Ben, sevgilim ve sevgilimin sevgilisi?

Ben sevgilim ve sevgilimin sevgilisi bir üçlü ilişkideyiz ve bu ilişkiye hepimizin onayıyla başladık. Biz 2 senedir beraberiz, ve ikisiyle de çok iyi zamanlar geçirdim ve eğlendim tabii ki. Ama son bir aydır ben mi içerliyorum yoksa gerçekten bir sorun mu var anlamıyorum. Mesela geçenlerde (İsmini söylemeyeyim o yüzden fake isim vericem ya da söyleyeyim ya zaten okursa çok belli olacak) Ayça regl olmuş o yüzden sevgilimle beraber hepimizin odasında yatıyorlardı. Ben de yanlarına geldim geldiğim gibi zaten oflamaya puflamaya başladı ama ben asla onun hiçbir zaman kötülüğünü istememişimdir yemin ederim. Her zaman Ayça'yı o kadar severim ki Bekir ikimizi kıskanır. Neyse. Ben de aralarına girmeye çalıştım ama Ayça gelme dedi ve beni yatağa almadı. Ve Bekir de bir şey demedi savunmadı beni. Ben de regldim o gün migrenim de tutuyordu hafiften o yüzden yanlarına yatmak istemiştim aslında ama beni o kadar kırdılar ki o hareketleriyle anlatabildim mi? Yarın kahvaltıda ikisi sanki ben hiç yokmuşum sanki kötü bir şey yapmışım da beni cezalandırıyolarmış gibi yaptılar. Ben artık nasıl hissetmem gerektiğini bilmiyorum ama çok üzülüyorum bunun üzerinden bir hafta geçti. Ne yapmamı önerirsiniz?

Ben, sevgilim ve sevgilimin sevgilisi?