• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Özel Günler & Hijyen

Kadınların %58'i regl olduğunu söylemekten utanıyormuş, sizce bu utanılacak bir şey mi?

Elfprincess
Elfprincess Takip Et
FenomenGuru Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
84
Yapay Zekaya Sor
Kadınların %58 i regl dönemlerinden utanıyor bunun nedeni nedir?
Kadınların %58i regl olduğunu söylemekten utanıyormuş, sizce bu utanılacak bir şey mi?
Kadınların %58'i regl olduğunu söylemekten utanıyormuş, sizce bu utanılacak bir şey mi?
Nedir Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gfb34
    Gfb34 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 54%
    +1 yıl

Kesinlikle değil bunu sağlıklı olabilmenin getirdiği bir bedel olarak görüyorum ve bunu sevdiğim bir insan yaşarken de çaresizce üzülüp sonuna kadar yanın da oluyorum her türlü abur cubur alıyorum bu bence biraz da biz erkeklere düşüyor kadınlarımızın bu dönem de yaşadığı iğrenç olduğunu düşünmesine asla izin vermeyin sevginizi bu dönemlerde aşırı ve fazlacq göstermekten geçiyor bence mutlu bir ilişkinin anahtarı da burdan geçiyor bence kesinlikle sevgilerim ile :)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• bulsara
    bulsara Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yıl 2022 biz bu problemi neden hala aşamıyoruz? Regl olmaktan utanmıyorum. Saçım uzuyor diye, nefes alıyorum diye, uyuyorum diye utanmıyorsam regl olmaktan da utanmıyorum. Hepsi aynı kategoriye konulabilecek kişinin elinde olmayan ve aynı zamanda sağlıklı olduğunu gösteren durumlar.
    Asıl konuya gelirsek; nasıl ki tuvaletimizin geldiğini durduk yere herkesin içinde beyan etmiyorsak bunu da ağıza pelesenk etmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum ama gerekli durumlarda söylenmeli elbette. Özellikle sağlıkla alakalı bir durum varsa.

0
    0 Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl

Bence regi olmak kadının kendi özeli..
    Bu özel durumun insanlarla paylaşılacak bir yanı yok zaten..
    Gerekli olan insanlar dışında başkalarının bilmesine gerek yok..
    Utanılacak bir durum değil ama özel bir durum olduğu için gereksiz insanlarla paylaşılmamalı

0
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Ped alırken bende utanıyorum. Neden bilmiyorum ama ne düşünürler diye heralde akıllarından ne geçiçek diye çekiniyorum belkide 😅o değilde eskiden kağıda sarılıp satıyorlardı en azından şimdi öyle değil. Mesela çok kızıyorum şimdi kağıda sarmak ne ya 😂

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar Ne Diyor

122
  • lavinia62
    lavinia62 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 81%
    +1 yıl

Utanılacak bir şey değil ama bir erkeğe tak diye ben adetim diyemiyorsun. Hal ve hareketlerden zaten anlaşılıyor. Bı bayanın anlaması başka bı erkeğin anlaması başka özellikle iş yerinde. Kadınlar arasında konusulacaklar var erkekler arasında konusulacaklar var bu yüzden bu özel günler daha çok kadınlar arasında konuşuluyor. Ama bı erkeğin de duyması bilmesi bana göre ayıp sakıncalı bir durum değil sonuçta evlilerse eşleri görüyor ya da gördü kız çocukları varsa onlarda aynı durumu yaşayacak.

2
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Erkekler sünnet olduklarında düğün dernek kurarlar kadınlar regli olunca mı ayıp oluyor çok komik gerçekten Buna ayıp diyenin de hem kafasından hem zihniyetinden hem de yaşadığı kültürden şüphe ederim Maalesef toplumumuz o kadar geri kafalı ki buna bile ayıp gözüyle bakıyorlar çünkü kadın ya ayıplanacak bir şey arıyorlar işte ama erkeklerde böyle bir şey yok Allah vergisi bir şey bu Allah‘ın yargılamadığını hiçbir kulunun yargılamasını ayıplamasına hakkı yoktur …

2
    0 Yorumla
  • Gümüşiii
    Gümüşiii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bu durum utanılacak bir şey değil. Gayet doğal bir durumdur sağlıklı olduğumuzu gösterir. Ben, soranlara söylemeyi, ilan etmeyi doğru bulmuyorum bu tür durumlarda söylememek daha iyi. Kimsrnin özelimi bilmesine gerek yok. Bu durum değil bunun kullanılması bence yanlış.

1
    0 Yorumla
  • Şiirdelisi
    Şiirdelisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Regl olmak utanılacak bir şey değildir. Bunu rahatlıkla söyleye bilirim. Tabi ki utanılacak bir şey değil diye abartıp ben regl oldum diye ortalıklarda bağıracakta değiliz. Ped biter yanımızda olmaz istemek için regl olmuşum yanımda yok rica etsem alır mısın? diye söylene bilir. Karnın ağrıyor dur kötü görünüyorsun dur karşındaki kişi bir şey mi oldu iyi misin diye sorar sorun yok regl olmuşum o yüzden karnım ağrıyor gibi bir açıklama yapılabilir. Bunlarda utanılacak bir şey yoktur.

1
    0 Yorumla
  • asksizvesensizim
    asksizvesensizim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bence değil. Bir kere bir erkek arkadaşımla ramazanda buluşmuştuk ödevimiz vardı. Kafede oturduk. Bir şey içer misin dedi kendisi oruçluydu. İçerim dedim. Öyle gülümsedi ve limonata söyledi. Güzel bir anımdır :))

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sakınca gormuyorm doğal bişey utanılacak ne var ki toplumumuzdan kaynaklı ayıp biseymis gbi karsilandigi için kimisi kendini baskıda hissedip utanıyor bence utanmayın erkekler toplum içinde bile bacak aralarını rahatlıkla avuclayabiliyor çekinmeden prezervatif alabiliyor ağız dolusu kufredebiliyor normal karşılanıyorsa kadınların regl olduğu dönemi konuşması gayet normal

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Utanılacak bir şey asla değil. Ama eskiden beri bize dayatılan bazı düşünce yapıları olduğu için toplum hâlâ rahatça söylemeye hazır değil demek ki.

1
    0 Yorumla
  • defii
    defii Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

Utanılacak bisey değil ama Tweet atılacak ya da 5-6 erkek arkadaşa ulu orta söylenecek bisey de değil o zaman erkekler de etkilendiginde soylesin hoş mu yani

1
    2 Yorumla
    • dogatpll
      dogatpll
      +1 yıl

Alnınızdan öpebilirmiyim

Yorumla
    • defii
      defii
      +1 yıl

Tabiki 😀

Yorumla
  • aysemm15
    aysemm15 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek arkadaşıma ya da aileme karşı utanmıyorum paylaşıyorum. ama bazılarının abarttığını düşünüyorum. Her zmanki gibi bi konuda da şirazemiz kaydı. Bu konuda bile ayrışabiliyoruz

1
    0 Yorumla
  • sevimliihatun
    sevimliihatun Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Utanmıyorum ama dillendirmiyorumda sonuçta benim reglm kimseyi ilgilendirmez. bu konu fazla abartılıyor

2
    0 Yorumla
  • nuagequipleure
    nuagequipleure Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Yahu yıl olmuş 2022, dünyanın yarısının her ay en 5 gün yaşadığı bir olay. Her bebeğin doğmasını sağlayan bir süreç sadece. Nesi konuşuluyo, neden konuşuluyo anlamıyorum ki. Bir kaç erkek yıllar önce erkeklik yapmaya çalışmış pissin, hastasın demiş diye nasıl hala tabu görebiliyorsunuz bunu? Günümüzdeki orta doğu bedevisi erkeklerin pek bir farkı olmadığından olabilir yorumlardan görüldüğü kadarıyla.

0
    0 Yorumla
  • zynpmerakediyor
    zynpmerakediyor Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Neyin var dendiğinde söylenebilecek bir durum ya da rahatsızlık duyarsın ya regliyim o yüzden dersin de bazı kadınlar regliyim üzerime gelme ya da böyle konuşma bilmem ne diyo o durumlarda biraz saçmalandığını düşünüyorum açıkçası onun dışında tabii ki utanılacak bir şey değil gayet normal bir durum

0
    0 Yorumla
  • rastgelecevaplar
    rastgelecevaplar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 49%
    +1 yıl

Ben utanmıyorum. Erkeklerin de kadınların da kişisel ihtiyaçları oluyor ki bunu herkes biliyor. Herkesin zaten bildiği birşeyi devlet sırrı gibi saklamaya gerek yok bence

0
    0 Yorumla
  • FilozofHYPATİA
    FilozofHYPATİA Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 89%
    +1 yıl

Utanmak değilde öyle regl oldum diyede bağıra bağıra gezmiyorum

3
    0 Yorumla
  • Eoéa_Eoéa
    Eoéa_Eoéa Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır değil yıl kaç olmuş, hala bunu konuşuyoruz cidden ne gerideyiz ya, doğal bir şey neden utanalım...

1
    0 Yorumla
  • elifylmz0
    elifylmz0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

Hayir tabikide degil ama cok ulu orta yerde söylenmesini pek doğru bulmuyorum fakat herkesin bilmesi gereken birsey

1
    0 Yorumla
  • Anteros35
    Anteros35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 94%
    +1 yıl

Asla değil erkekler sünneti rahatça söyleyebiliyor biz neden yapı gereği doğal olan bir süreci söylemeyelim

1
    0 Yorumla
  • 1berfin
    1berfin Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

yoo utanılacak hiçbir şey yok ortada ama kimseyide ilgilendirmez yani saçma olur kalkıp herkese anlatirsanda😂

0
    0 Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Utanılacak bir şey değil ama sevgilim kocam olmayana da ben regl oldum diye söylemem çünkü ona ne ve ne gerek var

0
    0 Yorumla
  • cadiikizzz_
    cadiikizzz_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Hayır utanılacak bir şey değil erkekler sünnet olunca utanıyor mu birde düğün yapıp takı topluyorlar ben niye reglden utanacakmışım?

0
    0 Yorumla
  • BuzlarTrileçesi
    BuzlarTrileçesi Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 50%
    +1 yıl

Utanılacak bir şey değil ama her dk neden bunun muhabbeti göze sokulmaya çalışılıyor o da hiç anlam veremediğim bir şey.

0
    0 Yorumla
  • miniksey2004
    miniksey2004 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 70%
    +1 yıl

Yoo utanmam bu yemek yemek kadar normal bir sey hatta terlemenin farklı bir boyutu. Vücuttan istenmyen pis kn çıkıyo gyet normall

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Utanılacak bir durum yok ki bütün kadınlar oluyor nasıl yemek yiyorsak bu da onun gibi doğal bir şey hâlâ regl diyince ayıp falan diyen yobazlar var şaka gibi gerçekten annesi regl olmasa kendi olabilir miydi acaba tekrar düşünsün

0
    0 Yorumla
  • mirayyesra0734
    mirayyesra0734 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl

Arkadaşım doğru demiş ped reklamı çıkınca bir tuhaflık oluyor erkeklerde
    Ama olsun niye oluyor ki sonuçta tıraş makinesi ikimiz için ortak nokta

0
    0 Yorumla
  • çikolataçikilop
    çikolataçikilop Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

ne bileyim regl döneminden de utanmam ya daha çok başkalarını utandırıp çat pat laf sokuyorum
    herkesten nefret ediyorum o dönemde

0
    0 Yorumla
  • zeynebpbuyukinan
    zeynebpbuyukinan Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Toplumla alakalı, geri kalmışlıkla alakalı bir şey bu. Neden bu şekilde bir baskı var gerçekten anlamıyorum, fiziksel bir şey sonuçta bu. :/

0
    0 Yorumla
  • patronnur
    patronnur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

tabiki hayır erkekler bile kadınlardan daha çok şey biliyor regl hakkında

1
    0 Yorumla
  • mrtlk
    mrtlk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

Göğsünü gere gere söylenecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum açıkçası

1
    0 Yorumla
  • Muutsuzmutlu
    Muutsuzmutlu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Utanılıcak bişey değil de direktte durduk yere ben reglim demem kimseye.

1
    0 Yorumla
  • Estacaca
    Estacaca Takip Et
    Yoda Yaş: 106 , eic 86%
    +1 yıl

Erkeklerin daha çok konustuğu bir konu, sen nelere kadirsin

1
    0 Yorumla
  • Daha fazla (92)
Daha fazla(107)

Erkekler Ne Diyor

82
  • Ebûgurebâ
    Ebûgurebâ Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Televizyonlarda bangır bangır ped reklamı yapılıyor, marketlerde boy boy raflarda satışa sunuluyor hatta koca koca paletlere teşhir yapılıyor. utanılacak bir şey değil bence. ama sınıfta , işyerinde erkeklerede söylemeside abestir.âdap denen bir şey var sonuçta.

3
    0 Yorumla
  • Ugurböcükünüz
    Ugurböcükünüz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl

Bence utanılacak bir durum değil, yalnız bir erkeğin sürekli regl konusunu kadınlardan daha çok ön plana çıkarması anlamsız. Sosyal medya da regl ile duyar kasanlar görüyorum. Kadınlardan daha çok yorum yapıyorlar ve baxıları sadece yorum yapmak için yapıyor. Bir kadın bile bunu dile getirirken çekiniyor ama hemcinsim rahatlıkla yazabiliyor ve eleştiriyor. Sanırım ne demek istediğimi anladınız. Saygılar 🖐️

0
    0 Yorumla
  • OguzhanAlex
    OguzhanAlex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Tabi ki de hayır. Bence bu konuyu pozitif bir şeye de çevirebilirsiniz regl olduğunuzu söylediğinizde biri sizi ayıplarsa onunla muhatabı kesin mütüş bir gerici turnusolu olarak kullanılır bu

1
    0 Yorumla
  • KirimliTatar
    KirimliTatar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

2022 yılındayız maalesef evdeki sokaktaki okuldaki çocuklarımız bile biyerden birsekilde öyle böyle küfürler ve cinsel durumları artık 5 yaşındaki çocuklar bile öğreniyor biliyor yani şunu demek istiyorum bu konu regl bir hastalıktır sanki millet ilk defa olmus ilk defa duymuş çok kötü bisey hatalı ayıplı gibi algıları bırakmalıyız zaten herkes 5 yaşındaki çocuk bile herseyin farkında neden kadınlar regl dönemini saklasinki utanacak söylemeyecek bi durum yok açıkça söylenmeli

0
    0 Yorumla
  • Nobdymr
    Nobdymr Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Fizyolojik bir olay neden utanılacak bir şey olsun ya!! Ataerkil toplumların kadın üzerindeki hegemonyasından kaynaklanıyor bunlar. Her insan, biraz da olsa, anatomi ve fizyoloji bilmeli bence.

0
    0 Yorumla
  • AşkDeğildeNe
    AşkDeğildeNe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır, toplumda da bilinen ve zaten doğal bir döngü olan şeyden utanmak bence çok saçma. Ama hoş, bu utanmaya da iten yine toplum...

1
    0 Yorumla
  • thisithemir
    thisithemir Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Kadınları utandıran bizleriz, hepimiziz, bizim geri kafalı toplumumuz kadınların özel günlerini dile getirmesini ayıplıyo bence çok saçma kadınlar regl olduklarını rahatça dile getirebilmeli ne de olsa onlar toplumumuzun en önemli fertleri.

4
    0 Yorumla
  • kendihesabım
    kendihesabım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl

Utanılacak bir şey yok da herkese de yaymanın gereği yok bence

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadinlarin utanmamasi gereken bi durum bizim onlara yardimci olmamiz lazim is verensek dinlenmelerini saglamak daha az yorulmalarini saglamak bizim insani gorevimiz ayni aciyi hissi biz ceksek vay halimize

0
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Benim tanıdığım her kadın söylüyor. Bence bu birazda nesil ve yetişme tarzı. Yoksa bu olayları çoktan aştık.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Parklarda kötü çocuklara oralarını buralarını avuçlatmaktan, arabalarını parkettirip yol kenarlarında yiyişmekten, tene yapışan tüm hatlarını belli eden taytlar giymekten utanmayanlar regl olmalarından ne kadar çok utanıyorlardır kim bilir?

0
    10 Yorumla
    • gulsen34
      gulsen34
      +1 yıl

peki ya o parklarda avuclatanlar kimlere avuclatiyor? senin hemcinslerin degil mi? senin hem cinslerinde sorun yok ama sadece kadinlarda sorun var he? bos yorum bide gizli uyeye almis kendini. d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Avuçlayanlara şereffsiz dendiğinde sana ne be s. lak diyen sizlersiniz... Gizli olma hakkı vermişsiniz oldum...

Yorumla
    • gulsen34
      gulsen34
      +1 yıl

genelleme yapiyorsun ya taciz etmeye kalkanlarda sizlersiniz o ne olacak? laf atan taciz eden? burada bile bi goruse yorum yapiyorum 50tane mesaj geliyor gelmis burada ahlak bekciligi yapiyorsun. d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hanımefendi ben kimseye ahlaksız demedim. Sadece reglden utanan kadın olduğunu düşünmüyorum. İsteyen istediği kişiyle istediğini yapar ve yapıyor da... Bu devirde reglden utandığını söyleyen kadın insanların aklıyla alay ediyordur. Sağlıcakla kalın

Yorumla
    • sevimliihatun
      sevimliihatun
      +1 yıl

Madem böyle bir yorum yapıyorsun düpedüz kadınlara edepsiz damgasını yapıştırıp avuçlatan diyip asla avuclamayan kelimesini kullanmayıp erkekleri konudan uzak tutuyosunuz o halde açık paylaşin gizlenmeyin de kendiniz olun orada burada şunu bunu yapanlar sizi ilgilendirmez asla herkes kendi aynasından baksın hayatına sen 4/4luk değilsin kimse 4/4luk değil belki senin bacın kuzenin birşeyin var oda orada burada bu saydıklarini yapıyor belki bilemezsin dimi he edepsizlikse oda edepsizlik lütfen sizi ilgilendirmeyen hiçbisey hakkında yorum yapmayın soruya gerekli cevabi verin ve susun..

Yorumla
    • gulsen34
      gulsen34
      +1 yıl

kadini suclarken kimle yaptigini sucsuz gosteriyor bide 🙃 orada kadin sucsuz ahlaksizsa bi o kadar erkeklerde ahlaksiz. senin yaptigin kadin genellemesine gore 🙃 dimi @sevimliihatun? 🙃

Yorumla
    • sevimliihatun
      sevimliihatun
      +1 yıl

Böyleleri kadınlar kötü olsun da ne olursa olsun tipleri cidden hiç tahammül edemiyorum ya kendileri 4 4luk sanki

Yorumla
    • gulsen34
      gulsen34
      +1 yıl

ulke bundan kayniyor naparsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çapkın kadını da erkeği de sevmem bu bir... tek söylediğim kadınların eskisi kadar çekingen ya da içine kapanık değiller. Kimsenin reglinden utanmadığı bu iki... Herkes istediği gibi yaşasın ama kimsenin rol yapmasına gerek yok bu da üç...

Yorumla
    • gulsen34
      gulsen34
      +1 yıl

hadi isine bak ne oldugunu anladik daha fazla muhattap alinmaya gerek birisi degilsin bu da 4

Yorumla
  • industrial06
    industrial06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 70%
    +1 yıl

Utanılacak bir şey değil elbette ama pek az kişiyi ilgilendiren ve söylenmesi de pek gerekmeyen bir şey.

0
    1 Yorumla
    • Yalnız1Mami
      Yalnız1Mami
      +1 yıl

Kesinlikle haklısın aga

Yorumla
  • AntibakTeriyel
    AntibakTeriyel Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Geri kalmış, gelişememiş toplum yapısında normal bu. Keşke bu şekilde öğretilmese, neyi var ki sonuçta?

0
    0 Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 35%
    +1 yıl

Hayı degil aslında ama edep yeri oldugundan olsa gerek

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Utanılacak bir şey değil. Ama herkese de yayılması gereken bir şey değil.

0
    0 Yorumla
  • Kemaltangunes
    Kemaltangunes Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Çatır çatır seviştiklerini söylerken utanmıyorda reglidenmi utanacaklar hı hiç inandırıcı değil

0
    0 Yorumla
  • Serkancamx
    Serkancamx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Yok be reklamlarda bile cıkıyor artık ayıp değildir

0
    0 Yorumla
  • serdarsinanatmaca
    serdarsinanatmaca Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 72%
    +1 yıl

Erkeklerin kadinn kasiyerlerden istemesi gibi bir şey yapmayın arkadaşlar.

0
    0 Yorumla
  • king4775
    king4775 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 52%
    +1 yıl

Tabii utanılacak bir durum değil yaratılışın doğası olarak olması gereken sağlıklı bir süreç

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

burada utanıyorum diyenlerin çoğu aile evinde süt dökmüş kediye dönüyorlar. Gerçeği yazmak yerine hayal dünyalarını yaziyorlar buraya
    Eğer bu sorunu aşmak istiyorsan önce Kabul edeceksin gerçeği

0
    0 Yorumla
  • Gökhan52_Unye
    Gökhan52_Unye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 90%
    +1 yıl

Evet. Erkeklere karsimi soyliyecek. Bana gire terbiyesizlik. Gericilik degil benim ki.

0
    3 Yorumla
    • arya3409
      arya3409
      +1 yıl

Bu utanılacak bir şey değil.

Yorumla
    • Gökhan52_Unye
      Gökhan52_Unye
      +1 yıl

Esine partnerine soylersin ama erkekarkadasinada soylenmemeli

Yorumla
    • arya3409
      arya3409
      +1 yıl

Hayır söylemek isteyen söyleyebilir ve bu terbiyesizliğe girmiyor.

Yorumla
  • Ütü-Masası
    Ütü-Masası Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Utanılacak bir durum değil ama ulu orta konuşulacak bir konu da değil ve herkese söylenmez.

0
    0 Yorumla
  • theghost278
    theghost278 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Utanılacak bir şey yok ama tüm dünya aleminde bilmesi gerekmiyor.

0
    0 Yorumla
  • osmancorapcı
    osmancorapcı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Benim eski kız arkadaşım açıkça söylerdi regl oldum pis pis kokuyorum die🤭

0
    0 Yorumla
  • Ysf40819
    Ysf40819 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl

Ne kadar çok regl sorusu sordun. Tamam reglsin anladık 😄

0
    0 Yorumla
  • eaakpten856_
    eaakpten856_ Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Toplumdan dolayı sanki anormal durum sövsem bir dert sövmesem bir dert

0
    0 Yorumla
  • _Óðinn_
    _Óðinn_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Saçma sapan toplum baskısı ve maalesef buna erkekten çok kadınlar çanak tutuyor... Aile evinde yaşarken annem kardeşimi gizlemesi ve ped kutusunu saklaması konusunda uyarırken denk gelmiştim... Yobaz toplum başa bela

1
    0 Yorumla
  • Sensational
    Sensational Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl

Utanılacak bir şey yok tabi de, ama bangır bangır regliyim kanıyor kanıyor denmesine de hoş gelmiyor bana.

1
    2 Yorumla
    • sevimliihatun
      sevimliihatun
      +1 yıl

Çok güldüm ya 😂

Yorumla
    • Sensational
      Sensational
      +1 yıl

Sevimli bi hatunu güldürdüğüme sevindim canım merhabalarrr 😂

Yorumla
  • Aranel12
    Aranel12 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Artık cinsel ilişkilerinin detaylarını bile anlatıyorlar. O hiç bir şey.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kocasına mı? Kocasına söylerken utanmaz, söylese iyi bile olur.
    Kocası dışındakilere söylemesin zaten. İlan etmenin anlamı yok.

0
    0 Yorumla
  • Daha fazla (52)
Daha fazla(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Kadınların %58'i regl olduğunu söylemekten utanıyormuş, sizce bu utanılacak bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ulu orta regl konuşan kadınlar görseniz utanır mısınız? 122 cevap verildi
Kadınlar neden artık regl olduğunu gizleme gereği duymuyor, utanmıyor? 18 cevap verildi
Kadınların %90 inin tipe bakmadığını biliyor muydunuz? 70 cevap verildi
Milletin "Temiz 😃" Karşı Cins Araması Size De Komik Gelmiyor Mu? 5 cevap verildi
Kadınların açık açık reglden bahsetmesi sizi rahatsız eder mi? 46 cevap verildi
Kadınların bu kadar açılmış olması sizi rahatsız ediyor mu? 26 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kolay ağlayabilenlerden misiniz yoksa duygularını tutanlardan mısınız?
  • Türk sinemasının büyük usta oyuncusu Kadir Inanır'ı kaybettik. Onun hangi karakteri sizde unutulmaz bir iz bıraktı?
  • Gününüz aydın olsun. nasılsınız. Ben iyim şimdiden diyimmm. Herkese iyi dileklerimi sunarım 🙋‍♀️🌸🤍☀️?
  • Evinin manzarası güzel mi?
  • En son hangi saç rengini deneyimlediniz?
  • Arkadaşlar ilgi dairesi nerede?
  • Sivas'ta 50 TL'lik lahmacun sattığı için şikayet edildi! Sizce 50 TL'ye güzel lahmacun olur mu?
  • Makyaj yapma süreniz ortalama ne kadar?
  • İlk buluşmanın evde olması uygun mudur?
  • Birisinin sizden vazgeçtiğini nasıl anlarsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨