Özel Günler & Hijyen Kızlar, Regl olunca karakteriniz değişiyor mu? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Agresif birine dönüşüyorum ben 😄 Sizde de öyle mi kızlar? Kızlar, Regl olunca karakteriniz değişiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl İlk iki gün değişiyor evet ama diğer günler eskisi gibi oluyorum 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl karakterim değişmiyor ama hormonlardan dolayı biraz daha duygusal ve hassas olabiliyorum 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl biraz gereğinden fazla asabi ya da duygusal olabiliyoruz 0 0 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Regli dönemlerinde aşırı ağlak oldumNormalde insanlar duygusal olur ama benimki aşırısı 0 0 Yorumla
Zehra_Yılmaz_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sabır seviyem düşüyor. Normalde kendimi tutup tepki vermediğim davranışlara tepki vermeye başlıyorum. 0 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl hep ayniyim da bir tik sinir yaşıyorum 0 0 Yorumla
başakkkkkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl Ben çok agrasif sinirli oluyorum 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ben aşırı duygusal ve sinirli oluyorum 0 0 Yorumla
Harleyquinnnnn Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Evet. Hem cok sinirli hem cok duygusal oluyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İlk iki gün değişiyor evet ama diğer günler eskisi gibi oluyorum
karakterim değişmiyor ama hormonlardan dolayı biraz daha duygusal ve hassas olabiliyorum
biraz gereğinden fazla asabi ya da duygusal olabiliyoruz
Regli dönemlerinde aşırı ağlak oldum
Normalde insanlar duygusal olur ama benimki aşırısı
Sabır seviyem düşüyor. Normalde kendimi tutup tepki vermediğim davranışlara tepki vermeye başlıyorum.
Bayag agresif ve sinirli oluyorm
Asi bir ninja oluyorum
hep ayniyim da bir tik sinir yaşıyorum
Ben çok agrasif sinirli oluyorum
sinirli oluyorum genelikle
Ben aşırı duygusal ve sinirli oluyorum
Evet bende senin gibiyim
Butun duygulari yaşıyom ya ben 😂
Evet.
Evet. Hem cok sinirli hem cok duygusal oluyorum.
agri derecesine göre degisiyo benim kisiligim
Yes 👍
Hayır