Bazı kadınlar tatlı krizi olayını abartıyor tamam kişiden kişiye değişir hatta şöyle söyleyim bende tatlı çeken gruptayim devamlı bir çikolata, tatlı tüketme istegim var ama tatlı yemezsem hırrrrr olmam 😂 regl bazen duygusal bunalımı da beraberinde getiriyor aşırı duygusal olma hali sinir stres gibi ama anlık durumlar bunlar öyle tüm regl boyunca çekilmez manyak insanlar olduğumuzu düşünmüyorum erkeklere böyle lanse eden kızlar var bizde o genellemeye maruz kalıyoruz bu yüzden 🙄 Regl in tek kötü yanı kasık ve karın ağrıları bana göre diğer semptomlar dünyanın sonu gelmiş gibi davranacak kadar manyak düzeyde değil, kendimizi kandırmayalım hanımlar beyler... 💗🌸
Çünkü Bilmiyorlarda o yüzden Cahil Zihniyetliler Yani Abartıymis o söyleyen erkek regl olsun bakayım o zaman abartı mi görür tabi erkekte öyle bir şey olmayacağı için Bende erkeğim ama ben abartı Demem Çünkü regl Kolay bir şey değil kadınlar Ne çekiyor ancak yaşayan bilir Allah dayanma gücü versin Ya kadınlara Yazık Gerçekten ben yasamasam tabi hiçte yasamam zaten çünkü erkeğim 😅 ama Ne Kadar ağrı sancı olduğunu anlayabiliyorum en güzeli o boş Konusanlari takmamak boş yapar Dururlar anca
Hiçte öyle düşünmüyorum herkesin öyle olduğunu da sanmıyorum. Öyle dönemlerde bilakis daha anlayışlı oluyormuşum. Eh insan canı yanan biri karşısında iken anlaşıylı olur zaten.
Basina gelmeyen ne bilsin. Dogumu bile abartmayin diyen erkek gördum. Dogumda cekilen aci 40 kemik kirigi acisiyla ayniymis ama sorsan abartmayin. Kendileride grip olsa oturup agliyorlar komikler
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Genel olarak bazı kadınların abarttığını düşünüyorum. Abartmayalar gerçekten çok ağrı ve duygusal değişim geçirenler bu durumlarından da şikayetcilerse ve bu durumları günlük yaşantılarını, işlerin, ilişkilirini etkiyorsa zaten bir doktora görünmeli, bunlar normal değil.
Regli ile şikayetleirin tedavi oranıda oldukça yüksel %80 üzeri bir başarı oranı. Pms filan da aynı şekilde. Aşırı Regli ağrılarını ve duygusal değişimleri normalleştirmeyin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bencede abartılıyor😒annemde kist vardı ağrıdan gebericek noktaya gelirdi belki ama gidipte şımarıklık yapmazdı. Yok tatlı krizleri yok, sinir krizleri... bende kadınım bende tatlı krizine giriyorum ama kontrolümü elime alabiliyorum, iradesi olman kadınların sınağı regli bahanesi olmuş.
çünkü bir çok kadın abartıyor ve bunu ilgi çekmek, ilgi görmek, adamlara trip atmak için bahane olarak kullanıyor regl şımarıklığı diye bir şey var nedense...