Görüşleriniz için çok teşekkürler
Stresten regl olamadım, nasıl kolay bir şekilde olabilirim?
Görüşleriniz için çok teşekkürler
Stres altındayken vücudunuz kortizol üretir. Vücudunuzun stresi nasıl tolere ettiğine bağlı olarak, kortizol gecikmeye veya daha hafif, daha ağır adet dönemlerine veya hiç adet görmemesine yol açar. stres kaynağını bulup yok edeceksin ve oluruna bırakacaksın.
İnstragramda airiz ped markası var onu bakabilirsin ağrı düzensizlik mantar bir çok şeye iyi geliyor emiciliği gayet iyi bir bak istersen bende kullanıyorum
İlk önce stresin kaynağını çözmen gerek onun dışında zor
Karabaş otu kaynatıp içebilirsiniz ya da süt
Adet söktüren detoks tarifleri
adet söktürücü kür deneyebilirsin faydası oluyor.
Ayaklarını sıcak tut o gelir
Maydanoz suyu iç ve soğan kürü dene
Adet sökücü ilaç al
Doktor tavsiyesiyle
Seni bu denli strese sokan durum için gerçekten senin adına çok üzüldüm. Umarım geçicidir
Çok teşekkür ederim sakinleşmeye çlışıyorum
Rica ederim , umarım kısa zamanda sakinlesebilir ve ferahlatan. paylaşmak iyi hissetirecekse veya fikirsel anlamda bir yardımım olabilecekse istersen dinleyebilirim
Nezaketiniz, niyetiniz, içtenliğiniz için minnettar bir şekilde teşekkür ederim biraz bile olsa sakinleştim sağolun
Güzel bakıp güzel düşünüp , kırık kelimelerime, güzel kalbinizden , nadide anlamlar yükleyerek, belki haketmedigim minnet duygularıyla ince dusuncelillkte gelen teşekkürünüz, tam olarak bilemesemde nasıl yapacağımı en güzel teşekkürü en içten şekilde hakediyor şüphesiz. Gönülden teşekkür ediyorum. Bir nebze daha sakinlesmis olmanıza gerçekten sevindim. Sizde sağolun. Huzurlu akşamlar dilerim.
Bende huzurlu akşamlar dilerim size 😊
Rica ederim ve teşekkür ederim. ⚘🌷. Görüşmek ümidiyle hoşçakalın
🙏🏻
Geciken regliniz başlamak üzereyse veya yeni başladıysa bu sebeple olabilir. Memelerinizdeki ağrı
Senin adına çok sevindim. Ağrılarla gelmiş olsada, endişelenmenden daha iyi bir durum. Umarım ağrılarında en kısa zamanda son bulur. 😊⚘
Teşekkürler çok naziksin 😊
Rica ederim 😊😇
Stresten kurtulmanı tavsiye ederim öncelikli olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?