AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bence ayip olmamali yaa. Sonucta dogal bir durum. Regl oluyoruz ki hamile olabiliyoruz. Kadin olmanin bir geregi bu.
Hayır bence değil ama öyle her erkeğe de söylenmez.
Tek günahımız bu olsun. Reeglm bu arada iki tane ağrı kesici içtim😬
Geçmiş olsun papatya çayı ve bol bol sohbet öneriyorum 😁😁 kabul edersen
Ayıp değil her şeye ayıp, günah diyenler çok itici.
Ben utnmam ama hala bunun yanlış olduğunu savunanlarla da papaz olmamak için bazen söylememde
ayıplayanlar artık menopoz ya da andropoz çok takma yani
Ya ayıp değil ama ( araştırdım) dinen gereksiz ve ahlaksızca bir şey olduğu söyleniyor
Umarım sen de buna inanmıyorsundur
Ayıp değil erkeklerin bu durumu bilmesi ve bize karşı daha da anlayışlı yaklaşmasını sağlamalı tabiki ortamda söylenmez ama erkek arkadaşına , eşine ya da babana bunu uygun bir ortamda söylemen ayıp değil
Kendi adıma konuşursam çok anlayışlı olsan bile o dönemde kirilabiliyorsun kirabiliyorlar istemsizce ama göz yummak da zor oluyor erkekler için
Sevgilisi dışında başkalarına söylemesin Bi zahmet. İnsanın özeli var sonuçta
Gayet doğal bir şeyin ayıp olarak nitelendirilmesi fazla absürt fikrimce.
Erkek arkadasina soyleyebilir de normal bir arkadaşa soylenmez bence
Erkekler sünnet düğünü yaparken günah ayıp değilse bu hiç değil
Kesinlikle ayip degildir hatta ozgurce soylenilebilir birseydir. Her ay gelmesi bizim ne kadar saglikli oldugumuzu gosteriyor ve bu durumdan utanmadan ozgurce ifade edebilmemiz gerek diye dusunuyorum.
su an reglken görmem acı çekiyorum dkdkdksl neyse konuya gelirsek ayıp bir şey değil ama söylemenin ne lüzumu var ki her yerde falan özelin olarak kalsin
Bence samimi olmadığın erkeğe söylemek ayıp yani gereğü yok eğer samimiysen çekinmediğn bi arkadaşıjsa kadınsal ve her kadında var kaçınılmaz bişey o yüzden ayıp değil
🤷♂️
Saçmalamayın bu doğal bişey... Aslında bizden korkmaları gereken bir konu bu.. 5 gün boyunca kanayıp da ölmeyen canlılarız 😎😎😎
Ahaha doğru 😂😂
🤮🤮🤮
boyle sacma bisey yok erkeklere sunnet dugunu bile yapiliyoda kadin regl oldugunu birine soylese ayip ne sacma aw
Günah değil tabi ama bu senin özelin millete ilan etmene gerek yok.
Etmiyorum kanka sakin
Yani çok da. gerek yok söylemeye
Bilsinler ona göre davransınlar.
Eşine söylese yeterli bazı kadınlar durumu baya abartıyor edep var edep bizde acı çekiyoruz ama belli etmiyiruz
Hiçte değil bazen öyle ağrım oluyor ki ped almaya gidemiyorum abime ve babama söylediğimde alıyorlar ayıplık bir durum yok
Bizde adaptandır herkese her şey söylenmez doktor ecz ve eşin dostun hariç böyle şeyler konuşulmaz bence biz böyle gördük düşüncem bu
isteyen istediğini yapsın baa ne
hayır değil ama ben utanırım
Bende 🥲
Ya tabi birine saçma sapan anlatarak değilde ayrıntıya girmeden anlatmak mecbur kalırsan söylersin
Günah mı bilmiyorum ama utanılacak bir şey olmadığı kesin yine de ben söylemem ulu orta
Ayıp Bir şey değil Allah’tan gelen bir şey doğal kadina bahsedilmiş birsey
Bence söylenmeli hele eşinse daha rahat olunmalı bu konuda sonuçta aynı hayatı paylaşıyorsun
Şu an o acıyı çekiyorum ve çok kötü bir şey keşke hiç olmasaydı bazen aşırı saçma geliyor regl olayı
Erkekler Ne Diyor
Neden ayıp olsun Allah kadınlarımızı böyle yaratmış.
Gereksiz. Bize ne mk. Bizde kamyonu devirdik diye anlatak o zaman sürekli
Ama kadınlar bu dönemde oldukça gergin ve sinirli oluyor noldu denilince kalıyoruz..
Bildiğimiz şeyi söylemeleri neden ayıp olsun doğal olan bir şey bu
Gereksiz tabi ki, aynı erkeğin kadınlara 'bir aydır zevismedim, dasssaklarım ağrıyor" demesinin gereksiz olduğu gibi gcsggssd 😉
Bunda bi sorun yok, eski zaman cahil kafa yüzünden regl daha yeni yeni normalleştirilmeye çalışılıyor tabi muhafazakarlar hariç
Söylememesi ayıp ama sıradan erkeklere söylemesi geçince vermesini gerektirebilir sıradan erkeklere söylediğine göre ticarethane girişi kapalı demektir
Benimkinin sinirini başka yönlere çekiyorum pamuk gibi oluyor 🤭
Tabikide normal bir özellik le bilmeden erkek ler dokunması cinsel yaşamak için ve kadın o sıra istemeden tepki verebiliyor ve erkek de ben naptım deyip üzülüyor herşeyi uygun dil ile konuşmalı bence
Tabiiki değil neden böyle olsun erkeklerin anlaması gereken bir durum , sadece az trip atın lütfen :)
Söz konusu bile olamaz 🤨🤨
Neden söz konusu olamaz yahu biz anlıyoruz halinizi sizde trip azaltın :)
Ne ayıp ne günah ama sevgilin ve ya eşin değilse söylemesi abdest biraz sonuçta adamın aklına ne gelir, bu zamanla bir düşünceye düşünce fikre o da isteğe dönebilri.
merhaba bu cok normal bir durum kadinlarin bunu saklamasina gerek yok bence hic gunahta degil allah tarafindan verilmis bir durum saglikli oldugunun bir gostergesidir bence guzel gunler...
Söylemene gerek yok
Karşındaki akıllı biriyse zaten hal ve davranışlarından anlar
Knk Ayıp bir şey değil utunalıcak bir şey de değil pede ihtiyacı varsa dahi gider alırım hiç sorun olmaz knk doğanın kanunu bu 😊
İnsanlar Mars'a gidiyor biz Türklerin muhabbetine bak
Yahu harbiden ya.
Erkekler ismini bilir acısını bilemez gerçeği bu
Hayır neden ayıp olsun bu doğal bir şey
kız blanka olmuş daha ne olsun :D :D
Bence hicte ayip değil gayet dogal bi durum bu. Söylemeyince sanki. devlet sirri oluyor herseyi herkes biliyor zaten
Tabii ki hayır, erkek partnırının daha dikkatli ve anlayışlı olması konusunda bir uyarı olarak bile algılanabilir
Tabikide ayıp değil, günahta değil, doğalında olan bir şeydir çünkü 🙏🏽
İlk hediyem tavşanlı sıcak su torbasıydı benden gitti ama hediyem iyi gelecek hep ona
🐇sıcak su torbasını nerden buldun? İnternetten mı?🙂
İşten müsait olamamıştım arkadaşımı aradım o aldı çarşıdan bir mağazadan almıştı ama unuttum adını hatta arabasına şöför koltuğunun altına koyup sürpriz yapmıştım
Vay be 🤧
Bence değil söylenmesi gerek ki ona göre hassasiyet gösterilsin
Biyolojik bir olay bence büyütülmemeli
Adab-ı muaşeret gereği ayıp
Adab-ı muaşereti yedim ayıp değil
@linixa afiyet olsun
Yok artik butonuyum 🤪
Hayır neden ayıp olsun ki
Söyleyin ki ona göre vaziyet alalım 🤷🏻♂️
Neden ayıp olsun doğol bir durum
Hayır tabiki de neden ayıp ya da günah olsun ki?
Durduk yere ise sacma