Arkadaşlar sevgilimle kavga edip ayrılmıştık gibi durum oldu küstük birbirimize yani birkaç gün konuşmadık 5 gün kadar sonra ben kendim yazmak istedim o yazmadı bana bile. Öyle şimdilik konuşuyoruz bi problememiz yok ama eskisi gibi davranmıyor bana. sohbet ediyim diye konu bile aramiyor hep ben yazınca cevap veriyor whatsapp ta son görülmesini bile kapatmış ona uyuz oldum zaten. Bunları neden yapar beni sevdiğini de söylüyor yani ikimizde seviyoruz ama böyle pek bi hoş gelmiyor bana hep benim yazmam filan. Düzgünce söylüyorum hemen tartışma çıkarıyor yazıyorum ya diye hep böyle aşırı tepki veriyor. Böyle ben aramızı düzeltememki pek bir şey beklemesin benden yani bu şekilde yaparak anca beni kaybeder 50 kere uyarsam 51. ci de yine aynı huylarını yapmaya devam ediyor bir şey demek istemiyorum işte.
Kırgınız bi kenara bırak duramam sensiz diyorum düzeliriz filan sevmemiz yeter diyorum kırgınlığı geçsin diye. Evet ama bilemiyorum diyo. Bırakıp girmemişim sonuçta acıyıp ben yazıyorum ona Geri ama bu şekilde gitmiyor yani suratına bile bakasım yok cidden. Arayıp konusmuyoruzda gerçi onuda benden bekliyordur ama hepte ben olmaz yavaş yani yardımcı olursanız sevinirim.
Boş yorum yapacaklar hiç yazmasın kalbinizi kırarım
Kırgınız bi kenara bırak duramam sensiz diyorum düzeliriz filan sevmemiz yeter diyorum kırgınlığı geçsin diye. Evet ama bilemiyorum diyo. Bırakıp girmemişim sonuçta acıyıp ben yazıyorum ona Geri ama bu şekilde gitmiyor yani suratına bile bakasım yok cidden. Arayıp konusmuyoruzda gerçi onuda benden bekliyordur ama hepte ben olmaz yavaş yani yardımcı olursanız sevinirim.
Boş yorum yapacaklar hiç yazmasın kalbinizi kırarım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer