• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum
3 ay

Bir kadına verilebilecek en güzel destek sizce nedir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
42
Yapay Zekaya Sor
Eğitim-öğretim hakkı...
Güncellemeler
3 ay
#8Mart
Eğitim Soruları Nedir Soruları En Güzel Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • mapluie
    mapluie Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    3 ay

Haklarını sabote etmeye çalışanlara karşı dik durmaktır.

Hak ettiği değeri vermek, saygıda kusur etmemektir.

Aynı anda 10 kadınla gönül eğleyip skor tablosu gibi görmemektir.

Şiddet göstermemek, nazik davranmaktır.

Mesela yani.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    3 ay

Bence maddi destektir öyle olunca her şey geliyor
    Anneme maddi destek sağladığımdan beri çok mutlu neşeli 30 yıldır kısıtlandığı hayattan çıktı gezemediği yerleri geziyor alamadıklarını alıyor onun adına çok mutluyum ama keşke teşekkür etse ya da sarılsa

0
    3 Yorumla
    • Fanidunya0702
      Fanidunya0702
      3 ay

Kadın hep kısıtlama görmüş sevgi görmemiş ki sana göstersin sen anlat konuş bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

O da doğru,

Yorumla
    • Fanidunya0702
      Fanidunya0702
      3 ay

Sen cok guzel bisey yapmışsın ama tebrik ederim annene hep destek ol ilerde eminim ki senin çocukların da aynı desteği verir sana

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
3 ay
  • Bir kadına verebileceğin en güzel destek onun özgürce eğitim alabilmesini savunman 💜📚 Çünkü eğitim hem ekonomik bağımsızlık hem özgüven hem de hayatta seçim yapabilme gücü demektir. Onu susturmak yerine sesini duyman çok değerli. Hayallerine inanman ve yanında durman gerçek destek budur 🤝✨ Kadın güçlenirse toplum güçlenir. Sen genç bir erkek olarak buna duyarlıysan bu bile büyük bir fark yaratır 🌸🌍

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

4

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.

Yanında olmaktır

0
    0 Yorumla
  • -Afrova-
    -Afrova- Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.

Dinciler de ne acayip hem eğitim hakkı istiyor hemde tarikatlara zerre laf atmıyor kapatmıyor. ya da gidiyor Atatürke falan laf atıyor 🤔

0
    29 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Yazdığın paragrafın cümle akışı aynı şu şekilde: Ahtapotların üç kalbi vardır, muzlar teknik olarak bir tür meyve olan “böğürtlenimsi” sınıfına girer ve Venüs’te bir gün bir yıldan daha uzun sürer.

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

Seninkinin anlamıda işime gelmedi az saçmalyayım tarzı olmuş. Hepsi birbiri ile bağlantılı. Dincilerin çoğu atatürkü sevmiyor tarikatlarda keza öyle. Tarikatlara dinciler gidiyor. Ama okuma eğitim hakkınıda istiyorlar. Görsele ithafen yazdım. Tam dediğim gibiler çünkü

• Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Bunların eğitim isteme hakkıyla ne alakası var?

• Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Az aç bir şeyler oku. Tarih dersi vermeyeyim.

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

Versene ya. Ver okuyalım kendini çok bilmiş sanan şahıs.

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

Ne demek ne alakası var tatikatların çoğu kadınlara okumayı değil evde oturup çocuk yapmaları gerektiğini söyleyip duruyor ha sen tarikatları ilim irfan sahibi sanyorsan o senin vizyonsuzlığun. Tarikata gidenlerin çoğuda Atatürk düşmanı. Hem tarikata gidip tarikatçı olup hemde nasıl eğitim isteyebiliyorsunuz. Üstüne eğitimi engelliyorlar diyip mağdur oluyorsunuz. Gittiğiniz tarikatlar istemiyor ama günah keçisi başka taraf oluyor güzel kafa

• Gizli Üye
      Soran
      3 ay

1. si tarikate bağlı olduğumu kimse söylemedi, senin bir yerinden uydurduğun iftiradır. 2. si, bu kadar yüzeysel düşünceyle bu kadar kesin konuşabilmen gerçekten mantık dışı bir eylem. Birkaç örnek görüp koskoca bir inanç ve milyonlarca insan hakkında hüküm vermek zeka göstergesi sayılmaz. Tarikatların hepsini aynı sanman da konuyu ne kadar sığ bildiğini gösteriyor. Eleştiri yapacaksan önce biraz araştır, yoksa sadece önyargılarını tekrar etmiş olursun. 3. sü, islam dini ilim öğrenmeyi kadına da erkeğe de farz kılmıştır. Dünyadaki ilk üniversiteyi de o rahatsız olduğunuz sıfat olan "müslaman" Fatıma el Fihri kurdu.

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

1. Si 2. Si 3. Sü diye yazan birine zekamı kanıtlamama çokta gerek yok zaten :D ya bana tarih oku gel diyene bak. Osmanlıdan tut günümüze kadar tarikatların ne olduğunu sen mi okusan acaba? Ben sen tarikata bağlısın demedim zaten görsele ithafen konuştuğumu belirttim tekrar oku. Ki bağlısında konuşmandan belli hangisine bağlısın :) Tarikatların farklı olduğunu sanmanda seni sığ olduğunu gösteriyor. Araştıtmayıp tarikatları farklı sana sen mi bana araştır diyorsun. İlim irfan diyince aklına din mi geliyor. Boş yere konuşuyorum resmen. İslam dininde tarikatta yok savunuyorsun çokta ilim irfan öğrenmemişsin demekki. Tarikatlarda ilimi kim öğretecekse size. Evet kurarken din üzerine değil bilim ilim üzerine kurmuş gidinde üniversitede din dersi alın dememiş.

• Gizli Üye
      Soran
      3 ay

1. si ben konuşurken, karşımdakinin zeka seviyesine göre konuşurum. Zekandan şüphe ettiğim için ve bir maymuna anlatır gibi anlatabilmek için 1. si 2. si 3. sü diye maddelere ayırdım ve yine ayırıyorum. Sana da iyilik yaramıyor :d 2. si açık açık tarikatları savunuyorum demedim, herkesi aynı kefeye koyup cahilce ve saçma bir şekilde söylediğine kelam ediyorum. Emin ol, normalde ortalama bir müslümanın bilim seviyesi senin hayatın boyunca göreceğin bilimin üstündedir. Günümüzde bu böyle olmasa da o beğenmediğin müslğman sıfatı budur.

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

1. Si diye bir şey yok sen karşı taraftakinin zekasına göre konuşacağı ilk nasıl yazılır onu önce. Ne o zoruna gitti galiba hakaret etmeye başladın. Maymun bile 1. Si diye yazmaz. Nokta zaten inci üncü ekidir si diye yazılmaz. Maymun kadar aklın yokken bilgiliymiş gibi tavır takınıyorsun. Medresede mi aldın eğitimini :) hahaha ortalama hangi müslümanın bilim konusunda bilgisi beni geçecekmiş ya hayaller aleminde iyi yalıyorsunuz nerde aşı karşıtı var sizin tayfadan çıkıyor bilimde beni geçeceklermiş :D Evet misal bir ibni sinaya bak birde size bak baya fark var aranızda :D adam sizi görse bunlar ileri gideceğine nereye gitmiş diye araştırırdı. Ama haklısın imam gazali gibi tiplerin peşinden giderseniz ibni sinanın tırnağı bile demeyecek seviyeye düşersiniz tabi

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

Senin dininde tarikat yok ablacım yok ilim bilim diye ortalıkta gezeceğine ilk kitabını oku.

• Gizli Üye
      Soran
      3 ay

İnşaallah bu cahilliğin şakadır JDKDJKSJDKDJ Daha ne ile meşgul olduğumu bilmeyen biri için fazla özgüvenlisin jdjdjd Sizden olan Celal Şengör bile İmam Gazaliye hayran. İmam Gazaliye sallayan birini zerre kâle almam.

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

1. Si diye yazan sende özgüven fazla bende değil hem özgüven hemde cahillik :D celali bir deprem hakkında konuşursa önüme düşüyor onun dışında takip ettiğim biri bile değil. İmam gazalinin ibni sinaya kafir dediğini biliyorsundur umarım. İmam egosu olsa gerek dincilerde bir ego var dini kitap okuyorlar diye dünyanın şifresini bulmuş gibi ortalıkta takılıyorlar sende onlardansın belli :D

• Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Diyeceğim şeyleri akletmen mümkün müdür bilmiyorum ama sen anlamazsan da belki başkası okuyunca anlar diye anlatıyorum.

İbni Sinanın açıkça dediği şudur: Vâcibu’l-vücûd’un (Allah'tan bahsediyor), güneş tutulması gibi, işaret edilen olması bakımından cüz’îleri bilmesi mümkün değildir. Mesela: “Bu güneş tutulması” diyerek işaret ettiğimizde ya da “bugün gerçekleşiyor olan güneş tutulması” veya “yarın gerçekleşecek olan güneş tutulması” dediğimizde Vâcibu’l-vücûd (ki O’nun bunları bildiğini söylediğimizde) bunları falanca zamandan sonra ve falanca hareketten sonra bilmiş olur. Fakat O, işaret edilenleri bilemez (İbn Sînâ, et-Ta’lîkât, 14.)

Burada, İbni Sinanın "bilemez" demesi İmam Gazzalinin tekfirine maruz kaldı. Ayrıca, İbn Rüşd (müslüman filozof, hekim, fıkıhçı ve astronom), Hocazade (ünlü osmanlı alimi, felsefeci ve kazasker), Ali Tusi (kelam ve fıkıh alimi), Kemalpaşazade (osmanlının en önemli şeyhülislamı, tarihçi ve alim) alimleri Gazzaliyi haklı buldular.

Aç, oku.

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

Kendi mahallenden şahit getirince haklı mı olmuş oluyorsun? medrese eğitimi almış kişiler tabi ki de imamı haklı bulur. imam gazalinin ibni sina ve farabiyi eleştirmek felsefenin tutarsızlığı diye kitap yazmış. Mantıkçı olan herşeyin mantıkla açıklanabilceğini savunan ibni sinaya düpedüz kafir demiş birisi. İbni rüşd nasıl gazaliyi haklı buluyor tutarsızlığın tutarsızlığı diye kitap yazmış adam. İbn Rüşd’ün de dediği gibi; felsefeyi ve bilimi anlayacak kapasitesi olmayanlar, onu ancak 'tutarsızlık' ile suçlar. Aç oku diyorsun. kendin sadece kopyala yapıştır olarak yaşıyorsun. İmam gazalinin ateş ve pamuk örneğini bir oku bakalım. İbn Rüşd der ki: "Eğer eşyaların doğasındaki sebep-sonuç ilişkisini inkar ederseniz, dünyada hiçbir şeyi bilemezsiniz. Akıl diye bir şey kalmaz, bilim diye bir şey kalmaz. İmam gazali reddediyor herşeyin allah tarafından olduğunu söylüyor ibni sinaya kafir demeside bu yüzden

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

İbni sina mantıkla herşeyin açıklanabilceğini savunuyor ibni rüşd kurandan mantığın çıkarılmayacağını yine mantıkla açaklanbilceğini savunuyor imam gazalide herşeyi allah yarattı o istemese olmaz allah ol dedi oldu diyen birisi. Aralarındaki fark o kadar bariz belliki. Medrese eğitimi almış adam ilim bilimle uğraşan adamlara laf atıyor. Siz ibni sina farabi ibni rüşd gibi adamların peşinden gidiyor olsaydınız rönesansı siz yapmış olurdunuz siz me yaptınız kafir diye konuşan kişinin peşinden gittini. O çok sevdiğin şeyhülislamları osmanlıya nasıl zarar vermiş onuda oku

• Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Kopyala yapıştır mı? 😂 Sadece İbni Sinanın söylediği sözü kopyala yapıştır yaptım ki zaten yapacağım bunu. Medrese eğitimi almış dediğin kişiler, mantıktan uzak dediğin kişiler, İbni Rüşd Endülüsta fıkıh, hadis, tıp, felsefe, matematik; Ali Tusi fıkıh, hadis, kelam, felsefe, matematik, astronomi; Kemalpaşazade molla lütfi gibi büyük alimden arap dili, mantık, farsça eğitimini alan kişilerdir. Aklın sınırı küçük diye o zamanlardaki medrese eğitimini sadece din dersi görülüyor diye mi biliyorsun? Medrese sadece din eğitimi mi veriliyor¿ Az önceki dediğim İbni Sinanın kelamına karşı Gazzali karşı duruyor, Gazzaliyi de İbn Rüşd destekliyor bunda. Daha bilmediğin bir şeyi savunuyorsun¿

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

İbni rüşd gazaliyi desteklemiyor inatla niye hala aynısını tekrarlayıp duruyorsun. Tutarsızlığın tutarsızlığı kitabını bilmeyip mi savunuyorsun bunu? Bilmediği bir şeyi savunan sensin. Yalnız medreselerde imam gazaliden sonra dediğin eğitimler yeterli gelmedi . Daha çok dini eğitim ağırlıklı verilmeye başlandı. Yani kısaca evet gazaliden sonra medresede sadece din dersleri ağırlıklı oldu. Dediğin gibi tıp astronomi matematik anlatılıyor olsa enderun saray okulları , Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane mühendishane açılmazdı. Ayrıca dinci kişilerin osmanlıya zararıda ortada. Hala neyi savunuyorsan. İmam gazaliyi desteklediklerinden zaten geri kaldılar. Rasathaneyi yıktıracak kadar cahilleşmişler bunların hepsi gazali etkisi. İnatla aksini iddia ediyor : d

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

Kopyala yapıştır dediğim araştırmadan ibni rüşd gazaliyi destekliyor demenden ötürüydü. İbni rüşd farabi gazali ibni sina madem medrese eğitimi aldı gazali dışındakiler bilim ilim irfan sahibi olurken gazeli böyle olmuş :D
      İbn Sina'nın tıbbını, İbn Rüşd'ün mantığını Avrupa'ya kaptırıp, Gazali'nin "akıl sınırlıdır" tesellisine sığındığınız için bugün bilimde geri kalmış olmayasınız?

• Gizli Üye
      Soran
      3 ay

İbn Rüşdün tehafüt eserindeki 13. bölümünü aç bakim bir oku. Daha söylediğin kitabı okumamışsın. Bak bakayım ne diyor orada? Ben ne diyorum... sen ne diyorsun... İbn Rüşd, genel anlamda İbni Sinayı savunsa da dediğim konuda (Gazzalinin İbni Sinayı tekfir ettiği mesele) Gazzaliyi de savunuyor.

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

Dediğimi değiştirmiyor ki adam gazali ile aynı zihniyette bile değil. Bir kısımda hak vermesi bir şeyi değiştirmiyor adam o kitabı gazalinin kitabına karşın eleştirmek için yazmış. Sen bir kısmı alıpp aaa bak burada destekliyor diyorsun

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

Ayrıca sen niye inatla imam gazaliyi savunup duruyorsun hayır ilimden irfandan bilimden zekadan bahsediyorsun gidiyorsun hayatını medresede geçirmiş hiç bir şey üretmemiş bilime katkısı bile olmayan ilim irfan sahibi kişilere kafir diyen imamı konuşup savunuyorsun. İlim irfan anlayışın çok iyi : d

• Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Ardınla mı okuyorsun yazdıklarımı 😂 İbn Rüşd zaten İbni Sinaya kafir demiyor. İmam Gazalinin karşı çıktığı (tekfir ettiği konuyu) destekliyor ama kafir demiyor. Anlamamakta inat ediyorsun. Ben A konudan bahsediyorum, sen B konuyu getiriyorsun.

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

İbni rüşd ibni sinaya kafir diyor diye bir cümlem bile yok ? İbni rüşdü bilmediğimi mi sanıyorsun burada ilim irfan sahibi kişilere kafir diyen tek kişi gazali sende onu savunuyorsun diyorum okuduğunu bile anlamıyorsun. Bu kafayla imam översin anca zaten. Çok cahilsin gerçekten

• Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Bana cahil diyen daha yazılanı okuyup süzgeçten geçiremiyor HSKSJSKSJJS Ben hiçbir yerde İbni Sina kafirdir demedim. Gazali öyle diyor, İbn Rüşd ise Gazalinin dediğini onaylıyor ama kafir demiyor çünkü yaptığı yorum yanlıştır diyor. Azcık kitap oku yorumlama gücün gelişsin.

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

Sen mal mısın. Sana böyle bir cümle kurmadım bile. Gazali farabi ibni sina ibni rüşdten bahsediyoruz burada ilim bilim irfan sahibi kişilere kafir diyen gazaliyi eleştiriyorum inatla lafı dötünle anlayıp duruyorsun. Hala ibni rüşdün gazaliyi desteklediğini iddia ediyor aynen küçük cahil öyle. Kitabı ilk sen oku bir arada Türkçe dersi al daha inci ekinin nasıl yazıldığını bilmiyorsun gelmiş medrese imam övüyorsun. Öf senle mi uğraşıcam ya medreseden aldığın eğitim anca bu kadar olur. Cahilliğinle mutluluklar ablacım

• Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Lan a*ptal mısın sen daha kendi dediğin kitabı açıp okumamışsın caz yapıyorsun. Sana direkt kitaptan konum söylüyorum, 13. bölüm diyorum hâlâ inat ediyorsun. Söyleyevek kelamın kalmayınca inciye takılmış duruyorsun 😂 Medreseden de eğitim aldığım yok, astrofizikle ilgileniyorum bilgin olsun 😂

• -Afrova-
      -Afrova-
      3 ay

Tm

• Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Allah, doğru olanı bize öğretsin.

• ÖlümüGör
    ÖlümüGör Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110 , eic 100%
    3 ay

Yani en güzel destek, kadının kendi hayatını istediği şekilde kurabilmesine alan açmak. Ona “sen yapabilirsin” hissini vermek, belki de en güçlü armağan.

0
    0 Yorumla
  • AslıBalkan
    AslıBalkan Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    3 ay

Destek mi? Yok öyle bir şey kanka, herkes kendi başına yapsın.

0
    0 Yorumla
  • hayatbosm
    hayatbosm Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    3 ay

bu devirde yaşama hakkı

1
    1 Yorumla
    • hayatbosm
      hayatbosm
      3 ay

@Barış_LonelyForever

Yorumla
  • öğrenimelemanı
    öğrenimelemanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Kesinlikle

1
    3 Yorumla
    • İtfaiyeciniz01
      İtfaiyeciniz01
      3 ay

Bugün kadınlar günü oldugu ıcın her kadının istedıklerını yapmaya calısıyorum seninde var mı benden bir istedıgın?

Yorumla
    • öğrenimelemanı
      öğrenimelemanı
      3 ay

@İtfaiyeciniz01 evet var defolman

Yorumla
    • hayatbosm
      hayatbosm
      3 ay

,

Yorumla
  • VvEeNnÜüSsS
    VvEeNnÜüSsS Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    3 ay

Kadın kadını anlar

0
    0 Yorumla
  • YecücMecüc
    YecücMecüc Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    3 ay

Maddi manevi destek

0
    0 Yorumla
  • Almound
    Almound Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.

Kesinlikle

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir kadına verilebilecek en güzel destek sizce nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Regl döneminde ki bir kadına ne şekilde destek olmak lazım? 29 cevap verildi
Kadın için en hayırlı durum nedir? 21 cevap verildi
Buradaki kadınlara tavsiyeleriniz neler? 9 cevap verildi
Bir kadın/erkek için en fazlaa ne yaparsınız? 20 cevap verildi
Bir kadın için en büyük güç kaynağı nedir? 7 cevap verildi
Kadınlar için en büyük güç kaynağı nedir? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nohut dürüm sever misiniz?
  • Sevgilin için dinini değiştirir misin?
  • İlişkilerde hangisi daha çekici, ne istediğini bilen kadın mı yoksa beklemeyi bilen kadın mı?
  • Renklerle aranız nasıl?
  • Nefret bir renk olsaydı hangi renk olurdu?
  • En son ne zaman birine gerçekten bir şeyler hissettin?
  • Hangi konu seni asla üzemez?
  • Bir kadının vücudu gerçekten bu kadar kusursuz olabilir mi?
  • Sizin de arkadaşlarınız böyle gereksiz dertleri var mı?
  • Adını kalbine yaz beni unutma demek istediğiniz birisi var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨