Kimi kadın çok hafif atlatırken, kimisi de hayatı zehir edecek şekilde yaşıyor.
Ama bazı erkekler regl sancısına inanmıyorlar. Abartı buluyorlar.. Sizce de kadınlar regl sancısını abartıyorlar mı?

Kimi kadın çok hafif atlatırken, kimisi de hayatı zehir edecek şekilde yaşıyor.
Ama bazı erkekler regl sancısına inanmıyorlar. Abartı buluyorlar.. Sizce de kadınlar regl sancısını abartıyorlar mı?
Bazıları gerçekten ilgi bağımlısı olduğu için abartabiliyor ama bu mevzuuyu ileri boyutta sıkıntılı geçirenler var. Misal ben ilk 2 gün felç geçirdikten sonra kendime gelebiliyorum, kimisi tüm süreçte böyle oluyor. Küçümsememek lazım.
Bayilan var kiz😳
Evet, her döneminde hastanelik olan arkadaşlarım var. Küçümseyecek bir durum değil.
+1 attığını varsayıyoruz soru sahibiyle. ☺️🌸
Hayır abartmıyorlar yani ben tabi ki de yaşamadığım için bilemem. ama bir kadın zaten niye abartsın? gerçekten ağrıları stresli olduğu içindir. zaten erkeklerin çoğu abartıyorsun der sadece regl için de değil. mesela bir hataları olur onu da çok abartıyorsun der sırf kendilerini haklı göstermek için.
Yaşamadığım bi ağrıya abartı demeyi şımarıklık olarak değerlendiriyorum. Her ay bir haftayı, yıldaysa yaklaşık olarak 3 ayı acı çekerek geçiren kadınlara bu konuda ağzımı bile açmam 🤷🏻♂️ ayrıca regl sancısına abartı diyen hemcinslerim grip olunca açık kalp ameliyatı olmuş gibi davranıyor
Seni de alalim müzeye 😂🎈
Ne müzesi 😅
Guzel sevenler müzesi 😂 adı da güzel dimi
Hee😅 alın tabii. Müslümün dediği gibi, deli gibi sevmek ruhumuzda var🙃
Yine de biz akilli severim deli gibi sevmek zira yoruyor egwndim
*efendim
Ben onu beceremiyorum freni patlamış yaşıyorum duygularımı 😅😅
Seni uzerler 🥀 ama bu umurunda mi tabiki hayir...
Bu kalp bizde oldugu müddetçe cok sever cok ağlarız agaaa beeee
Ben evleniyorum Ağustosun 1'inde🥳 Niye ağlayalım Allah güldürsün hep🙃
Ay hadi gözünüz aydın
Teşekkür ederim 😅
Bilmem hiç çekmedim o yüzden bişey diyemem. Birde galiba reglden regle değişiyormuş öyle bişey miymiş neymiş hiç anlamam. Ama dayanılmaz olsaydı Allah vermezdi o yükü galiba onlara. Kadınların ne kadar özel olduğu bir kere daha kanıtlanmış oldu bence burdan.
Sen nasil olduda bu soruya gorus yazdin 😀🤣
Bilmiyorum ki anlık içimden geldi. Hiçte fikrimin olmadığı bir konu hemde.
Güzel yazdın guzel eferim jsjsjs
Evet ama bu yükü suistimal edenler de oluyormuşşşş 😀
Kişiye göre değişir, bazı aylar geberiyorum resmen bazı aylar da hissetmiyorum. Abartan da vardır tabi
Penislerinin ucundan narkozsuz bir şekilde ince bir iğneyi içeri soktuğumda abartıp abartmadıklarını kontrol edebilirim
Böbrek taşı düşüren erkekler az çok empati yapabilir :D
Çekenin halinden çeken anlar anlamalarını beklemiyorum açıkçası.
Bazı kadınlar abartıyor, ama gerçekten sancılı bir süreç
Pms haftasını bizden iyi bilen karşı cins var ya bu tartışma hala devam ediyomu
Sanki bıçak keser gibi keskin bir sancı ölüm gibi kalp krizi ile eş değermiş hayat benim için level atlamak gibi
Abartmayin mk sanki dogum yapiyoz
abartmiyoruz
Biz erkekler kadınların regl sancısı çektiğini biliyoruz. Kiminin çok, kiminin az ağrı çektiğini biliyoruz. Bazı kadınların bir ayrı ağrılı bir ay rahat regl dönemi geçirdiğini de biliyoruz.
Regl öncesi veya sonrası kadınların içinde bulunduğu durumu biliyoruz. Biliyoruz kadınlar.
Kimisi çok abartır, kimisi gerçekten şiddetli geçirir bilinmez fakat regl konusunda bilgiye hakimiz. Sene 2023 bu arada.
Erkeklere göre zaten kadınların çoğu şey abartı.
Fiziksel olarak o acıyı içten dışa yaşayamadığımız için bol keseden sallıyoruz. Ahkam kesip, trip atıyoruz. Ama azıcık araştırılsa, öğrenilemeye çalışılsa ve empati kurulsa belki tersi olurdu.
Regl i kullanıyorlar desek doğru olur sanki ahahaha
😂 bir gün sana suni regl sancisi versinler nolluuurrr
tamam senn ver bana olur mu
Regl sancısı çekenler vardır illaki ama dünya üzerinde regl sancısı çeken, regl olduğunu sürekli belirten başka bir milletten kadın var mı diye sormadan edemiyorum
Bunu hiçbir zaman ispat edemeyeceksiniz.. Çünkü başımıza gelmeyeceği için bilemeyeceğiz.. 😄
Böbrek taşı ve kadınların doğum sancisi ayni es degermis
Senin hic Böbrek taşı ağrısı oldu mu
Olmadı da olsa da aynı şey değil yine de..
Dağ gibi adam yerde yuvarlaniyordu ağrıdan
Tamam, şiddeti aynı olabilir ama diş ağrısıyla baş ağrısı da öyle.. Farklı sancılar..
Suni regl sancisi var denemek istersen haber et😂
Spoi versen.. 😄
😂bende bilmiyorum ki bana da versinler ksksjs
Haber et dedin ya.. Manyak.. 😂
Biri de bana haber etsin😂😂😂
Şarkının yan etkisi.. 😄
😂😂Kesin
Bir cihazla ağrı tecrübe ediliyor ve dayanılmıyor gerçekten
Çok acı olabilir inanıyorum, hak ediyorsunuz aw banane 🤪
Bazıları aşırı derecede abartıyor bence
Bir çoğu abartıyor 🙄
Bence abartmıyolar ama yapan illaki vardır yani