Ya ben regl olunca bu resimlerde göstermek istiyorum nasil oldugumu ve cogu kizinda böyle oldugundan eminim kesin
Ben malesef böyle oluyorum, Canim surekli birseyler ister ve kendimi iyi hissederim Sende ya da Baska birsey yiyince. Ve farkinda varmadanda bir suru duygular hissederim bir kac dakikkalarda😂 Önce mutlu olup sonra kendi kendime sinir olabiliyorum buna cok farkinda varmayiz ama karsi kisi anlar hemen.
Bu yuzden biz kizlar cok cekiyoruz😢😢
Her kız regl olunca farklı olur. Siz kızlar nasıl olursunuz?
Belim kopuyor, yürüyemiyorum, mide bulantım olup çıkarttığım oluyor, nefes nefese kalıyorum ilk ağrımda.. ama bir ilaç önerdi doktor, olacağımı anladığım an ya da ağrım başlayınca içiyorum hemen geçiriyor. ağrımı saydığım durumları yaşamıyorum artık çok şükür.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimde öyledi eskiden mode bulantisi doktora bile gitmistim hastanede kaldim okadar ama eskisi gibi degil cok sukur, sadece iste agriyor cok artik bende agri kesici aliyorum
Ben kendimi sıcak tutarsam soğukta kalmazsam reglim şiddetli geçmiyor, ama soğukta falan durursam baya bir ağrıyor ya böyle dünya bir yana ben bir yana oluyorum. Sıcak su torbasi da direk kestiği için favorimm. Ama genel olarak ağrısız diyebiliriz. Şanslıyım bu konuda 🌸
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yazik yaa
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kizlar yazar en cok Sandim Evet Yani bize cok yazik ve yarin nasil disariya cikicam dusunuyorum cunku sadcee uzanmak istiyorum😒
kızlar galiba ben sansli kisilerdenim, reglim ağrısız geçiyor, fakat normale göre daha uzun sürüyor, galiba ben anormalim normale göre daha sakin oluyorum, sadece göğüslerimde hafif bir dolgunluk oluyor onun haricinde çok rahat geçiyor ☺️
Sicak tutuyorum zaten ama bazen ilk geldiginde agrimiyor bazende cok biraz degisiyor bu sefer kendimi yorgun hissediyorum ve kramp girmis gibi hissediyorum