Öncelikle merhaba 1 saat sonra spora gitmem lazım ama uyandığımda regl dönemimin başladığını fark ettim. ağırlıklarla çalışıyorum genelde ve regl dönemim çok yoğun geçiyor ama sporu aksatmam istemiyorum ne yapmalıyım kanamayı çoğaltır mı lütfen yardımcı olun :(
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
kanamayı çoğaltmaz aksine çok iyi gelir, kendimden biliyorum
Yaaa çok teşekkür ederimmmmmm son anda gitmekten vaz geçmiştim çok sağol gerçekten 💗💗💗💗💗💗
rica ederim balım iyi sporlar
Benim regl dönemim aşırı sancılı geçtiği için çok hareket edemiyorum. eğer seninki de böyleyse gitme mahvolursun
Benimde normalde aşırı sancılı geçiyor ağlıyorum yataktan çıkamıyorum 2 aydır hiç ağrım olmuyor spordan dolayı sanırım
Spor regl sancısını hafifletiyormu cidden? Sırf bunun için bile spora başlanır 😂
Bence gitme
Off ama yaa gitmek istiyorummm
Erkekler Ne Diyor
Bas bisi olmaz hazirlikli git ne olur ne olmaz
Teşekkür ederim öyle yapıyorum şuanda
Evde en azından çalışabilirsin. Bi kaç gün sabret
Gittim valla evde max enseme hareketleri yapa bilirim ağırlık çalışmam lazım evde ağırlık yok güzel geçti neyseki şimdilik her şey iyi
İyi bari sevindim. Ağırlık derken sporcu musun? Halter falan mı?
Kilo alma amaçlı spora başladım yani ağırlık çalışıyorum o yüzden
Kilo alma 😳 çok mu zayıfsın?
Knk daha once ne yaptiysan aynisini yapsana..
Sporda yeniyim ikinci ayıma daha yeni geçtim geçen ay spordan hemen sonra regl olmuşum şimdi önce olunca ne yapıcağımı bilemedim işte
hee. Valla ya bi ekstradan onlem falan al artik ekstra neler oluyor sizde sen daha iyi bilirsin tabi bide gitmisken sorabiliyorsan ordaki soyunma odasindaki kizlarin birisine sorabilirsin vs ya da hic gitmeyecen...
Niye korkuyorsun ki knk
Kanamayı çoğaltmasından korkuyorum yoksa umrumda olmaz
Çoğaltmaz knk merak etme git sporunu yap gönlünü ferah tut önceden bilmiyormuydun çoğalma yapmadığını
Yaaa gittim intarnet ten okudum çoğaltır yazmışlar sonra bir kaç video izledim aksine çokta İyi geliyor muş o yüzden gidicemmm
Git knk bir şey olmaz iyi sporlar umarım günün iyi geçer kendine iyi bak lütfen 🎈🍬
Teşekkür ederim çok güzel geçti sende kendine iyi bak 😇💖
Teşekkür ederim knk sağol 🎈🍬 tamam dikkat ederim
bence gitme knka :D
Olmaz bane ölsemde 2 elim kanda olsada gidicem basmam lazım skrlr regl dönemini QKSNSJMSKSMSKXKSJSNAJAHSHA
Zaten kan içindesin knka şuanda :D :D sfsdfdsfdsfds
Evet öyle o yüzden aksatmak yok ölsemde gidicemmmm aJsndmsksmaodksk
Bu kız yoldan çıkmış spor uğruna kimse tutamaz artık sfsdfd
Bağımlılık aşk aşk vallahi aşk Kadnksdmksxnskxnkamskss
Göğüs kasımı çalışıyorsun napıyorsun dfgdfgdfgdfgdfgfd
Full bütün vücut çalışıyorum kilo alma hedefi ile başladım 1 ay önce 47 kiloyum 40 kilo basıyorum öyle düşün abajansksjxjdjxnjs
Benim ısınma ağırlıklarını basıyorsun oda güzel ya :D :D :D kilona göre iyi ama :D sdfsdfsdfsdfsd
Hahahahahahahahahaha 40 kilo kızın ne kaldırmasını bekliyorsun Mqjsnajdnajsnaksksksks
Sende çok zayıfsın olum 40 kg kız mı olur sfsfsd
O yüzden başladım bende işte spora dedim bune iskelet gibiyim bas kızım dedim Hhqanjsndjsjdddjdjdjs
Kaç gündür hep senin gibi zayıf kızlara denk geliyorum olum ne oluyor size :D dfgfdg Saçı kestirseniz erkek sanacam artık o derece sdfsdfsdfdsfd
Benimde saçlarım çok kısaydı bir ara çıldırdık galba sonunda Knsmdmsmskdmsmdmkdsk
Ulan 40 kg'nın 5 kg'su göğüs desek 10 kg da kemik çıksa sen yok gibi bir şeysin dgdfgdfgfd
İste attım bu arada ahabajsabshshs
gördüm gördüm gel :D