Etek giydiğim de gidicegim yere bağlı %50 giyerim
Tayt giydiğim de asla iç çamaşırı giymem
Pantolon dada bazı pantolonlarım rasız ediyo onlarda giyiyorum
erkeklerde iç camaşırsız gezileceğini zannetmiyorum. çok tahriş olur genital bölgemiz ve yumurtalıklarımız. acıtır yani. böyle bişey erkekler için söz konusu değil zaten. giymiyeden de canım giymiyordur. ayrıca iç çamasırı çok önemli bişeydir. genital bölgeler normal yerlere göre daha fazla terler daha fazla mikrop ve hastalık kapma riski vardır. iç çamaşırı bu durumların önüne geçer. terlemeyi ve teri emer. özellikle pamuklu iç camasırı olmazsa olmazdır. kızlar içinde cok önemlidir aslında. kadın hastalıklarıyla uğraşmazsınız.
ayrıca kısa etek giyipde çamaşırsız nasıl cıkabiliyorsunuz? ortalık sapık dolu. milletin elinde telefon var. hiç ummadığınız anlarda ummadığınız şeyler başınıza gelebilir. bir kaç kere denk geldim bu işi meslek haline getirmişler var. milletin etekaltını mikro kameralar ile heryerde cekebiliyorlar (market, avm, okul, metro) çektiğini anlamıyorsunuz bile.
Cevap
16Cevap
İç çamaşırsız çıkmam dışarı. Ne hava şartı ne kıyafet hayatta olmadan olmaz.
Bazen eşofman altına giymiyorum evin içinde falan zevkli oluyor
Giydiğim zaten etek ve tayt giyiyorum asla iç çamaşırı giymem. Rahat oluyor ve seksi görünüyor açıkçası.
Evet hem görsel harika hemde çok rahat
Desene sen her daim donsuz geziyorsun ;)
Rahat oluyor
tayt tarzı şeyler giydigin zaman, vajina dudaklarının kabarıklıgı açık bir şekilde belli olmuyo mu :/
Hayır onu bagzı kızlar maksadı zaten onu çıkarmak olduğu için taytı yukarı şekiyolar yani sana şöyle söyleyim giysende giymesende o taytı yukarı asilirsan belli eder tabi bu birazda vajina yapısına bağlı
Takip atmamı gerek
Pantolon la bende giymiyorum ya da eşofman la
Rahat oluyo
Vajinal akıntı taytta belli olmuyor mu
Yok olmuyo
Hmm peki araya kaçmıyomu yarık belli olmuyor mu
O bilerek yukarı çekiyorlar ondan onlar göstermek istiyo o yüzden yapıyolar
Hmm güzel oluyo ama
Ben sevmiyorum kötü dürüyo
Tahrik edici benim için kadınlar için kötü olabilir
Pantolondan güzel duruyo
O kabarıklık mı