Şimdi "amma abarttınız kızlar" diyeniniz olacak ama bu hormonal bir şey, duygusal dalgalanmalarımız olabiliyor. Nasıl davranmalı sevgililerine erkekler?
Regl dönemindeki bir kadına sevgilisi nasıl davranmalı?
Öncelikle şunu söylemeliyim ki regl herkes için aynı olmuyor. Kimisi sancıdan bayılıp acillik olurken; kimisi hissetmiyor bile. Kendi adıma konuşacak olursam benim de ilk günüm biraz sancılı geçiyor sadece. O hafta veya olmadan birkaç gün önce inanılmaz hassas ve kırılgan oluyorum. Normalde ağlamadığım bir şeye ağlıyorum. Tabii ki de erkeğin kölelik yapması falan beklenemez. Fakat o ağrı öyle şiddetli oluyor ki, evli çiftler için söylüyorum eşinizin bir masaj yapması ya da herhangi bir iş yapacaksanız yardımcı olması çok mutlu eder. Ben yataktan kalkamıyorum mesela birkaç saat için. O sırada annemden istiyorum bir şey isteyeceksem. Sevgililer için konuşacak olursam da kız arkadaşınız söylemediği sürece siz nereden bilebilirsiniz ki regl olduğunu? Dolayısıyla bence sadece o gün değil her zaman kız arkadaşınıza karşı kibar ve anlayışlı olmanızda fayda var. Aynı şey tabii ki kızlar için de geçerli...
adet gününse her an ağzına yumruk vurulma imkanı ile daha suskun olmalı erkekler. çünkü kadınların o anını sadece kadınlar anlar hormaonlar daha fazla hormon salgılar erkekler sağlığınız için en iyisi bu ama kadına hoş sözler söyleyip acısını da giderebilirsiniz
Öncelikle pek çok deneyimsiz erkek var. Bu yüzden başlangıç olarak ne zamana denk gelebileceğini kestiremeye bilirler. Şimdi öncelikle yanlarında Çikolata[Damak Genellikle İşe yarar.]+Islak Mendil+Selpak [Özellikle Yumuşak Olmalı] Üçlüsünü yanınızda bulundurmayı alışkanlık haline getirin. Zor bir durumda kirli veya yabancı bir lavaboyu kullanmaları gerekirse size minnettar kalacaklardır. Ek olarak kendinizi hazırlayın. Regl dönemi üç gün ile bir hafta arası süren [Tahminimce.] fiziksel olduğu kadar duygusal olarak da son derece zorlu ve sancılı bir süreçtir. Bu süreç boyunca Karşınızda ki canlı son derece dengesiz ve ön görülemez olacaktır. PART-1
Kendinizi kontrol edin ve mümkün olduğunca sakin davranmaya çalışın. Çiftler arasında ki mental bağ teorime göre [Hala üzerinde çalışıyorum. Şimdiye dek incelediğim yakın arkadaşlarım ve çiftleri içeriyor.] Eşlerden birinin huzursuzluğu ve tabiri caizse dengesizliği diğerinin dinginliği ve özverili davranışlarıyla dengelenir. Özetle ilişkinin yıpranması engellenmiş olur. Burda “Bu nedir ya! Habire onu hoş mu tutacağım." Dediğinizi duyar gibiyim. Şunu bir düşünün. Zor bir anınızda kötü bir haber aldığınızda ya da bir şey yaşadığınızda elinizi sıkan o sıcak eller. Huzuru bulduğunuz o gözler kime aitti? Eğer cevabınız O ise... Evet dostum buna ve çok daha fazlasına değer İnan bana. Umarım sana bir nebze olsun faydam dokunmuştur. PART-2
Biz ne hormonlar gördük, hiçbiri öldürmedi, Sen reglden korkarsın kaç kurtar kendini.
Meseleyi ama bu hormonal bir durum çok normal diyerek mantığa bürümenin, kendini haklı çıkarmanın anlamı yok. Hormonlar kontrol edilemese de duygular ve tavırlar pek tabi kontrol edilebilir, dizginlenebilir. Öfkeyi hırsı en yakınındakinden çıkarmanın adı "hormonal" olamaz. Başkasının acısını en yakınından çıkaranın adı da sevgili. Elbette ki anlayış beklemek her kadının en doğal hakkı ama erkeği de şamar oğlanına çevirmek hoş değil. Ha erkek de kendini şamar oğlanı ediyorsa o nasıl erkek orası meçhul.
Çoğu görüşte aynısını söyledim zaten, regl dönemine girip herkese nefret kusmaktan bahsetmiyorum. Ama duygular kontrol edilemez, edilse aşık olacağımız insanı da seçerdik komşu teyze öldüğünde "yok ya ne ağlicam şimdi dur güleyim" deyip gülmeye de başlayabilirdik. Davranışları da duyguların elverdiği ölçüde evet kontrol edebiliriz.
Bence bizim regl donemimizde erkekler degil bizim dikkat etmemiz gerekli. Nasilsa karşıdaki anlayışla karşılar diye anormal hareketlerde bulunuyorsak bizde sorun var demektir. Evet mantıklı düşünemediğimiz zmnlar oluyor. Fakat bir silkelenmekte fayda var
Ne olmuş yani kısa bir süre en fazla bir gün yani dayansanız (yukarda gizli biri “köle” demiş ona ithafen) bir güncük köle olabilirsiniz zor mu bu kadar? Çok nazlı oluyorlar bazıları sinirli nazlı bazıları uysal ama korkunç nazlı oluyor buna katlanmak çok tatlı birşey olsa gerek. Biri bana anlatmıştı sevgilisi diyormuş ki “bu hep böyle mi olacak” al işte sevgi yoksunu insan. Sevin değer verin diyorum 🙂
Elini kesersin hüngür hüngür ağlarsın ama ben hiçbir şey hissetmem. Bu senin abarttığın anlamına mı gelir? Belki de acı ağrı eşiğin düşüktür? Bazı şeyleri "herkes farklıdır" anlayışıyla görmeniz gerek.
Agri elbette oluyor ama bu birilerine tirip atip kizmak icin degil sen ozaman elin kesildiginde cevrendekilere bagirip cagirip kusuyor musun? Senin benzetmene bakarak soyluyorum. Sevgisinize veya bir baskasina tripli oldugunuzda regl li gunumdeyim idare et demek mantiksiz ve sacma
Ben bile abarttığınızı düşünürken erkekleri bıktırdınız artık.. Sanki ilk defa oluyorsunuz, sanki bir siz oluyorsunuz, ilgi manyaklığına iyi kılıf buldunuz..
Kılıf değil bu, tıbben bunun açıklaması var. Altta birine de açıkladım, testosteron hormonu arttığında nasıl erkeklerde cinsel istek artıyorsa kadınların regl döneminde duygu değişimi yaşaması da normal. Ha o erkek sağa sola saldırır sapıtır ya da bununla baş eder, kadınlarda da bu var, illa patlamak zorunda değiliz karşı tarafa. "Erkekleri bıktırdınız, ilgi manyaklığı" derken kendi cinsiyetini ve kendi hormonlarını küçümsüyorsun, hoş değil.
Erkekler yasamadiklari icin abarti diyor bir elini kesince yeri gogu inletirler canlari cok tatli Kadınlara hasas olup alttan alsinlar okuz gbi davranmasinlar =)
Bulaşmasın ne dersem he desin yeter, kavga ve sinir depolu oluyorum genelde o yüzden bulaşmasın köşesinde sessiz sakin evet aşkım, tamam canım, haklısın bitanem desin
Hoşgörülü olmalı Alttan almayı bilmeli Zaten kalp kiriyorsak 2 gun sonra eğer seni üzecek bir sey yaptıysam özür dilerim diyordur çoğu kız reglden sonra
Valla benim şuana kadar bitane sevgilim oldu onu da çok doğru seçmişim bana karşı oldukça ilgiliydi ama ben de atar yaptimi faln hiç düşünmüyorum nasılsın bebeğim diye sorduğunda ağrımda olsa turp gibiyim diyodum onun gibisini birdaha bulamam ama oda benim gibisini bidaha bulamaz😂😂😂
Allah rızası için anlayışlı olun ve sinirlenmeyin bu kadar abartılır mi diye. Siz sinirli oldukça biz daha da sinirleniyoruz sonra etraf harp alanına dönüyor
Doğru. Amma abarttınız şu regli. Hormonal bile olsa hormonlarınıza yenik düşüp sağa sola saldırmayacaksınız. "Regl oldum, istediğimi yaparım." kafası olamaz. O hormonlar sadece regl olunca yok, her zaman var.
Kadınları küçümsemek olarak algıladıysan, o senin sorunun. Bizim de hormonlarımız tavan yapıyor ve onun kontrolünü yapabiliyoruz. Yapamayanlar var tabi, onu es geçiyorum. Ne eski sevgililerimin ne de annemin, regl dönemlerinde dengesiz davrandığını gördüm. Demek ki bunun kontrolü sağlanabiliyor, kendinize hakim olabiliyorsunuz. "Sırf kızları küçümsemek adına yok saymak, komik değil mi biraz?" cümleni bir daha düşün.
Her kadın bu sorunları yaşamayabilir, ama kadınlarda biraz kendi kendine çözsün durumu. Ne kadar anlayışlı olsakta suyunu çıkartmasınlar. Hormon etkisi olabilir ama beyniniz durmuyor ya.
Her kadın bunu yaşar. Bu kişilikle alakalı bir şey değil, hormon çünkü. Nasıl bazı insanlar duygularını açığa vurmayı sevmez, regl döneminde duygu değişimi yaşadığını görmediğiniz kadınlar da bunlardan. Yaşamadıklarından değil yani. :)
Tüm diye genelliyorum çünkü tıp bu. Şöyle düşün, testosteron hormonu arttığında erkeklerin cinsel isteği de artar dimi? Ama bazıları sağa sola saldırır her gelene salya akıtır bazıları bastırmayı bilir. Yani kadının da belli hormonları arttığında duygusallaşması duygu değişimi yaşaması olağan karşılanır ama kadınlar bunu yansıtmaz, senin gördüğün şekliyle "daha tatlı" olur. :)
Hormon değişimi konusunda bir eleştirim yok, doğrudur. Bahsettiğim konuda verdiğin örnekle aynı. Ben hormon sorunlarının çözümünün sadece erkeğin anlayışı ile olmaması gerektiğini savunuyorum. Ortak bir noktada buluşmuşuzdur umarım.
malesef ki çoğu kız bu durumunu gizler. agrasif sinirli olmaları bu dönemlerinde çoğu şeyi beğenmemeleri erkekleri ciddi anlamda onlardan soğutur. ben 30 yaşındayım sayısız kızla çıktım ya da konuşmuşumdur bu durumunu söyleyen 1 bilemedin 2 kıza denk geldim gerisi hep gizlemiştir.
Arkadaş yanardağ gibi oluyorsunuz birikip birikip olur olmadık sebeplerden patlama yaratıyorsunuz gerçi bazılarınızın çıtı çıkmıyor hafif geçiyor ama bazılarınız harbiden abartıyorsunuz. Buradan biriyle bir aralar konuşuyordum en son dayanamadım engelledim sırf bu yüzden.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınlar zaten doğuştan regl'iymiş gibi doğuyorlar, regl ayı diye birşey yok bence kafalarında var bir problem. O yaşadıkları sadece üremek adına bir evre, psikolojikmiş duygusallıkmış hikaye gerçekten de amma abarttınız ne regl'miş be. Yabancı kızlardan hiç duymadım regl muhabbetini bir bizim kızlarda var Allah bizimkilere fazla acı veriyor galiba sopası yok ya o yüzden.
Hani bebekler var ya üzerine titrersin kıyamazsın seversin sarıp sarmalarsın hani gözünden sakınırsın işte öyle olmalı ama sadece özel günler de değil her günü özel aşk günü yaparak
Bedenen ve ruhen sıkıntışı bir dönemden geçen partnerine anlayışla yaklaşmalı. Hiç bir şey için zorlamayıp, triplerine karşı alttan alarak hareket etmeli.
Mevzu ağrı değil hormonlar , hormonlar yüzünden oluyo bunlar bir de enpsti kur senin özel bölgen her ay 1 hafta kanasaydı bir dehormonlar yüzünde duygusal hüzünlü depresif sinirli olsaydın?
@birpiremsesss valla bizimde annemiz var şimdi konuşmak istemiyorum hiç babamıza böyle trip attıgını görmedim küçükkende sabah 7de kahvaltımızı hazırlar yemek yapar evi temizler ayın bu günü reglim koca sen başıının çaresine bak ya da gidip uyudugunu görmedim az eski eski nesillere bakın kadınlık analık ögrenin yeni nesilde bu duygusallık var nedense kendinizi sorgulayın hayat dizilerden ibaret degil
Kadınlar çiçektir çiçekleri kopartmadan koklayın beyler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Köleniz olmalı Zaten beklediğiniz tam olarak bu değil mi? Sadistlikten bir farkı yok bunun Unutmayın ki erkekte bir insandır Kadın regl sancısı geçiriyorsa bunun acısını erkekten çıkarmamalıdır Erkeğine anlayışlı davranması gerekir Hele ki çektiği acı her ay tekrarlanıyor ise
Bence saçmalamıyorum Kadın dediğin güçlü olmalı Hassas kadınlardan nefret ederim Çıtı pıtı olup da bu tür bahanelerin arkasına saklanmamalı İstediği bir şey varsa bunu düzgünce belirtmeli Regl döneminde olup da erkeğinden çeşitli ilgi bekleyen kız henüz gelişememiştir Biraz ağır olmayı öğrenmeliler Ama neredeee
Kim gelıyor dıye sormadım buraya egonu tatmın etmeye mi geldin varya senın egonı yaratan bile beğenmediğin kızlar onlar olmasa napicaktın😂😂 ben olsam gelmezdım
En İyi Cevaplar