Gün içinde yaptığı her şeyi size anlatması, trip atması, sürekli ilgi beklemesi, kıskanması jsjs
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayIki çeşit kadın gördüm. Hem kendimden yola çıkarak hem de çevremde gözlemlediklerim. Herseyini size anlatmasi sevdiği değil sadece hoşlandığı anlamına da gelir. Buyuk bir aşk olmasına gerek yok. Sizi kendine yakın görmüş ailesine arkadaşına anlatacağı şeyleri bile paylaşabiliyor. Ama severse evet uzun uzadıya sohbet etmek ister diye düşünüyorum. Ilgi bekler fazla fazla bekler. Kimi kadın ailesine o kadar yakın değildir ama erkek arkadaş olunca sevip sarmalanmak ister.Kiskanmak herzaman sevgi belirtisi değil, aptal yerine konulmak aldatılmak da insanı yıpratır ve paranoyak yapar. Surekli diken üstünde olursunuz şüpheyle tedirginlikle yaşarsınız. Bana göre sağlıklı ilişkide kiskanilmaya mahal verecek şeyler yapmak aradagi bağı zayıflatır. Iki çesit kadın var demiştim. Ilki anne baba kardeş akraba teyze yeğen hala komşu aklınıza gelebilecek herkesten muhabbet ilgi sevgi bekleyen, bu saydiklarimi da hatri sayılır derecede kıskanan sahiplenen ve trip küsme dediğimiz davranışı ailesine de erkek arkadasina da yapan kadınlar vardır. Ikinci tip sadece sevdiği erkekle ilişkisinin farklı ve özel olduğunu dusunebilir ve ona daha farklı davranır. Anne babasına kusmeyen biri erkek arkadaşından fazla ilgi beklediği ve anlaşılmadigi dinlenilmedigi için kusmeyi tercih eder. Ama iki tipte seviyordur sadece erkek arkadaşı konumlandirdigi yerlere farklıdır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayEvet açıklama kısmı doğru harici ‘ilgi ister, ilgi verir hatta bazen darlar, habersiz kaybolmaz attığı her adımı bildirir markete gittiğini bile söyler, gözünden sakınır, kıskanır…’ çok var ya ama erkekler bunlardan anlamadığı için yoramam kendimi 🙂 susan kadın, ilgisiz kadın sevmiyordur özetle
30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Seven kadın, sevgisini bağırarak değil hissederek ve hissettirerek yaşar. İlgisi detaylarda saklıdır; dinler, hatırlar, düşünür. Sevdiği insanın yanında hem şefkatli hem de koruyucudur ama kendini kaybetmez. Fedakârlık yapar, emek verir; fakat değersiz hissettiği yerde sessizleşir ve geri çekilir. Kıskanır ama boğmaz, sever ama küçültmez. En önemlisi, gerçekten seven kadın sevgisini oyunla değil samimiyetle gösterir; kalbiyle davrandığı için de kırıldığında bunu derinden yaşar.
10 Yorumla
6 ayBunlar olağan şeyler, çiçeklerin sultanı olan gül sadece yapraktan oluşmuyor, dikenleri de var. Erkeklerin çoğu işten yorgun gelir ve az konuşmayı ister, böylesi anlarda sabırlı olup onu güler yüzle dinleyip ona ilgi sevgi göstermek her efendi, kültürlü erkeğin görevidir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
61Cevap
Seven kadın sürekli arar sorar sana kendini özel hissettirir ilgilenir senin üstüne düşer sana kek falan hazırlar
01 Yorumla- 6 ay
Yo ben eve gelen misafire de kek yapmak istiyorum. Yabanci misafir üstelik. Evimden ikramsiz gitmesin arkamızdan konuşurlar gibisinden. Erkekler genelde boğazına düşkün en iyi tavır yemek yapmak diye düşünüyoruz. Hatta kötü olsa bile hepsini bitirse daha da çok gururlanirim. Bununla ilgili bir anım var. Koydeyim bayramdan sonraki gün uzak akraba geldi. Neyse baklava falan kalmamiş lokum, kavurma et, az da ev yemeği yaptık. Halam ve kuzenimle birlikte. Yemegi de lezzetli yapmamisiz kavurma da etler az pişmiş kayiş gibi. Biraz geçti sofrayı kurduk dedim bu adamcağız nasıl yiyecek. Onune koyduk hepsini 5-10 dk da bitirdi. Yani en sevdiğim insan yemek seçmeyen ne yaparsam yapayım yiyebilen kişidir.
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u 6 aydeğer verir sevdiğinin yanında olur. erkek için de geçerli
10 Yorumla
6 ay"Gün içinde yaptığı her şeyi size anlatması" ve "kıskanması" kısımları dışında hepsi manipülasyondur ve manipülasyon = sevgi değildir.
Kaldı ki kıskanmanın da sınırı olursa sevgi olur o. Aşırı kıskançlık da sevgi değildir.
Seven kadın önemser, empati yapar, destek olur, güven inşa eder, sadık olur, şefkatle yaklaşır. Ayrıca sevdiği kişiyi kontrol etmek istemez veya baskı yapmaz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u 6 ayDetay doğru 🫠. Herkese kendini anlatmayı sevmez ama ona kendini anlatır, böyleyim şöyleyim gibisinden. Fotoğraf, video gönderir. Herkese planlarını anlatmaz ama ona anlatır. Kadınlarla konuştuğunu gördüğü an kıskanır. Sevdiği ne yapıyor ne ediyor diye takip eder. Sevdiğinin doğum gününü çok önemser. Kutlamak için adeta fırsat bekler. Sevdiğine lakaplar takar.
10 Yorumla
6 aySevgili modum : büyük bir ihbar var. Kişinin linkini atacağım yazar mısınız? Erkek kullanıcı ama pembe
120 Yorumla- 6 ay
Amaan uğraşamam boş ver takılsın adam 😂
- 6 ay
Harbi merak ettim. Şimdi diyelimki senin kafan attı. Sitede önüne gelenin hesabını dondurdun 1 kişi bile kalmadı.. site sana dava falan açar mı? Ceza olur mu?
- 6 ay
O zamaan kiminin ppsinin altında s yazıyor. Kiminin u. Sende mesela u var. Bunların açılımı ne? Hangisi daha kıdemli
- 6 ay
Son bir soru daha sorayım seni yakalamışken 😂 hiç dondurduğunuz hesaplar adminler taradından incelenip kapatılma aşamasında soru sıkıntılı diye polise verdiğiniz oluyor mu? Bizi bağlamaz deyip direk kapatıyor musunuz
- 6 ay
Tamam çok teşekkür ederim bu gece en büyük aydınlanma gecem oldu KS ye dair 😂 bu arada bir şey itiraf edeceğim çok güzelsin. İçimden bi ses diyo ki ara bi tane çiçekçiyi dükkanında ne kadar çiçek varsa evine yolla. Papatyalar güller sümbüller zambaklar içinde mışıl mışıl prensesler gibi uyu. Diyor içimdeki ses ama bir şey eksik. Para 😂
- 6 ay
1 tane gül yetmez sana. Her güzel yerin için 1 tane gül desek takribi sadece yüzün için 10 tane zaten hakkındır. Bir buket yani. Bu arada ara ara bakarım resmine eridim resmen bakarken hiç böyle de yürümemiştim KS de birisine bişeyler oldu bana😂
- 6 ay
Kıskanılası bir güzelliğe sahipsin bırak kıskansınlar. Biblo bebek gibi vitrine koycam televizyon izler gibi sana bakcam. Sana hasetleneceklerine daha da gurur duymaları lazım. Türkiyenin güzellik ortalamasını yükseltmende çok büyük rolün var. Şu gözlere bakışa kaşlara bi bak allahım fenalaştım. Benim gibi bi ateisti bile dine getirdin 😂 biz maymundan gelmiş olabiliriz ama seni kesinlikle allah yaratmış
- 6 ay
Takip edeyim, soru sordukça gelirim bakarım sana diyeceğim de 3200 kişi var takibinde hiç sevmem böyle. Kendimi konser alanında sevdiğime bakar gibi hisediyorum. Arada bu bildirime girer bakarım artık sana 😂
- 6 ay
Ben biraz takıntılıyım. 2 yıl önce bi kızla tanıştım. Senden güzel olmasın güzeldi. Ama senim kadar değil sen bebek gibisin bunu da ekleyeyim 😂 neyse kızla anlaştık falan çok iyiyiz 7k takibi var direk bıraktım benim karıyı arkrabaları ve 3 5 arkadaşı dışında kimse takip edemez. Paylaşamıyom benim olan benimdir 😂
- 6 ay
Ahhh tam benim kafada.. bide kötü söz kullanıyo minnoş gibi kullandı bak aveli ah kurban olduğummm 🫠 durdurmam lazım kendimi tamam sakinim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayvalla bir türlü sohbet edemiytoruz ondan anlamıyorum seni :D
13 Yorumla- 6 ay
o ben degilsem o kim ozaman
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
6 ayKesinlikle öyle. Kalbin hisseder bunu ama çoğumuz bazen cebimizde görüyoruz hemen değeri düşüyor gözümüzde falan durumları da olabiliyor.
Çünkü belki çok hoşlandı, tutuldu tam derecesini bilemiyoruz. İnsanlar sevgisi çok farklı gösterebiliyor. Kimi çocuk gibi oluyor, kimi konuşmakta zorlanıyor, rahat olamıyor, kimi tam tersi soğuk ve hiç sevmemiş gibi yapıyor, yabancı oluyor falan. O yüzden bende beğendiysem tanımaya çalışır, ilgilenirim. Açarım onu..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Görmedim nasıl sevdiğini bizim sevdiklerimizin ne istediği belli değil ula o yüzden bir çok fikrim yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
6 ayAsla ortaya cikmayan gizli aşık leyla çıkar ortaya
Yumuşak saygılı feminen kırılgan vs.
(Bende öyle)10 Yorumla Konudan bagimsiz ilgi ile degeri ayırt edebildiginiz zaman türkiyedeki iliskilerin cogunlugu duzelicek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
6 aySadik olur, ozler , sevgisinj simaricak mi diye düşünmeden hissettirir ve kiyamaz bende ki sevgi algisi bu valla
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 aySöven kadın nasıl davranır diye okudum
Tövbeler olsun
Zihnim kirlenmiş acil temizlik abow🤣🤣
Allah affetsin10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 aySeven kadın bazen anne gibi ilgili, endişeli olur merak eder bazende çocuk gibi olur trip atar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayBakislarini senden almaz, yanından bir an bile ayrılmak istemez, sürekli seninle geleceğe yönelik plan yapar, ufak bir kavgada bile göğsü daralır.
10 Yorumla Hanımcılığını ihmal etmemesi. Hanımlıktan çıkıp eril şekilde davranırsa kaybeder.
20 YorumlaSeven kadın ilgi gösterir, emek verir, sahiplenir, merak eder, davranışları tutarlıdır.
20 Yorumla
6 ayGünümüzde seven kadın yoktur ki paran varsa paranın miktarı kadar sevgi görürsün
14 Yorumla- 6 ay
Modern zamanın en önemli gücü paradır. Paran yoksa gücün de yok. Cocuk doğuran bedeninden ömründen fedakarlık yapan bir canlı geleceğini doğuracağı çocuğun geleceğini düşünmek zorunda. Erkek benim çocuğum değil deyip nafaka bile vermeden bekar gibi yaşamak istiyor. Verdigi üç kuruşu dert edinip kadın öldüren katil koca çok fazla. Evlendigin erkeğin fiziksel gücü zaman geliyor sana dönüyor. Kadin erkek ailesi içinde eziliyor Ev hanimiysa sigortası olmuyor ortada kalıyor. Her şekilde kendini sağlama almalı. Simdi paran yoksa ne erkeğe karşı korunabilirsin ne de seni devlet koruyabilir. En zengin kadın da olsa o parayı isteyecek. Bunu kabullenip senin nasıl kadın için fiziksel olarak davranış olarak kriterlerin varsa kadının da olacak.
- 6 ay
İşte ben her zaman onu diyorum kadın Kendi ayakları üzerinde durabilmeyi bilmeli asalak gibi gidip de sırf zengin diye bir adama metresi olmak gidip sırf zengin diye evlilik yapmak ya da parası için evlenmek doğru değil Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum
- 6 ay
Tamam ben yanliş algıladım. Kusuruma bakma 🙏☺️
- 6 ay
Estağfurullah kusur olacak bir şey yok 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayYüzüne öyle bir bakar ki, yanında olmadığım zaman o güzelliğin hayaliyle mutlu olurum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayÇok sevildiğini bildiği halde sen artık beni sevmiyorsun deyip trip atar
10 Yorumla Çocuksu olur, güler, tatlı bir hal alır.
Yumuşar vs10 Yorumla
6 ayİlgili ve sımsıcak, sahiplenici, kollayan tavırları olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
6 aySeven kadın çok narin davranır ve her haliyle belli eder
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Konforumu, keyfimi benden önce düşünerek sağlaması
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. İlgili olur sürekli, gözleri senden başkasını görmez ve her detaya dikkat eder
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
6 ayHayatımda doğru dürüst seven kadın olmadığı için o sinyalleri almam pek mümkün değil. Bekâr olarak yaşamaya devam.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkek de söylediğim gibi ilgili davranır onunla vakit geçirmek ister öper sarılır
10 Yorumla
6 ayBu yazdıkların bunaltır, normal hayatıb devam etmesi gibi bakmak lazım
10 Yorumlagerçekten seven kadın çok güzel bi varlığa dönüşüyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Valla bilmiyorum. Kimi güzel seviyor, kimi severken burnundan getiriyor.
Güzel sevin güzel.10 Yorumla
6 ayİlgi alaka kıskanması Herşeyi anlatması darlaması bunaltması hepsi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kısaca özetliyorum:
Başka erkeklere davrandığının tersiyse tebrikler, kazandınız10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
s 6 ayTamda yazdıkların gibi askında seven kadın kendisini tüm benliği ike size hissettirmek ve anlatmak ister çünkü kendisini anlatıp sevdiği erkeğin ona yakın olmasını ve ilgi vermesini ister ah be gençliğim aklıma geldi neler yaprdık neler hey gidi
00 Yorumla
6 aySeven kadın ilgi vermekten çekinmez herseyinde yanında olmak ister derdine bile ağlar ve gozgoze gelince bile yükselir bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Kim bu premsesss...😅🤣
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 aysürekli ilgi gösteremem, bana yaptıgı herşeyi anlatmasın özellikle tuvalette yaptıklarını, trip de hiç çekemem demek ki sevmek bu değil.. geç
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayOf tüm toksik özellikleri yazmışsın shdkjdk bunun cinsiyeti yok bence ya seven sevdiğine sevdiğini söylesin bence 😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Sevdiğine bebek gibi hissettirir sevdiğinden de bebek gibi ilgi görmek ister
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mümkünse az konuşsun az yazsın az arasın boyle kadın sevilir
010 Yorumla- 6 ay
O zaman sen kadın değil erkek istiyosun
- 6 ay
Çok zor anca çok üzüntüleri olan içine kapanık erkek arkadaş aile kimseye kendini açmaz. Duygusunu içine atar öyle kadında fazla yaşamaz bence. Bizi biz yapan içimizde tutmamak ilgi sevgi şefkati göstermek. Herseyi herkese anlatmak. Icinde tutuyorsa tehlike çanlari çalar
- 6 ay
Hakaret aşağılama varsa bu toplumdaki kadini aşağı gösteren davranışlar saldırganlaştirir. Orta doğuda doğup büyümüş bir kadın olarak insan yerine konulmayisimizi, cinsellikle utandirilisimizi, sosyal hayatta engellenmeyi, şiddeti, tecavüzü, tacizi öldürülmeyi yaşıyoruz. Bu dünyanın çirkinliklerini en iyi biz biliriz.
- 6 ay
Hep asagilanan hor görülen insan ssavunmaya geçer saldırgan agresif olur. Tavrima insanlığa hakaret demeden önce biz ne yaptikta bu kadar agresif bir tepkiyle karşılaşıyoruz demelisin. Beklentini karşılamak için bize karşı yapılanlarin son bulması gerek. Siyahilere yapılan ırkçılık son bulmuyor dimi o insanlara neden hep agresifsiniz savunmaya geçiyorsunuz diyemezsiniz. Onlarin gözünden hayat toz pembe değil. Hep mucadele etmeliler
- 6 ay
@PeachGirl58 biz, bizi, bizden diyerek aynı dünyada yaşayan farklı iki cinsten; farklı dünyalarda yaşayan farklı türlermisiz gibi ötekileştiriyorsun. Erkekler ağaç koğugundan çıkmadı ya erkeleri doğuran da kadın kari koca arasında iki sevgili arasında gecen muhabbeti kar yumağı yapıp çiğ olarak yağdın tum insanların üzerine
- 6 ay
Erkek kendini kadından üstün görüp her türlü asagilamayi yaparsa biz değil siz biz oluruz. Ne bekliyordun ki? 😒Erkeği de doğuran kadınsa o zaman kıymet vereceksin. Onca kadın boşuna çigirtkanlik yapmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Biz sevmeyenleri biliyoz sevenler hakkında fikrimiz yok
00 Yorumla
6 ayMerak eder trip atar dediğin gibi ve en önemlisi yemek yedin mi diye sorar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 aySeven kadını bilmem de Allah'ım bu kız çok güzel ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayÇok konuşur özetle sjdjd
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
6 aySeven kadın ilgi istedigi için trip atar
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. ilgili davranması, sürekli konuşmak istemesi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
6 aySarar sıkı sıkı sevdiği beyi.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 aysenin bana davranman gerektiği gibi davranır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Haaa ondanmıymışşşş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı.
6 ayAgucuk bugucuk yapar
10 Yorumla
6 aySeven kadın erkeğini deli gibi sahiplenir
10 Yorumla
6 aySeven kadın zengin olmalı😃😃💲
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Seven kadın çok güzel davranır
10 Yorumla
6 ayKalbim onu ister emin ol
10 Yorumla
6 ayİlgili davranır sürekli birlikte vakit geçirmek ister
00 YorumlaGitmez aldatmaz yedek yapmaz insandır en önemlisi şimdiki hafifler gibi davranmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Bunları yapti simdi numaramı sildi konuşmayı kesti
010 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
m 6 ayPonçik
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
6 ayAynen dediğin gibi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Düşman gibi
10 YorumlaCok sevilmek bunaltiyor bence
10 YorumlaBilmiyom hiç sevilmedim
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!