Klasik olarak regl döneminde en çok Beyaz veya açık renkli giysileri giyinmekten çekinirler bunun sebebi malum.

Peki sen ne tür giyinmekten çekiniyorsun?
Klasik olarak regl döneminde en çok Beyaz veya açık renkli giysileri giyinmekten çekinirler bunun sebebi malum.

Peki sen ne tür giyinmekten çekiniyorsun?
Açık renk , İnce ve dar kıyafetler giymemeyi tercih ederiz çünkü belki çoğu kadının başına gelmiştir mutlaka bu durum bazen kanaman çok olur ve sızıntıya karşı önlem almış oluruz
Giyim tercihlerini çok etkileyen bir konuya geldik. Regl döneminde çok koyu, renkli giysileri giyinmekten kendimi çekiniyorum aslında. Koyu renkler bazen iç hali ve sağlımsızlığını gözler önüne seriyor.
Açıkçası tedbirimi iyi aldıktan sonra hiçbirinden çekinmiyorum ama uzun süre dışarıda olacaksam her ihtimale karşı yoğun bir günde siyah renk tercih ederim
Renk olarak feragat ettiğim bir renk olmaz, tarz olarak ise her zaman tarzıma sâdık biriyim bu nedenle tarzım da aynıdır her zaman😅
Genellikle dışarıda spor ve sade giyinirim, rahat ve az dikkat çeken tarzda
Teşekkürler 😌
Teşekkür ederimm 🥇🥳🌺
Regl dönemlerinde kadınlar genelde sızıntı ihtimalinden ötürü beyaz veya açık renkli kıyafetlerden uzak durabiliyor. Dar kıyafetler de bazen rahatsızlık hissi yaratabilir. Bu dönemlerde kadınlar daha çok koyu renklerde ve rahat giysiler tercih ederek kendini güvende hissediyor. Düşünceli bir yaklaşımın var, tebrik ederim! 😊
Regl zamanlarımda ne olur ne olmaz diye beyaz ve açık renkli kıyafetlerden ve dar kıyafetlerler giymem.
Açık renkli kıyafetlerden kaçınıyorum öyle günlerde.
Regll olduğumu unutup beyaz pantolonla şehir değiştirmiş biri olarak belirtmeliyim ki hiç birinden çekinmiyorum.
Genelde açık tonlardan kaçınırım çok dar ve çok sıkı şeyleri de giymem karın ağrısı için. Onun haricinde aynı tarzdayım
beyaz, açık renk şeyler giymeye çekinirim ya da elbise tarzı şeyler giymeye.
Kırmızı giyim, hepsi aynı boş ver.
Bizim yerimize cevaplamışsın jsn
Açık renkler pantolonlar
Hiçbirinden çekinmiyorum
Açık renk genelde giyinmem
Açık renk kıyafet giymem
Beyaz giyinmem ben de o zamanlar
çekinmem
Elbise
Beyaz renk ve etek giymiyorum🤦♀️
Beyaz ve dar kıyafetleri giymeyi sevmiyorum 🙄
Beyaz giymek çok büyük sıkıntı
Acik renk ve dar
Açık renkler
Açık renkler giyerken hep tereddüt ediyorum.
Regl olduğum da açık renk giyinmeyi tercih etmem.
Tabi ki herkes gibi bende açık giyinmeyi tercih etmiyorum
Beyaz giyilmez sanırım
Regli olduğunda beyaz giymesin
Kırmızı giysinler belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?