Sevgilim Regl ve fazla kaba olmaya başladı. Tamam anlıyorum ama insanın kalbi kırılıyor bir süre sonra...
Regl olan sevgiliye nasıl davranılmalı? Fikrinize ihtiyacım var?

Sevgilim Regl ve fazla kaba olmaya başladı. Tamam anlıyorum ama insanın kalbi kırılıyor bir süre sonra...
Regl olan sevgiliye nasıl davranılmalı? Fikrinize ihtiyacım var?
Regl dönemi, bir kadının yaşamında doğal bir süreçtir ve bu süreç, sevgilinizin fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarının farkında olarak destek olmanın önemini vurgular. Bu zorlu süreci bilimsel, psikolojik ve romantik açılardan ele almak, sağlıklı bir ilişkinin sürdürülebilirliği için önemli bir adımdır.
**Bilimsel Perspektif:**
Regl dönemi, hormonal değişikliklere bağlı olarak vücutta bir dizi fiziksel ve duygusal değişikliklere neden olabilir. Bu dönemdeki bir kadının vücudu, özellikle karın ağrısı, baş ağrısı ve genel bir halsizlik gibi belirtilerle mücadele eder. Bilimsel perspektiften yaklaşıldığında, bu belirtiler, özellikle kas gevşeticiler ve ağrı kesiciler gibi tedavi yöntemleriyle hafifletilebilir. Sevgilinizin bu dönemdeki fiziksel rahatsızlıklarını anlamak ve destek olmak, bilimsel bir yaklaşımın başlangıcıdır.
**Psikolojik Perspektif:**
Regl dönemi, duygusal dalgalanmalara da neden olabilir. Hormon seviyelerindeki değişiklikler, duygusal durumu etkileyebilir ve sevgiliniz bu dönemde daha hassas veya duygusal olabilir. Psikolojik olarak destek olmak, anlayışlı bir tutum sergilemek ve gerektiğinde duygusal ihtiyaçlarına yanıt vermek, sevgilinizin kendini daha iyi hissetmesine yardımcı olabilir.
**Romantik Perspektif:**
Regl dönemi, romantik açıdan da bir bağ kurma fırsatı sunar. Sevgilinize küçük sürprizler yapmak, rahatlatıcı bir masaj sunmak veya sevdiği yiyecekleri hazırlamak, romantik bir yaklaşım sergilemenin bir parçası olabilir. Bu, ilişkinin derinleşmesine katkıda bulunabilir ve sevgilinizin desteklendiğini hissetmesine yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, regl döneminde sevgilinize destek olmak, sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal ve romantik bir bağ kurmak için önemli bir fırsattır. Bilimsel, psikolojik ve romantik perspektiflerle yaklaşmak, sevgilinizin bu dönemi daha rahat atlatmasına yardımcı olabilir ve ilişkinizi güçlendirebilir.
Teşekkür ederim.
Hamile değil alt tarafı regl olmuş, insanlar en zor koşullarda bile üstesinden gelirken, nasıl davranmalıyım diye bu kadar düşünme. Bu sefer rahatlığa alışacak senin başın ağrıtacak. Özel muameleye gerek yok abartma.
Lutfen onu hafiften al, reglken ciddi şekilde en sacma seye bile cildiriyoruz, bi ara annem sacima dokundu diye oturup saatlerce aglamisligim, yemek yetmedigi icin ve kilolu oldugum icin yiyemicegimden tum gun sinirli gezmisligim var. Yani biz de naptigimizi bilmiyorum regl doneminde.
Yani bu kızlar bu olayı nasıl abartıyor erkeklerde nasıl güzel yiyor 😂😂😂
😂😂😂😂
Regl olunca agrıdan susuyorum yani nasıl kavga etmeye halı oluyor msndndn
Fizyolojik bir olayın bu kadar abartılmasi da bilemiyorum.
Ağrı'dan halim olmuyor benim kavgaya nasıl vakit buluyor
Sadece sarıl ve çeneni kapat
uzak durulmalı bence..
Davranma, gözüne görünme
Abartiyor heralde ekdoek
Normal insan gibi davran?
Ben yanında olurum sevgilimin
Nazik ve ilgili olmak gerek gadası
Daha yumusak davran o sana hakaret edebilir istemsizce aen alttan al ona sevildigini hissetttir
İlgi isterler ilgilenip ağzı tatlansın diye çikolata alabilirwsin
Anlayışlı ve nazik. Regl dönemlerinde, asabi, hırçın, sinirli ve stresli olurlar.
Daha nazik olmak gerekir fakat kız abartirsa payı verilir
Payı verilir? Ne saçmalıyorsun ağrılı bir dönem bazen ilaç almadan oturamayacağın ciddi ağrılı bir dönem bu yüzden gözüne gözükmeye bilir o dönemler ne payı verilir
@Derinn0078 banane
Empati sana her şey
Alttan al yapacak bir şey yok zaten regl geçince özür diler senden
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?