Sevgilimle yasananlar?

sevgilimle 3 yıldır beraberiz farklı sehirlerdeyiz ben üniversite sınavlarına hazırlanıyorum mezunum, ablası okumamış etmemiş tarzinda şeyler söyledi sevgilime, annesi instagramdan beni bulup or... demeye calisti birsuru şeyler söyledi cevap bile vermedim buluştuğumuz gun ablası instagramimdaki samimi olmadığım kişilere numarasını verir misiniz tarzinda mesajlar atmis ve ailesi beni asla tanımıyorlar bi kötülüğüm ya da bi lafim olmadi yani, benim sevgilime de bunca zamandır hiç yanlisim olmadi hep ikimize dair hayaller kurdum ettim, şimdi ailesi 3 dönüm yer aldı bi yerden biz en bastan beri iste ileride bi yerimiz olur evimiz olur cocugumuz olur vs diye hayal kurardik ama şimdi sevgilim bi yer alacaksa bile ailesinin aldığı yerden almak devamını getirmek istiyor ben de normal olarak ikimiz neden olmuyoruz hayal alt tarafi ikimize dair değil de neden aileni katıyorsun diyorum çünkü ailesi birsuru durduk yere hakaretler etti özür bile dilemediler aksine aileme söylemekle bile tehdit ediyorlar ve sevgilim bunu istemesini böyle bi hayali olmasını normal buluyor benden de normal bulmami karşılıyor ben de diyorum ki ailen bana iyi bir şekilde 1 kez bile yaklasmadi ileride yaklaşırlarsa bunu o zaman düşünürüz zaten bana da fikrimi sorarsın kendi kendine karar almazsın diyorum o inatla tarım yapmak istiyorum o bu şu diyor ben yapma demiyorum zaten bana çok kotu davrandilar durduk yere su an böyle düşünme biz ailemizi kuralım hayalimiz kendi kurduğumuz aileye özel olsun istiyorum inatla beni suçluyor ben zaten her kosulda desteklerim onu sadece hayalinin bile ailesiyle olmasını anlamıyorum sevgilim ileride duzeleceklerini beni tanıyınca böyle yapmayacaklarini söylüyor ben de diyorum ki o zaman düşünürüz bu planını ama şu an bana böyle kötülükler yapiyorlarken neden hayalin benimle değil de onlarla birlikte diyorum çünkü benim tüm hayallerim kuracağımız aileyle ve benim ailem ona hiç kötü davranmadı aksine hep iyi davrandilar sizce hangimizin düşüncesi mantikli ya da hangimiz hakli

Sevgilimle yasananlar?