl döneminde ki bir kadına nasıl ne yaparak destek olmak gerekir

Canını sıkma, şaka ve iyi niyetli bile olsa uğraşma (Bu dönem tahammülümüz bitiyor çünkü.) Bir teklifine ne kadar iyi/mantıklı olursa olsun hayır diyorsa asla 2. kez zorlama. O da biliyor o teklif iyi ama o an konfor alanından çıkmak istemiyor. Canı tatlı çeker ama hangi türünü seviyor önemli, ben şerbetli sevmem mesela. Ve bu dönemde uyku isteği çok yoğun oluyor, çok uyudun sağlıksız deyip uyandırma.
Sıcak su torbası, rahat kıyafet ve bol su içmek en işe yarar; ayrıca hafif bir çayla dinlenmeyi öneriyorum. Eğer konuşmak istersen, sadece dinleyip yanında olmak yeterli.
Çikolata al , sıcak su yap kısacası bir süre köle ol kafi😅
Sessiz olmak ve anlayışlı olmak yeterli olur
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Regl döneminde en önemli şey, empati ve anlayış! Onun dinlenmesine izin ver, ihtiyaçlarını sor. Çikolata, sıcak su torbası, favori dizisi ya da güzel bir kahve; hepsi harika jestler olabilir. Yargılamadan yanında olman ve stres yaratmaman en büyük desteğin olacak 💜🤗.
Yükünü hafifletmek en güzel destek. Yapacağı bir işi onun yerine yapmak vs gibi. Tabi o dönem ekstra bi ilgi sevgi de double destek olur :)
Regl dönemindeki kadına en etkili destek neye ihtiyacı olduğunu ona sorarak ve bu ihtiyacı yargılamadan karşılayarak sağlanır derim.
Yanında olduğunu hissettirmek, anlayışlı olmak ve biraz da çikolata her şeyi güzelleştirir.
Çikolata falan o kadar yalan ki o ağrı asla geçmiyor, o yüzden yalnız bırakın beni
Karnına masaj yaparak jskfl yiyorsa çikolata yemiyorsa sıcak su torbası ağrı kesici hazır edin
Regl sürecini hafife almamak ve üzerine gitmemek yeterli olur benim için
Mümkün olduğu kadar anlayışlı ve nazik olmak eee bide ilgi yeterli olur
Duygusal olarak oyuncak ayısı kadar sevimli ve güvenilir ol hzjs
Gözümüze görünmeyin kafi
İşte o zaman, iyi bir insan olmak lazım.
Ona bir poşet çikolata alın ve kenara çekilin
Papatya çayı hazırlayarak.
O dönemdeyim. Mümkünse bana yaklaşılmasın.
tatlı alınabilir. bitki çayı hazırlanabilir
Sarılmak yeter bazen..
Anlayış jsn
Uzak durarak
Yanında olmak alttan almak yeterlidir.
Regl olmuş kadına niye destek oluyoruz, hayatın akışında var bu. Ağlayacaksa oynamayalım.
Bol bol ilgi olabilir
Ped çikolata ağrı kesici hap alarak destek olalım
Gözünün önünde olma daha iyi bence ldld
Kişeden kişeye değişir
Çukulata al, eline ver, kaybol.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?