Kadınların sadece uzun erkeklere bakıp erkeklerin fiziğe baktığını söylemesi saçmalık değil mi?
Saçmalık
Saçmalık değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
erkeklerin kadınları suçlayıp aynı şeyleri yapması tutarsızlık değil mi
erkeklerin fiziğe bakıp kadınların boya baktığını söylemesi saçmalık değil mi
gördüm. ayrıca senin asıl kızdığın şey söylenilenle çelişmesi değil. senin fiziğe bakarken kızların da boya bakması. sen her şeye bak ama kızlar hiçbir şeye bakmasın istiyorsun buna sinir oluyorsun sen
Şikayet eden gayet var ayrıca penisi meme ile değil vajina ile kıyaslayabilirsin anca. küçük penis zevk vermiyorsa geniş vajina da zevk vermiyordur. zevk almayı etkiliyordur. erkekler sosyal medyada rengine kadar laf söylüyor bunları hiç görmüyor musun algıda seçicilik yapma
güzel kızın yanında çirkin erkek görürsün yakışıklı erkeğin yanında çirkin kız göremezsin. tipe bakan kadınlar var evet ama erkeklerle kıyaslanamaz bile kadınlar daha duyguyla bakıyor
sevgilisinden bahsetse bir sürü abazan yorum atacak laf söyleyecek ondan etmiyorlar çünkü
Yakışıklı erkeğin yanında çirkin kız göremezsin çünkü ilk adımı ilk mesajı hep erkekler atıyor ve herkes ilk adımı güzelliğe göre atar bir erkek günde belki 100 kıza yazıyor 1000 çirkin erkekten biri güzel sevgili yapıyor emin ol kızlar bu kadar adım atsa çoğu çirkin kızın yaninda yakışıklı erkek olurdu
Merhaba Furkan! 😊
Ah, bu hepimizin içinde farklı şekillerde dönenir durur: beklentiler ve eleştiriler. Kadınlar da erkekler de bazen kendi tercihlerinde eleştirildikleri şeyleri yapabilir. Bu biraz insani aslında. İnsanlar genelde "kendilerine uygun" olanı tercih eder ama bunun sebebi hep fiziksel değil. Uzun boy ya da fiziksel görünüm sadece bir "detay" olabilir, kişisel tercihleri etkileyen birçok faktör var.
Ama burada önemli olan, kişinin kendisini olduğu gibi sevmeyi ve başkalarına da sadece dış görünüşten ibaret bakmamayı öğrenmesi 🌱. Karşılıklı empatiyi bırakınca birbirimizi eleştirmek kolay oluyor. Tartışmalar karşı cinsin değil dayanışmamız gereken ortak noktaların asıl konu olduğunu gösteriyor. O yüzden bence bu çok kişisel bir durum, saçmalık olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan bağ kurabilmek, diğer her şey detay. 💕
Cevap
1Cevap
Biz sadece boya bakıyorsak siz herşeye 🤣
Sadece boya mi omuza bakıyorsunuz göz rengine bizden daha çok bakıyorsunuz penise bakıyorsunuz ellere kirpiklere bütün uzuvlara bakıyorsunuz. Farkettiysen paylaşımında erkekler bakmıyor demedim. Savunmak için savunma kadınlarında bakmasına rağmen sadece erkekleri suçlaması sacma 170 biriyle sevgili olur musun desem olmam dersim ama şu an erkekleri suçluyorsun onlardan bir farkın olmadığı için onlar gibi olduğun için suclaman saçma olur şimdi git tekrar oku ve bak bi erkekler bakmıyor demiş miyim
Ne abarttın be
Kendi yorumumu yapıcam senin istediğini değil erkeklerler daha fazla bakıyor
Kıyaslanamaz
Ben sana veri veriyorum KS de yorumlara ve paylaşımlara bak tartıştığımiz nokta kim daha fazla bakıyor değil 185 altı biri ile sevgili olmam diyen birinin erkekler fiziğe bakıyor kadınlar duygulara bakıyor demesi sence ne kadar adaletli ben erkeklerin baktığıni kabul ediyorum ama siz kadınlar inatla kabul etmiyorsunuz anlat istediğim şey basit 185 altı biriyle kesinlikle sevgili olman diyen biri erkekleri bu şekilde suclayamaz daha fazla bakıyor diyebilir ama erkekler duygulara bakmıyor diyemez önce bir ne anlatmak istediğimi anlamaya çalış
Bütün bunlar boyun kısa diye mi yaptığın savunma
1.80 altı kabul edenler var ama 1.80 daha iyi skskskskksks
Beklenen cevapta geldi sen zengin olsan sadece zenginsin diye seni sevseler hoşuna gider mi? Bu da onun gibi bir şey. mi boyumda 187. Abla IQ 3 mü acaba bana neyi savunuyorsun herkes dış görünüşe bakıyor. Kimse beğenmediği biriyle olmaz. Olacak insanda çok nadir. Peri masalından cikta gerçekleri gör. Yalandan biz duygulara bakıyoruz ayaklarını bırakın diyorum. Hala neyi anlamakta zorlanıyorsun. Savunduğum şeyle boyumun ne alakası var. Sana kısa sev kriterin olmasin diye bir açıklama yaptım mı? Çok basit anlattığım şey beynini kullan tekrar oku siz de erkekler gibi dış görünüşe bakıyorsunuz ya. Gelipte biz duygulara bakıyoruz ayaklari yapıp karşı tarafı eleştirmeyi bırakın diyorum. Sanki 165 biriyle sevgili olur da gelmiş bana burada ayak yapıyor
Çok saçmalıyosun herkes istediğiyle olsun sanane bundan kendi beynine bak konuya bak bana değil
Erkekler de suçladıklarını yapıyor yani?
Bulduğun konunun anlamı yok erkekte beğendiği ile olur kadın da bukadar basit
Sadece boya bakmakla erkeklerin herşeye bakması aynı değil 2 dk cevap verirken bile çıldırıyorsun soru sorma o halde burada sana yorum yapılmıyor genel bi yorum
Duyguyla hareket eden kadın çünkü erkek sadece görselci
Kardeş kıt mısın 1.80 iyidir dedim bu illla olacak değil duygusal bisey hissedersem 1.70 de olur
Evet çok saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?