Merhabaa 🌸
Çoğu erkekten duyduğum tek cümle "Alt tarafı regl oluyorsunuz ne abarttınız ama!" oluyor.
Hatta daha beteri regl ağrısını ufak tefek veya saçma şeylerle kıyaslayan kitle de var.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhabaa 🌸
Çoğu erkekten duyduğum tek cümle "Alt tarafı regl oluyorsunuz ne abarttınız ama!" oluyor.
Hatta daha beteri regl ağrısını ufak tefek veya saçma şeylerle kıyaslayan kitle de var.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Çünkü bu hayatta çok iyi yerlere gelen, zor işler yapan kadınlar olduğu halde bazı kadınların yattığı yerden ah karnım çok ağrıyor sen bu ağrıyı çeksen ölürsün modundaki tavırları ve tripleri saçma geliyor. Sanki o kadınlar hiç regl olmuyorlarmış gibi. Sabahtan akşama kadar inşaatta mal taşıyan bir adamın ağrısının regl sancısından daha fazla olduğuna eminim, yine de sineye çekip gıkını çıkarmıyor çünkü bunu yapmak zorunda. Ağrınız hafif olmayabilir ama ölümcül de değil, buna dayanmak yerine ağlamayı seçiyor ve prenses ilgisi bekliyorsunuz.
Öyle düşünenler IQ seviyesi düşük oldukları için sizi kızların yerine alalım bakalım regl ağrısı nasıl miş anlarsınız hayatta insan bilmediği hakkında kesin konuşmayacak ben erkek olduğum için regl yaşamasam da zorluğunu tahmin ediyorum zor gerçekten üzülüyorum da
Duygusuz ve empati kuramayan erkekler işte kadınlar hassas ve hisli bir varlıktır bir çiçeğe bir bebeğe yaklaşıldıgi gibi yaklasilmali ama çoğu bilmiyor işte
👍🏻
Ya çok teşekkür ederim ❤️
Yaşamadığı için regl olsalar anlarlardı ki zaten neyi anliyorlar ki bunu da anlasınlar
Woman 😍
🦋 kırılmış bir kadın
Kıranlar utansın 😒
Kıranlar mışıl mışıl uyuyor
Teşekkürler browni))🦋
Erkekler reglin tam olarak ne olduğunu bilmediği için abartılı hareketler yaptığımızı düşünüyorlar. O yüzden bu konu hakkındaki erkeklerin yorumunu çok dikkate almıyorum
hak vermek lazım bende kızım ben ağrı çekmiyorum ve anlamıyorum abartıyomuşsunuz gibi geliyo ama abartmıyosunuzdur tabiki şükür bende öyle ağrı olmuyo
Sürekli Trip yemekten bıktıkları icin
Abarttıklarını düşünmüyorum
Abarttığınızı düşünmüyoruz, bariz olarak abartıyorsunuz. :D Yani 25-30 yaşlarına gelmiş bir kadın, artık birtakım şeylere alışmış olmalı. Hatun gelmiş 35-40 yaşına daha hala regli ağrısı tribi atıyor. Ohoooo... :D
Kadınlar için zor bir dönem olduğunun farkındayım. Elimde geldiği kadar alttan almaya ve anlayışlı olmaya çalışıyorum. Fakat regli bahane edip sürekli buradan hır çıkartmaya çalışanlara kesinlikle müsamaha göstermiyorum
herkesten aynı tepkiyi almadıkları için
çünkü her regl ağrısı bir olmaz
birine bakıyorlar çok rahat geçiriyor demek ki herkes rahat geçiriyor sanıyorlar
içlerinden biri oy ölüyom diyince ona inanmıyorlar ya da abartıyorsun diyorlar
Bencede abartıyorsunuz yani biraz dayanma gücünüz az
Abarttığınızı düşünmüyoruz, bazıları öyle düşündürtüyor :D
Onu bubu ge sen hic hayalara tekme yedin mi ask acisi da nrymis sjsjs
Evlenirsem eşime regl günlerinde destek olucam anlayış göstericem
Doğrudur ben abarttığınızı düşünmüyorum
kadınlar acıya dayanıklı bir de
Çünkü anlamayan oluyor
Ben anlamam düşünmüyorumda
Yok ya her ay çekilir mi çok kötü bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?