Markete gittiğimde kadın, Orkid aldığımda bana siyah poşetin içine sarıp verdi. Kaçıncı yüzyıldayız acaba?

Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım, hem de ilk defa. Kadın o an öyle sarınca bir şey diyemedim. Bazen içimdekileri hemen söyleyememe gibi bir huyum var benim. Neyse, olayı anlatayım: markete yiyecek, içecek vs. almak için gitmiştim, o anda aklıma Orkid almak gelmişti, ben de aldım kasaya doğru ilerledim. (süper marketler gibi aşırı büyük değildi) kadın her şeyi beyaz poşete koydu. Sıra orkide gelince iş değişti tabii :DD 2 kat siyah poşete koydu orkidi. Belki o sırada yüzüme baksaydı ne aptalca bir şey yaptığını... Regl olmaktan utanmıyorum, ve utanmayacağım. Ayrıca böyle bir şeyin, bir kadının yapması daha çok üzdü beni. Neyse, uzatmaya gerek yok. Siz, siz olun kızlar hiç bir şeyden utanmayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Dipnot: Kadının örf ve adetlerini bilemem tabii, belki bu yaptığı gayet onun için normal bir şey. Herkesin görüşü farklı, saygı duyarım. Ama uygun dille söylemeyen o amip beyinlilere saygı duyamam, kusura bakmayın. Kadın utanabilir, bir şey demiyorum. Utanmayacak diye bir şey de yok. Ben de aşırı özgüvenli biri değilim zaten. Tamam belki, kadının ailesi çok baskıcıdır. Ama bence bunun baskıcılıkla da pek alakası yok. Kendini değiştirmek istersen değiştirirsin zaten. Kimseyi ilgilendirmez.
Güncellemeler
+1 yıl
2. Dipnot: Kadın zaten evli barklı biriydi, yani ailesinin pek karışma ihtimali yok yani. Tabii kocası nasıl karşılıyor bu durumu bilmiyorum, ama bence bunun geçmişle alakası var. Zaten eskileri bilmek için de o dönemlerde yaşamaya gerek yok, çünkü az çok anlatılanlardan biliyoruz. Yani, kadının da hatası vardır benim de elbet. Bazıları için o haklıdır, bazıları için de ben haklıyımdır. Herkesin görüşü farklıdır, saygı duyarım. Görüşmek üzere.
Markete gittiğimde kadın, Orkid aldığımda bana siyah poşetin içine sarıp verdi. Kaçıncı yüzyıldayız acaba?